Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τα ιδια ελεγα και στον Ghost πριν κατι μερες που ελεγε οτι το game θα το χαναμε επειδη δεν ειχαμε healer στην ομαδα αλλα κερδισαμε και μαλιστα ανετα(αν ξερουν τι να κανουν εννοειται). Στα μονα που διαφωνω ειναι οταν ο αλλος απο τοτε που εχει παρει το παιχνιδι παιζει ενα ρολο μονο(κυριως Dps συγκεκριμενα)ανεξαρτητου τι εχει η ομαδα.Δηλαδη δεν εχει δοκιμασει καν τους υπολοιπους παικτες. Αυτο και το αλλο να βλεπω dps ηρωες(maccree,genji,soldier,reaper κλπ)και να ειναι ανυπαρκτοι σε ολο το παιχνιδι(κοινως πιο πολυ ειναι ψοφιοι παρα να κανουν δουλεια/ζημια/kills)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το ότι η ομάδα κερδίζει χωρίς healer όμως είναι περισσότερο εξαίρεση παρά κανόνας, εκτός αν πράγματι κάνεις καλό blitzkrieg. Όταν π.χ. έχει καλή Mercy η όποια ομάδα και τους σηκώνει πακέτο στα κρίσιμα σημεία, τους βοηθάει πολύ. Γενικά, ανάλογα την κατάσταση. Πάντως όποτε υπάρχει αντίπαλη Mercy και την αγνοούν, τραβάει revives και λίγο-λίγο "DEFEAT". Στα μονα που διαφωνω ειναι οταν ο αλλος απο τοτε που εχει παρει το παιχνιδι παιζει ενα ρολο μονο(κυριως Dps συγκεκριμενα)ανεξαρτητου τι εχει η ομαδα.Δηλαδη δεν εχει δοκιμασει καν τους υπολοιπους παικτες. Kαι αυτό ναι, είναι πρόβλημα...
Belisarius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τόση μουρμουρα στα pick ούτε στη dota δεν πέφτει. Παιχνίδι είναι παίδες, για να ηρεμήσεις. Το ότι ξεκινησες με healer δε σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσεις έτσι. Για την καυ*λα σου παίζεις. Τώρα αν κάποιος είναι tryhard φάση, απλά περιμένεις το ranked, όπου όλοι παίζουν για τη νίκη. Δεν παίζουν όλοι tryhard. Χαβαλέ κάνουμε να περάσουμε μισή ώρα μετά τη δουλειά ευχάριστα. Διαφωνώ κάθετα. Προφανώς για την καύλα σου παίζεις αλλά το να αλλάξεις έναν τόσο κομβικό ρόλο στη μέση ενός παιχνιδιού το οποίο πηγαίνει καλά είναι απλώς ηλίθιο. Όταν έχω καύλα να παίξω άλλον χαρακτήρα θα μπω με άλλο χαρακτήρα. Αν είμαι το μοναδικό tank σε pug και αλλάξω χαρακτήρα θα είμαι ηλίθιος. Τα ιδια ελεγα και στον Ghost πριν κατι μερες που ελεγε οτι το game θα το χαναμε επειδη δεν ειχαμε healer στην ομαδα αλλα κερδισαμε και μαλιστα ανετα(αν ξερουν τι να κανουν εννοειται). Στα μονα που διαφωνω ειναι οταν ο αλλος απο τοτε που εχει παρει το παιχνιδι παιζει ενα ρολο μονο(κυριως Dps συγκεκριμενα)ανεξαρτητου τι εχει η ομαδα.Δηλαδη δεν εχει δοκιμασει καν τους υπολοιπους παικτες. Αυτο και το αλλο να βλεπω dps ηρωες(maccree,genji,soldier,reaper κλπ)και να ειναι ανυπαρκτοι σε ολο το παιχνιδι(κοινως πιο πολυ ειναι ψοφιοι παρα να κανουν δουλεια/ζημια/kills) Αυτό είναι το ρεζουμέ όλων των ποστ μου. Προφανώς και μπορείς να κερδίσεις και χωρίς healer αλλά πρέπει οι υπόλοιποι να μπορούν να σκοτώσουν και καταλήγουμε πάλι στο ότι είναι ανύπαρκτοι πολλοί. Και εννοείται ότι πρώτα η Mercy πρέπει να πεθάνει. Δεν είναι καν αυτονόητο για πολλούς. Ίσως φαίνεται ότι τα γράφω με rage αλλά είμαι cool.