Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτους που σπαμαρουν το chat λεω, αν δεν σπαμαρουν πως ξερω οτι ειναι rager/tryhard?? :P  "this team..." "why no tank?" κτλπ.. :P

Ενταξυ και παλι στο chat τι θελεις να γραφεται μονο gg στο τελος ή bg?? Ακομα και το ''this team...'' αν σου εχει μεσα πχ 3 reaper σε defense και αυτος που το γραφει παιζει support ε δεν θα εχει και αδικο το ιδιο και για το tank.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενταξυ και παλι στο chat τι θελεις να γραφεται μονο gg στο τελος ή bg?? Ακομα και το ''this team...'' αν σου εχει μεσα πχ 3 reaper σε defense και αυτος που το γραφει παιζει support ε δεν θα εχει και αδικο το ιδιο και για το tank.

Δεν με ενδιαφερει αν εχουν δικιο εγω τους τρολλαρω, casual mode και να θελει ο αλλος balanced team ας παει να κανει 6αδα με τους φιλους του να κανουν pro practice.. :P

Δεν με ενδιαφερει αν εχουν δικιο εγω τους τρολλαρω, casual mode και να θελει ο αλλος balanced team ας παει να κανει 6αδα με τους φιλους του να κανουν pro practice.. :P

Δώσε το battlenet να σε κάνω avoid/block τουλάχιστον. 

αναφερομαι σε αυτους που θελουν να παιζουν solo. δεν γινεται το matchmaking να φτιαχνει ομαδα με τους μισους ναναι 60+ και οι αλλοι μισοι κατω απο 10. 

Αυτό οφείλεται στο ότι αυτός που είναι μικρό lvl είναι σε ομάδα με άλλους που τον ΄΄τραβάνε΄΄ στα παραπάνω lvl. Πρακτικά δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτό αλλά το ότι επιλέγουν πχ Tracer ή Ηanzo ή άλλους παίκτες που απαιτούν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό εξοικείωσης για να είναι αποδοτικοί. 

Δώσε το battlenet να σε κάνω avoid/block τουλάχιστον. 

Δεν στο λεω, θα με πετυχεις καποια στιγμη ετσι και αλλιως και θα κλαιγεσαι στο insomnia "αχ παιδια το εχω παρει τοσο σοβαρα εχει γινει η ζωη μου και μου εκατσε αυτος ο adhahaha και χασαμε τωρα τι θα κανω..?? η ζωη μου δεν εχει νοημα πια halp..."

:P :P :P

Δεν στο λεω, θα με πετυχεις καποια στιγμη ετσι και αλλιως και θα κλαιγεσαι στο insomnia "αχ παιδια το εχω παρει τοσο σοβαρα εχει γινει η ζωη μου και μου εκατσε αυτος ο adhahaha και χασαμε τωρα τι θα κανω..?? η ζωη μου δεν εχει νοημα πια halp..."

:P :P :P

Υποτίθεται ότι τρολάρεις αλλά δεν καταφέρνεις καν να γίνεις αστείος. Ίσως να σε έχω κάνει ήδη block μιας και έχω κάνει αρκετούς. Δεν μίλησε κανείς για pro καταστάσεις αλλά για τα αυτονόητα. Εδώ μιλάμε για έλλειψη αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας.

Βασικα εσυ παιζει να μας τρολλαρεις καλα, δεν παιζει να εισαι τοσο χαζος, τα διαβαζουμε με κατι φιλους και εχουμε πεθανει στα γελια λενε δεν παιζει να τα λεει σοβαρα.. Αν μας τρολλαρεις μπραβο σου. :P

Βασικα εσυ παιζει να μας τρολλαρεις καλα, δεν παιζει να εισαι τοσο χαζος, τα διαβαζουμε με κατι φιλους και εχουμε πεθανει στα γελια λενε δεν παιζει να τα λεει σοβαρα.. Αν μας τρολλαρεις μπραβο σου. :P

Το trollαρισμα που λες οτι κάνεις παίζοντας σκατά με άλλους δεν είναι ωραίο. Αυτός καλά τα λέει.

