Silverage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το πήρα και εγώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έχω φτάσει level 15. Winston πρέπει να είναι ο πιο άχρηστος πίθηκας που υπάρχει, γι'αυτό και ποτέ δεν τον διαλέγει κανένας. Genji δίνει πόνο αν συνδιάσει ultimate με το shift που πετάγετε πάνω στους άλλους και τους ξεσκίζει. Roadhog φοβερό tank που δεν πέφτει με τίποτα. Νομίζω πάντως οτι πρέπει να nerfαρουν λίγο τα turrets. Σε μια πίστα είχαν πάρει 3 torbjorn και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω αφού απο παντού βαράγανε.
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Απογευματινο strum duo με Fulgore atm Twitch.tv/atallos
Belisarius Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Νούμερο #84 ως Reinhardt στο masteroverwatch με τις νίκες να αυξάνονται σε ποσοστό επειδή όποτε έχει McCree η ομάδα κάνω leave πριν λήξει το assemble. Τεράστια διαφορά από το να παίζεις με έναν παίκτη λιγότερο.
suffocater Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το πήρα και εγώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έχω φτάσει level 15. Winston πρέπει να είναι ο πιο άχρηστος πίθηκας που υπάρχει, γι'αυτό και ποτέ δεν τον διαλέγει κανένας. Genji δίνει πόνο αν συνδιάσει ultimate με το shift που πετάγετε πάνω στους άλλους και τους ξεσκίζει. Roadhog φοβερό tank που δεν πέφτει με τίποτα. Νομίζω πάντως οτι πρέπει να nerfαρουν λίγο τα turrets. Σε μια πίστα είχαν πάρει 3 torbjorn και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω αφού απο παντού βαράγανε. Δεν έχεις μαθει να τον εκτιμάς απλά ακόμα. Ο nerdy πιθηκος ειναι τελειος για να δημιουργήσει χώρο,και να βρεθει με ενα leap ακριβώς πανω στο turret που λες ότι τόσο σε ενοχλεί. Δουλεια του δεν ειναι να εχει 40 eliminations σε καθε game,αλλα να πηδηξει και να αποσπασει την προσοχη των αλλων,όσο οι κοφτες της ομαδας σου θα κανουν αυτό που πρέπει. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 να πηδηξει και να αποσπασει την προσοχη των αλλων,όσο οι κοφτες της ομαδας σου θα κανουν αυτό που πρέπει. Αν κόψει στους κόφτες να κάνουν αυτό που πρέπει. 2
Silverage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Στο βιντεάκι Dragons της blizzard δείχνει τον Genji να στέλνει πίσω την ultimate του Hanzo με την δικιά του. Αυτό έχει δοκιμάσει κανένας αν γίνεται στ'αλήθεια ή ήταν μόνο για το βίντεο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Στο βιντεάκι Dragons της blizzard δείχνει τον Genji να στέλνει πίσω την ultimate του Hanzo με την δικιά του. Αυτό έχει δοκιμάσει κανένας αν γίνεται στ'αλήθεια ή ήταν μόνο για το βίντεο. Με το E του ενώ είσαι κοντά Yep, το έχω κάνει κι εγώ μια φορά. Πριν το βέλος γίνει δράκοι, το κάνεις deflect κανονικά και τότε γίνεται και "friendly". Aν έχουν ήδη βγει οι δράκοι, δεν μπορείς. Όχι, μην δοκιμάσεις να ανοίξεις ultimate του Genji και να slash τους δράκους του Hanzo.
jmirko15 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τελικά μου ήρθε τώρα το Overwatch Origins Edition - 'Memory of War' Metal Coin & Metal Badge Bundle (Exclusive to Amazon.co.uk) (PC DVD) και είχε μέσα και της Widowmaker το skin
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τελικά μου ήρθε τώρα το Overwatch Origins Edition - 'Memory of War' Metal Coin & Metal Badge Bundle (Exclusive to Amazon.co.uk) (PC DVD) και είχε μέσα και της Widowmaker το skin Καλα ποτε το ειχες παραγγειλει και σου ηρθε σημερα??? Εμεις που εχουμε παρει απο το public που ειχε δωρο το memory of war medal υποτιθεται ακομα περιμενουμε για το συγκεκριμενο και ισως γιαυτο να σου καθυστερησε και σενα γιατι απο οσο θυμαμαι η αργη αποστολη οταν το κοιταζα ελεγε 3-6μερες περιπου.
Silverage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Yep, το έχω κάνει κι εγώ μια φορά. Πριν το βέλος γίνει δράκοι, το κάνεις deflect κανονικά και τότε γίνεται και "friendly". Aν έχουν ήδη βγει οι δράκοι, δεν μπορείς. Όχι, μην δοκιμάσεις να ανοίξεις ultimate του Genji και να slash τους δράκους του Hanzo. Κρίμα, θα ήταν φοβερό να μπορούσες να το κατευθύνεις με την ultimate του Genji όπως στο βίντεο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Κρίμα, θα ήταν φοβερό να μπορούσες να το κατευθύνεις με την ultimate του Genji όπως στο βίντεο. Θα ήταν όμως και πιο εύκολο νομίζω, από το να προλάβεις το βέλος πριν βγουν οι δράκοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 cheat sheet, οχι πως τα διαβάζω και ποτέ, αλλα έναν μπούσουλα τον έχει.
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Προτιμω του PcGamer , ορισμενα matchups τα λεει/εξηγει καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις