Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα ποτε το ειχες παραγγειλει και σου ηρθε σημερα??? :o

Εμεις που εχουμε παρει απο το public που ειχε δωρο το memory of war medal υποτιθεται ακομα περιμενουμε για το συγκεκριμενο και ισως γιαυτο να σου καθυστερησε και σενα γιατι απο οσο θυμαμαι η αργη αποστολη οταν το κοιταζα ελεγε 3-6μερες περιπου.

Ακύρωσα την εδώ παραγγελία (βασικά δεν βλέπω να τα φέρνει ποτέ εδώ το μαγαζί.. τοπικό ήθελα /facepalm) και το αγόρασα από το amazon στις 26 του μηνός για ~50eu με normal postage. Γι'αυτό τόνισα το skin!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωρώνομαι τόσο που ή από χέσιμο ή από Overwatch θα πάω...

Κι εγώ μια από τα ίδια. Εν τω μεταξύ το έχω πάρει τόσο σοβαρά που πλέον βρήκαμε ένα άλλο κόλπο για να μην έχουμε μακρήδες στην ομάδα μας, παίρνω εγώ ο ίδιος McCree ή κάποιος φίλος με αποτέλεσμα ο wannabe cowμπόυς να απογοητεύεται και να αλλάζει παίκτη. Σε άλλη περίπτωση που έχουμε 3 tanks γράφουμε για nice setup μπας και παραμείνει ο άλλος Zarya ή Roadhog. Με 3 tanks που μπορούν να σκοτώσουν δεν χρειάζεσαι dps ειδικά αν τα dps είναι για τα μπάζα. Στο τελευταίο ματς κερδίσαμε Temple of Anubis attack 5 D.Va και ένας Reinhardt, παραμάζωμα τους πήραμε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Πού να σταθούν bastion, turrets, junkrats κτλ; World of Tanks!

Αποτέλεσμα το ποσοστό νικών να έχει φτάσει το 57,7 τοις εκατό και η διαφορά νικών και ηττών να είναι σε τριψήφιο νούμερο πλέον. Κάτω οι McCrees. Να φάνε και nerf να ξεμπερδεύουμε με την πάρτη τους.

Μια καλη κινηση σε μορφη beta που εχει στο master of overwatch ειναι οτι μπορειτε να βρειτε και αλλα ατομα να παιξετε μαζι http://masteroverwatch.com/lfg/pc/eu/mode/any/role/any

Γνωριζει κανεις αν προκειται να πεσει καθολου η τιμη του παιχνιδιου (57,90 σκρουτζ) τις επομενες μερες? Η να δοκιμασω να το παρω απο allkeyshop?

Γνωριζει κανεις αν προκειται να πεσει καθολου η τιμη του παιχνιδιου (57,90 σκρουτζ) τις επομενες μερες? Η να δοκιμασω να το παρω απο allkeyshop?

Αν θες οπωσδηποτε την Origins εκδοση ρωτα σε καποιο Γερμανο μπας και την φερουν https://www.germanos.gr/product/overwatch-origins-pc/20330569/

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα εξτρα skins της Origins εκδοσης αγοραζεις 2 http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/blizzard-battlenet-gift-card-20%E2%82%AC-prepaid-card/prod7940832pp/ τετοιες αν θυμαμαι καλα και το αγοραζεις 40ευρω κατευθειαν απο το site της Blizzard.

Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να το αγορασεις 58ευρω απο καταστημα ή 47ευρω απο κλειδαδικο ειναι τελειως απαραδεκτες τιμες.

Επισης δεν γνωριζω για ποιο λογο εξαφανιστηκε η διαθεσιμοτητα του παιχνιδιου στο Pc για αλλη μια φορα.

Ρωτα και στο Console club αν μπορουν να στο φερουν και ποσο.

• Like 2

Υπαρχει καποιος που εχει αγορασει την Standard Edition απο την πρωτη μερα και μετα? (οχι pre-purchase)
Αν ναι, ας δει αν εχει το Noire skin στην Widowmaker.

Καλησπέρα παιδιά. Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι το παιχνίδι τα σπάει !!Τα rank βγαίνουν στο τέλος του μήνα από ότι έχω ακούσει. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά πληροφορία σχετικά με το πόσα άτομα θα μπορούν να μπαίνουν παρέα στα rank? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...