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βασικα και εγω στο ολο θεμα του ''παιζω για την πλακα'' διαφωνω γιατι δεν παιζεις μονος σου να κανεις οτι θελεις αλλα παιζεις με αλλους. Αν εγω πχ σε ενα παιχνιδι επειδη βαριεμαι μπω με ενα χαρακτηρα πχ Soldier και παιξω ολο το παιχνιδι προσπαθώντας να φαω τους αλλους μονο με melee με αποτελεσμα να μην κανω κατι στην ουσια εχω κρεμασει την υπολοιπη ομαδα ετσι. Αλλωστε οπως ειχα βαλει και πιο πισω ενα video του TB δεν εχουν ολοι την ορεξη και χρονο για να λιωνουν στα ranked των παιχνιδιων οπως νομιζουν μερικοι. Κοινως και το ranked να βγει παλι θα υπαρχει κοσμος(ειτε λογω υποχρεωσεων/δουλειας/rage στα παιχνιδια)που θα εξακολουθει να παιζει Quick match ή Brawl για αυτο το λογο.
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Διαφωνώ κάθετα. Προφανώς για την καύλα σου παίζεις αλλά το να αλλάξεις έναν τόσο κομβικό ρόλο στη μέση ενός παιχνιδιού το οποίο πηγαίνει καλά είναι απλώς ηλίθιο. Όταν έχω καύλα να παίξω άλλον χαρακτήρα θα μπω με άλλο χαρακτήρα. Αν είμαι το μοναδικό tank σε pug και αλλάξω χαρακτήρα θα είμαι ηλίθιος. Δεν διαφωνω στο post σου , αλλα οταν παιζεις healer και βλεπεις να μην μπορουν τα παληκαρια να κανουν τη δουλεια τους οταν εσυ κανεις τη δικη σου , ε καπου αγανακτεις και λες να πανε να @@ και αλλαζεις . Αντιστοιχα αν εχω widow/hanzo και η ομαδα μου ψοφαει στο choke point απο την μια κ μοναδικη αντιπαλη widow , θα παρω widow να τη ριξω εφοσον οι δικοι μου ειναι unable . Και παει λεγοντας
jim777 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αλλωστε οπως ειχα βαλει και πιο πισω ενα video του TB δεν εχουν ολοι την ορεξη και χρονο για να λιωνουν στα ranked των παιχνιδιων οπως νομιζουν μερικοι. Κοινως και το ranked να βγει παλι θα υπαρχει κοσμος(ειτε λογω υποχρεωσεων/δουλειας/rage στα παιχνιδια)που θα εξακολουθει να παιζει Quick match ή Brawl για αυτο το λογο. Το ranked δεν έχει κάποια σχέση με το λιώσιμο. Ίσα ίσα σε προστατεύει από αυτά τα "ζώα" που αναφέρεις γιατί αν το κάνουν συχνά λογικά θα είναι χαμηλότερο rank από σένα και θα τους αποφεύγεις στο matchmaking.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν διαφωνω στο post σου , αλλα οταν παιζεις healer και βλεπεις να μην μπορουν τα παληκαρια να κανουν τη δουλεια τους οταν εσυ κανεις τη δικη σου , ε καπου αγανακτεις και λες να πανε να @@ και αλλαζεις . Αντιστοιχα αν εχω widow/hanzo και η ομαδα μου ψοφαει στο choke point απο την μια κ μοναδικη αντιπαλη widow , θα παρω widow να τη ριξω εφοσον οι δικοι μου ειναι unable . Και παει λεγοντας κατι μου θυμιζει αυτο
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τόση μουρμουρα στα pick ούτε στη dota δεν πέφτει. Παιχνίδι είναι παίδες, για να ηρεμήσεις. Το ότι ξεκινησες με healer δε σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσεις έτσι. Για την καυ*λα σου παίζεις. Τώρα αν κάποιος είναι tryhard φάση, απλά περιμένεις το ranked, όπου όλοι παίζουν για τη νίκη. Δεν παίζουν όλοι tryhard. Χαβαλέ κάνουμε να περάσουμε μισή ώρα μετά τη δουλειά ευχάριστα. Αφου νομιζει ο αλλος οτι παιζει world championship ενω ουτε το casual ranking της blizzard δεν παιζει ακομα τι να του κανεις??, εγω παιρνω οτι να ναι chars και τους τρολάρω καλα. Αν συναντησω rager/tryhard πεφτει πολυ δουλεμα και φυσικα throw το παιχνιδι δεν προσπαθω καν για κανενα ηλιθιο παιδακι που δεν βρισκει αλλου νοημα. Και στο ranked το ιδιο θα κανω ειμαι bad tiemate.