Haris San Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εκαναν μεγαλη μλκια που δεν θα την κανουν Open beta...Να το δοκιμασει ο κοσμος να δει τι παιζει...Τι βλακειες ειναι αυτες δινουν κλειδια randomly...Εκτος αν δεν εχουν τοσους servers για να υποστηριξουν πολλα games, τι να πω..
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μα και το τελευταιο Heroes of the storm ειχε μπει σε Open beta. Η μλκια ειναι οτι δωσανε παρα πολλα κλειδια σε παρα πολλους streamers. Δωσε σε 100streamers γνωστους ρε παιδι μου να παιξουν το παιχνιδι,τι μου το δινεις ακομα και σε ατομα με 2 viewers ξερω γω. 1
Tobajara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκαναν μεγαλη μλκια που δεν θα την κανουν Open beta...Να το δοκιμασει ο κοσμος να δει τι παιζει... Δε νομίζω. Αν το καλοσκεφτείς περισσότερο θα κρατήσει ο ντόρος αν τα κλειδιά είναι "περιορισμένα" και δυσεύρετα. Στην open beta θα μπουν όλοι, θα ρίξουν τους servers, σε μια βδομάδα θα έχει φύγει η συντριτπική πλειοψηφία και τέρμα. Με αυτό που κάνει τώρα η Blizzard οι περισσότεροι θα κυνηγάνε κλειδιά για καιρό, το hype θα μείνει ψηλά και ο κόσμος θα σέρνεται. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως είναι και επιθυμητή στρατηγική, απλά υπάρχει σκέψη από πίσω. 3
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δε νομίζω. Αν το καλοσκεφτείς περισσότερο θα κρατήσει ο ντόρος αν τα κλειδιά είναι "περιορισμένα" και δυσεύρετα. Στην open beta θα μπουν όλοι, θα ρίξουν τους servers, σε μια βδομάδα θα έχει φύγει η συντριτπική πλειοψηφία και τέρμα. Με αυτό που κάνει τώρα η Blizzard οι περισσότεροι θα κυνηγάνε κλειδιά για καιρό, το hype θα μείνει ψηλά και ο κόσμος θα σέρνεται. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως είναι και επιθυμητή στρατηγική, απλά υπάρχει σκέψη από πίσω. Και αυτο αλλα επισης αν ειναι να μπουνε ολοι με το καλημερα τοτε εν μερη δεν ειναι Beta
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ετσι κ αλλιως δεν ειναι beta Ετοιμο ειναι το παιχνιδι , promo κανουν
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχει αρχίσει να κουράζει η ιστορία και με αυτές τις άχρηστες beta παντού. Οι άλλοι windows και OS βγάζουν σχεδόν χωρίς καθόλου beta και εδώ έχουμε beta που testάρει τι? Μήπως έχουν κανά bug τα quests ή οι npc's? Τα drop rates? Το class balance? Το leveling rate? Γελάει ο κόσμος. Το tetris να έβγαινε σήμερα θα είχε founder's pack και beta.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχει αρχίσει να κουράζει η ιστορία και με αυτές τις άχρηστες beta παντού. Οι άλλοι windows και OS βγάζουν σχεδόν χωρίς καθόλου beta και εδώ έχουμε beta που testάρει τι? Μήπως έχουν κανά bug τα quests ή οι npc's? Τα drop rates? Το class balance? Το leveling rate? Γελάει ο κόσμος. Το tetris να έβγαινε σήμερα θα είχε founder's pack και beta. Θεματα σταθεροτητας με servers και Bugs. Δεν γελαει ο κοσμος γιατι αν σκεφτεις τι κοσμο μαζευουν τα παιχνιδια της Blizzard αστο καλυτερα οσο και αν δεν μας συμφερει που δεν εχουμε παρει Invite. Ειδα και το γνωστο Battlefield 4 τοσο καιρο και ακομα και τωρα τα προβληματακια του τα εχει.