• Like 1

Μα ναι... είναι δυνατόν κάποιος να θέλει να έχουν αυτοσεβασμό παίκτες ενός MULTIPLAYER τίτλου; Προφανώς τρολάρω.

Το trollαρισμα που λες οτι κάνεις παίζοντας σκατά με άλλους δεν είναι ωραίο. Αυτός καλά τα λέει.

Αν δεν αξιζει ο αλλος σιγα μην παιξω για να παρει νικη να χαρει, το ιδιο κανω και στο csgo δεν εχει νικη για ηλιθιους. Αυτα που λεει ειναι υπερβολες και χαζομαρες το παιχνιδι ειναι ενα casual mode αυτη τη στιγμη δεν χανει κανεις τιποτα, δεν ειπα πουθενα να μη σεβεσαι τον αλλο ετσι random ειπα αν ειναι toxic/rager δεν αξιζει να παιξω εγω και για αυτον τοσο απλα.

Για παραδειγμα χτες επαιξα με εναν που μολις χασαμε το ενα contest αρχισε "terrible team" "you all suck" κτλπ, ε ειπα να παιξω καλα παιρνω offense clutcharw τα αλλα 2 objectives κερδιζουμε 2-1 και συνεχιζει να βριζει, ε εκει το αξιζε ας πουμε το κουβαλημα??. Ε αυτο δεν το κανω συχνα ομως προτιμω να μαλακιζομαι και να τον τρολλαρω γιατι αυτο τους αξιζει.

Αν δεν αξιζει ο αλλος σιγα μην παιξω για να παρει νικη να χαρει, το ιδιο κανω και στο csgo δεν εχει νικη για ηλιθιους. Αυτα που λεει ειναι υπερβολες και χαζομαρες το παιχνιδι ειναι ενα casual mode αυτη τη στιγμη δεν χανει κανεις τιποτα, δεν ειπα πουθενα να μη σεβεσαι τον αλλο ετσι random ειπα αν ειναι toxic/rager δεν αξιζει να παιξω εγω και για αυτον τοσο απλα.

Για παραδειγμα χτες επαιξα με εναν που μολις χασαμε το ενα contest αρχισε "terrible team" "you all suck" κτλπ, ε ειπα να παιξω καλα παιρνω offense clutcharw τα αλλα 2 objectives κερδιζουμε 2-1 και συνεχιζει να βριζει, ε εκει το αξιζε ας πουμε το κουβαλημα??. Ε αυτο δεν το κανω συχνα ομως προτιμω να μαλακιζομαι και να τον τρολλαρω γιατι αυτο τους αξιζει.

Και ξαναγράφω ότι στο chat ασχολούμαι μόνο με nice setup μπας και το κρατήσουν, δεν κάθομαι να τους βρίσω. Δεν έχω γράψει ποτέ για terrible team όταν είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να πετύχουν ελέφαντα στα 2 μέτρα. Εδώ μόνο γράφω για τις περιπτώσεις που συναντάω οπότε μάλλον in-game δεν θα καταλάβαινες κάποιο rage από μέρους μου για να μαλακιστείς αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιου είδους κίνητρο για να το κάνεις. 

Δεν θα υπερασπιστω τρολλ, που απλά παίζουν για να χαλάσουν το παιχνίδι. Αλλά το να κράζεις ας πούμε στο φόρουμ τους μακριδες και τα des που δεν τους βγήκε το παιχνίδι, σε Quick match, φτάνει επίπεδο καραγκιοζισμου.

Δεν βγάζει κάνεις από γεννησιμιου 10/50 στις βολές. Άσχετα με το αν ξέρει να παίζει καλά η όχι, επιλέγει τον ρόλο που θέλει. Δλδ τι, αν δεν έχεις σημάδι θα πρέπει να παίζεις ρεινχαρτ 24/7?

Όλοι από κάπου ξεκινάνε, άλλοι βαρανε headshots στο χιλιόμετρο, άλλοι θέλουν δύο γεμιστηρες να ρίξουν κάποιο. Και οι δύο διασκεδάζουν. Και οι δύο κάνουν το κέφι τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...