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αφου νομιζει ο αλλος οτι παιζει world championship ενω ουτε το casual ranking της blizzard δεν παιζει ακομα τι να του κανεις??, εγω παιρνω οτι να ναι chars και τους τρολάρω καλα. Αν συναντησω rager/tryhard πεφτει πολυ δουλεμα και φυσικα throw το παιχνιδι δεν προσπαθω καν για κανενα ηλιθιο παιδακι που δεν βρισκει αλλου νοημα. Και στο ranked το ιδιο θα κανω ειμαι bad tiemate. tryhard ειναι και αυτος που παιζει να να κερδισει το game(δεν μιλαω να σπαμαρει το chat)αρα για ποιο λογο να του ριξεις δουλεμα??
Belisarius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αφου νομιζει ο αλλος οτι παιζει world championship ενω ουτε το casual ranking της blizzard δεν παιζει ακομα τι να του κανεις??, εγω παιρνω οτι να ναι chars και τους τρολάρω καλα. Αν συναντησω rager/tryhard πεφτει πολυ δουλεμα και φυσικα throw το παιχνιδι δεν προσπαθω καν για κανενα ηλιθιο παιδακι που δεν βρισκει αλλου νοημα. Και στο ranked το ιδιο θα κανω ειμαι bad tiemate. Εσύ είσαι που δεν κοιτάς καν το objective αλλά πας απλώς για το pvp; Όπως έχω πει ξανά δεν κάθομαι να γράψω στο chat γιατί δεν θα ασχοληθώ με ντουβάρια που δεν νιώθουν από μόνα τους γιατί εκείνη την ώρα μάχομαι μέχρι τελευταίας ρανίδας. Από μικρόφωνο το έχω σκεφτεί αλλά όχι για βρίσιμο παρα μόνο για αυτονόητο regroup ή για να κρατήσουν ένα παραπάνω tank εφόσον έχουν ήδη επιλέξει να παίξουν με αυτό και νομίζουν ότι αν οι άλλοι έχουν τρία μπορούν να συνεχίσουν με... Symmetra.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 tryhard ειναι και αυτος που παιζει να να κερδισει το game(δεν μιλαω να σπαμαρει το chat)αρα για ποιο λογο να του ριξεις δουλεμα?? Μάλλον εννοεί combo σαν εμένα.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μάλλον εννοεί combo σαν εμένα. Ασε τα combo εσυ και μπες αργοτερα(απογευμα προς βραδυ)για να κραξεις...εμ εννοω για να παιξουμε παρεα
gildo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θα το κόψω λιγο γιατι το έκαψα αυτές τις μέρες που το εχω.Αυτο που ειδα ειναι οτι οι περισσότεροι αποφεύγουν να πάρουν healer και tank στο παιχνίδι.Το καλύτερο ειναι να εχεις παρέα για να παίρνεις το +20xp και να μπορεις να συνεννοηθείς.
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το discord grp για το insomnia ειναι παντα εδω btw https://discordapp.com/invite/012jFK1aUmOdngjwy Αν καποιος δεν θελει το ingame
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 tryhard ειναι και αυτος που παιζει να να κερδισει το game(δεν μιλαω να σπαμαρει το chat)αρα για ποιο λογο να του ριξεις δουλεμα?? Αυτους που σπαμαρουν το chat λεω, αν δεν σπαμαρουν πως ξερω οτι ειναι rager/tryhard?? "this team..." "why no tank?" κτλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις