*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Φήμες παιδιά φήμες, μην τον ακούτε! Όλο με χώνει σ'ένα νουμπογκρούπ με τον εαυτό του αρχηγό [the king of noobz ] !
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μόνο εμένα μ'αρέσει full το παιχνίδι ως healer και να κυνηγάω όλους τους παίκτες από πίσω για boost/healing; :Ρ Πραγματικά, δεν το βαριέμαι καθόλου αυτό το στυλ. Ο ρόλος της Mercy ειδικά πιστεύω μπορεί να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού με resurrect και boost στο σωστό timing. Το main issue ειναι να μην κυνηγας τον αλλο σε spots που μπορεις να πεθανεις εσυ Ακομα κι αν ζησει ο αλλος και πεθανεις εσυ , δεν ειναι worth γιατι εισαι ο main healer ως Mercy . Το ress ερχεται αρκετα συχνα αν spamαρεις heal οποτε δεν αξιζει να κυνηγας
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Διαφωνώ. Mercy να κάθεται σε ένα σημείο μόνο δεν βοηθάει και τόσο το party όταν όλοι πεθαίνουν για να σώσουν το objective. Πρέπει κι αυτή να κουνήσει τον κώλο της και να τους ακολουθήσει. Ναι, πολλές φορές τα spots είναι risky, but it's all a part of the game Και δεν μιλάω μόνο για heal αλλά και για boost που έχω διαπιστώσει ότι βοηθάει να πέφτουν τα kills βροχή αν γίνει σωστά. Οπότε ναι, κυνηγώ in order to make myself useful enough. 1
sistah Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εννοει να μην πεθαινεις αδικα για εναν solo καθυστερα που παει ευθεια (πχ reinhardt) και πατας Q να πας πανω του να τον healαρεις.Κοινως να διαβαζεις το αποτελεσμα.Συμφερει να πεθανεις για εναν ή συμφερει να ζησεις για τους αλλους που εχουν καλο position και οντως κανουν δουλεια?
neverme Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όταν είναι σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους δεν έχω αισθανθεί ότι βοηθάω και ιδιαίτερα πάντως. Η καλύτερη μου είναι όταν είναι σκορπια - σε απόσταση Guardian Angel όμως - και spamαρω heal από τον έναν στον άλλον
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εννοει να μην πεθαινεις αδικα για εναν solo καθυστερα που παει ευθεια (πχ reinhardt) και πατας Q να πας πανω του να τον healαρεις. Κοινως να διαβαζεις το αποτελεσμα. Συμφερει να πεθανεις για εναν ή συμφερει να ζησεις για τους αλλους που εχουν καλο position και οντως κανουν δουλεια? Ε ναι ρε συ! Ζυγίζουμε τις καταστάσεις το καλό της ομάδας θέλω και να βγει το objective.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όταν όλοι τρέχουν μακριά και πρέπει να τους κυνηγάει η Mercy: Edit: Overwatch: Blizzard answers the big questionsCompetitive play! Server tick rate! Balance! More! Edit 2: https://www.youtube.com/watch?v=XYcX7nu_bBA 1
Belisarius Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πολύ προσοδοφόρα η μέρα που πέρασε. #115ος Reinhardt σε συνολικό σκορ και ανέβασα το ποσοστό νικών από 55,8 σε 56,5 τοις εκατό με στόχο να το επαναφέρω στο 60. Μεγάλο μερίδιο στην άνοδο αυτή είχε ότι έκανα leave σε κάθε game που πριν αρχίσει το παιχνίδι έπαιρνε κάποιος mcCrap ή το setup ήταν άκυρο του τύπου 2 snipers σε control mode. Έτσι οι πιθανότητες ήττας μειώθηκαν δραματικά.
paularas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 τι win rate πρέπει να έχουμε γενικά για να είναι παλέψιμο? 1-1? 2-1? (win - loose) τέλος σε rough calculations είναι 1 lvl / ώρα χθες που κάθησα και το μέτρησα στα χαλαρά με team bonus xp
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πολύ προσοδοφόρα η μέρα που πέρασε. #115ος Reinhardt σε συνολικό σκορ και ανέβασα το ποσοστό νικών από 55,8 σε 56,5 τοις εκατό με στόχο να το επαναφέρω στο 60. Μεγάλο μερίδιο στην άνοδο αυτή είχε ότι έκανα leave σε κάθε game που πριν αρχίσει το παιχνίδι έπαιρνε κάποιος mcCrap ή το setup ήταν άκυρο του τύπου 2 snipers σε control mode. Έτσι οι πιθανότητες ήττας μειώθηκαν δραματικά. Όταν λες 115ος, πού το βλέπεις αυτό; Κάποιο site;
Dreyar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όταν λες 115ος, πού το βλέπεις αυτό; Κάποιο site; Λογικά αναφέρεται σε αυτό το site https://watcher.gg/ στο οποίο βάζεις το battletag σου και σου εμφανίζει όλα τα στατιστικά του προφίλ σου.
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Rise of the Winstons! Το πιο επικ gif μέχρι στιγμής! https://giant.gfycat.com/ThisFixedInvisiblerail.webm 1
Belisarius Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Στο masteroverwatch.com αναφέρομαι. Λογικά απόψε θα είμαι στην 100αδα. Όλα μου τα gaming χρόνια τα έχω περάσει ως ranged dps και πρώτη φορά απολαμβάνω το tanking. Βέβαια έτσι έχω περισσότερα deaths αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετό να είσαι Reinhardt όπως νομίζουν πολλοί. Είναι τρομερό melee dps και με καλό healing θερίζει. Και να σκεφτεί κανείς ότι τον πήρα "από ανάγκη" γιατί κανένας δεν έπαιρνε tank! Νομίζω ότι η εμπειρία και με άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού αλλά και ως ranged dps για χρόνια με έχει βοηθήσει ώστε να λειτουργώ ευεργετικά και για τα dps. Βέβαια δεν είναι λίγες φορές που λειτουργώ καθαρά ως melee dps κυνηγώντας widowmakers και hanzo σε διαδρόμους. Αυτό που έχω καταλάβει στο overwatch είναι οτι πρέπει να κάνεις κάτι unexpected και να σκέφτεσαι out of the box. Φυσικά και τα αυτονόητα είναι σημαντικά αν και όχι τόσο αυτονόητα για πολλούς... Όπως το να μάχεσαι σε defence μπροστά στα turrets των νάνων και να μην κάνεις rush. Στο temple of Anubis χθες 2 νάνοι έστησαν τα turrets τους ΕΞΩ από την πύλη και φυσικά τον ήπιαμε στο πρώτο defend point. Ειλικρινά δεν ασχολούμαι με το chat ούτε θα κάνω rage comments. Ίσα ίσα θα κάνω comments για nice setup μην τυχόν και αλλάξουν. Πχ παίζω Reinhardt και φίλος D.Va και παίρνει κάποιος τρίτος Zarya. Ε να μην αλλάξει σε dps ή κάτι άλλο. Μιλάμε για φονικό τρίδυμο, ειδικά σε control points αλλά ταιριάζει παντού. Από το να παίρνει ο άλλος Genji και να μην σκοτώνει ούτε μύγα, καλύτερα tank να κρατάει λίγο.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι και το τερμα πιο αξιοπιστο οταν βλεπω ο N1 στην Αμερικη να ειναι με Widowmaker σε K/D lvl 20 με μολις 40% Win rate... http://masteroverwatch.com/leaderboards/pc/us/kd
Προτεινόμενες αναρτήσεις