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τα θέματα σταθερότητας server τα τεστάρεις σε open beta με το μέγιστο δυνατό κόσμο. Και το Diablo 3 είχε beta αλλά έκανες να μπείς 3 μέρες οπότε δε στέκει σαν επιχείρημα. Τι bugs να έχει αυτό το game δηλαδή που δε τα βρήκαν οι ήδη υπάρχοντες testers της blizzard? Να μη ξαναγεμίζει το όπλο σου? Να περνάς μέσα από τους τοίχους? Να πυροβολάς με magnum και να φεύγει ρουκέτα? Και δε το λέω ούτε για τη blizzard ούτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια ιστορία που τραβάει χρόνια τώρα σε πολλά παιχνίδια. -Closed beta korea -Open beta korea -Launch Korea -Closed beta Russia -Open beta Russia -Launch Russia -Closed beta EU/NA -Founder's Pack -Open beta EU/NA -Launch EU/NA Και στο Tetris όπως είπα θα κάναν beta πλέον για θέματα σταθερότητας και bugs. Δηλαδή το Witcher 3 πώς βγήκε σχεδόν αbugάριστο? Το Guild Wars 2? Το FFXIV? Τεράστια παιχνίδια που αποδεικνύουν ότι μια καλή παραγωγή με λίγους testers δεν έχει ανάγκη αυτές τις πίπες. Λογικά έχουν μοιράσει καμιά 50-100 χιλιάδες κλειδιά. Closed beta δε το λες. Open beta δεν είναι. Απλά hype και τακτική της εποχής. Και δε με απασχολεί τόσο το κλειδί. Δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ καν με το παιχνίδι. Άλλωστε έχω την οικονομική άνεση και αγοράζει και κλειδιά σε beta και founder's pack όταν γουστάρω. Με εκνευρίζει που η τακτική αυτή καθυστερεί το launch των παιχνιδιών και έχει σαν αποτέλεσμα στο τέλος σχεδόν να φεύγει και κάθε hype (βλέπε Blade and Soul) επειδή το παιχνίδι μένει σε beta 3 χρόνια.
StylerGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Η dota απο το cs? καληνυχτα! γελαω.μιλαμε ρε 1
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τα θέματα σταθερότητας server τα τεστάρεις σε open beta με το μέγιστο δυνατό κόσμο. Και το Diablo 3 είχε beta αλλά έκανες να μπείς 3 μέρες οπότε δε στέκει σαν επιχείρημα. Τι bugs να έχει αυτό το game δηλαδή που δε τα βρήκαν οι ήδη υπάρχοντες testers της blizzard? Να μη ξαναγεμίζει το όπλο σου? Να περνάς μέσα από τους τοίχους? Να πυροβολάς με magnum και να φεύγει ρουκέτα? Και δε το λέω ούτε για τη blizzard ούτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια ιστορία που τραβάει χρόνια τώρα σε πολλά παιχνίδια. -Closed beta korea -Open beta korea -Launch Korea -Closed beta Russia -Open beta Russia -Launch Russia -Closed beta EU/NA -Founder's Pack -Open beta EU/NA -Launch EU/NA Και στο Tetris όπως είπα θα κάναν beta πλέον για θέματα σταθερότητας και bugs. Δηλαδή το Witcher 3 πώς βγήκε σχεδόν αbugάριστο? Το Guild Wars 2? Το FFXIV? Τεράστια παιχνίδια που αποδεικνύουν ότι μια καλή παραγωγή με λίγους testers δεν έχει ανάγκη αυτές τις πίπες. Λογικά έχουν μοιράσει καμιά 50-100 χιλιάδες κλειδιά. Closed beta δε το λες. Open beta δεν είναι. Απλά hype και τακτική της εποχής. Και δε με απασχολεί τόσο το κλειδί. Δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ καν με το παιχνίδι. Άλλωστε έχω την οικονομική άνεση και αγοράζει και κλειδιά σε beta και founder's pack όταν γουστάρω. Με εκνευρίζει που η τακτική αυτή καθυστερεί το launch των παιχνιδιών και έχει σαν αποτέλεσμα στο τέλος σχεδόν να φεύγει και κάθε hype (βλέπε Blade and Soul) επειδή το παιχνίδι μένει σε beta 3 χρόνια. Καλα τωρα το πιστευεις αυτο που γραφεις παραπανω?? Μια χαρα το Witcher 3???Που και Downgrade εφαγε λογω των κονσολων και καθε 3 και λιγο κατεβαζεις καινουργιο patch?Το εχεις το παιχνιδι και τα λες αυτα??? Το δε Final Fantasy ξεχνας πως ηταν το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε που εφαγε παγκοσμιο κραξιμο και μεχρι και οι δημιουργοι ζητησαν συγνωμη απο τον κοσμο που επαιζε για το αθλιο τοτε παιχνιδι??? Για το guild wars 2 δεν γνωριζω αλλα ακουγα οτι και αυτο ειχε πολλα θεματα κυριως στα War.
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι σχέση έχει η beta με το downgrade? Τι σχέση έχει η beta με το αν ένα παιχνίδι δεν είναι καλό? Κάτι μπερδεύεις.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι σχέση έχει η beta με το downgrade? Τι σχέση έχει η beta με το αν ένα παιχνίδι δεν είναι καλό? Κάτι μπερδεύεις. Εγω κατι μπερδευω???Αρχικα μου αναφερεις το Witcher 3 που δεν εχει καν Online αρα τι ακριβως θες να σου πω??Οτι το παιχνιδι ηταν σε ολα αψογο απο πλευρας τεχνικου τομεα και Bugs που δεν ειναι??? Επισης για τα αλλα 2 παιχνιδια που ανεφερες τα ειχες παιξει σε beta και σχολιαζεις ή απλα ετσι σου ηρθαν στο μυαλο?? Εγω δεν μπερδευω τιποτα απλα καποιοι εχετε ξενερωσει τοσο πολυ που δεν εχετε ακομα invite που κραζετε για να κραζετε. Απο την στιγμη που δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο με τα Invites προς τι λοιπον το ολο κραξιμο για την Blizzard??
Haris San Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και αυτο αλλα επισης αν ειναι να μπουνε ολοι με το καλημερα τοτε εν μερη δεν ειναι Beta Αυτος ειναι ο ορισμος της Open beta. Beta σημαινει οτι το ειναι παιχνιδι ετοιμο και το βγαζουν για να το δοκιμασει ο κοσμος ετσι ωστε να βελτιωσουν και να φτιαξουν τυχον bugs που ξεφυγαν. Το παιχνιδι στην beta ειναι ήδη ετοιμο! Αν θελουν μικρο κοινο να το δοκιμασει τοτε την κανουν closed beta,οπως εκαναν και τωρα...Εγω λεω οτι επρεπε να γινει Open beta. Δε νομίζω. Αν το καλοσκεφτείς περισσότερο θα κρατήσει ο ντόρος αν τα κλειδιά είναι "περιορισμένα" και δυσεύρετα. Στην open beta θα μπουν όλοι, θα ρίξουν τους servers, σε μια βδομάδα θα έχει φύγει η συντριτπική πλειοψηφία και τέρμα. Με αυτό που κάνει τώρα η Blizzard οι περισσότεροι θα κυνηγάνε κλειδιά για καιρό, το hype θα μείνει ψηλά και ο κόσμος θα σέρνεται. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως είναι και επιθυμητή στρατηγική, απλά υπάρχει σκέψη από πίσω. Χαζομαρες ειναι αυτα, μια χαρα hype κανεις και σε open beta. Εγω στο star wars ειδα 10M να δοκιμαζουν την open beta. Δεν σε χαλασε... Λιγο το μαρκετινγκ, λιγο το ενα λιγο το αλλο οτι ηθελε εκανε η blizzard... αλλος ειναι ο λογος και αυτον τον ξερει μονο η blizzard προφανως. Παντως να πω και 2 θετικα που ακουσα τα οποια ειναι το παν για μενα σε fps παιχνιδι...Δεν εχει mouse accel και smoothing cudos στην blizzard που τους εκοψε..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλά λέει ο φίλος Jim, είναι Hype train όλο το θέμα με τα beta, αν δεν ήταν κυρίως για αυτό τον λόγο, θα είχε NDA και όχι 400 streams να κοπανιούνται. Για μένα προσωπικά, χέστηκα αν δεν πάρω και κλειδί, είδα που έτρεχα με το hots μπας και δω πως είναι. Σαν να ανακατεύεις πουρέ με κοτσάνι απο τριαντάφυλλο. Και τελικά, δεν το πίστευα μόνο εγώ. Την ίδια αίσθηση μου δίνει και αυτό το πόνημα της blizzard. Προφανώς πιο ολοκληρωμένη άποψη όταν και αν παίξω ποτέ. Γιατί κακά τα ψέματα, άλλο να βλέπεις και άλλο να παίζεις. Σαν τις τσόντες ένα πράμα. Edit: due to φανφάρες.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Προφανως και μονο αν παιξεις για λιγο θα δεις αν το παιχνιδι αξιζει οντως ή οχι. Παντως και το Hearthstone να πουμε την αληθεια στην αρχη που δεν ειχε και πολλες καρτες εγω θυμαμαι παρα πολλους που ελεγαν οτι το βαριοντουσαν το παιχνιδι ,ασχετως που τωρα εχει γινει οσο δημοφιλες ειναι. Ουτως ή αλλως τα Fps παιχνιδια ειναι απο τις πιο περιεργες κατηγοριες αν σκεφτουμε τα πιο δημοφιλη παιχνιδια ανεκαθεν ποια ηταν και φετος βγαινουν μπολικα. Επισης να ξεκαθαρισω και και εγω θα προτιμουσα το παιχνιδι να ηταν ανοιχτο σε ολους να παιζαμε τωρα αντι να γραφαμε εδω αλλα τι να κανουμε,παιζουμε κατι αλλο. Παντως για το Heroes Of the storm αν και εχω καιρο να παιξω,το παιχνιδι εξακολουθω να το προτιμαω σε σχεση με τα κλασσικα Lol και Dota,και εν μερη θεωρω οτι ειναι κριμα που εχει τον κοσμο που εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις