Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ισχυει αυτο που λες. leave μπορεις να κανεις μονο στο intermission. στο team composition αν φυγεις τρως πεναλτυ.

Αν ήταν έτσι τότε θα είχα leaver penalty για πάντα. Αν προσέξεις, δεν σου βγάζει καμία προειδοποίηση όπως όταν κάνεις leave in-game. Και πολλές φορές κάνουμε και group leave αν το υπόλοιπο composition είναι για τα πανηγύρια και κανένας δεν παίρνει leaver penalty. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφιερωμένο σε Nenya, Fulgore, etc. Ξέρετε εσείς. :P

tumblr_o93877APyd1rrzdauo1_1280.jpg

tumblr_o93877APyd1rrzdauo2_1280.jpg

tumblr_o93877APyd1rrzdauo3_1280.jpg

tumblr_o93877APyd1rrzdauo4_1280.jpg

Hahah XD soooo true! Ειδικά όταν βρίσκεται κάποιος στην οροφή του κτηρίου και φωνάζει για healing ... ναι ναι dude, για να σε πιάσω με το shift πρέπει να έρθεις στην ακρούλα να σε δω.

εγω το σταματω το παιχνιδι. εγινε suspended το account μου, διοτι προφανως οταν ανοιγεις τοπικ για να ρωτησεις καλοπροαιρετα διευκρινησεις για το profanity στο overwatch και ποσο ανεκτικη ειναι η Blizzard σε αυτο, ειναι λογος να σβηστει το τοπικ και να φας suspension.

ε ενταξει, αντε στο διαολο ρε Blizzard, αντε στο διαολο.

•  

εγω το σταματω το παιχνιδι. εγινε suspended το account μου, διοτι προφανως οταν ανοιγεις τοπικ για να ρωτησεις καλοπροαιρετα διευκρινησεις για το profanity στο overwatch και ποσο ανεκτικη ειναι η Blizzard σε αυτο, ειναι λογος να σβηστει το τοπικ και να φας suspension.

ε ενταξει, αντε στο διαολο ρε Blizzard, αντε στο διαολο.

To forum account έγινε suspend ή το game account?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ρωτησα τι γινεται με το profanity, ποσο κινδυνευει καποιος σοβαρα να φαει ban αν πει fucking noobs η shitty team. και ρωτησα διοτι καποιος εχτες με απειλουσε με report.

οποτε ηθελα καποιες διευκρινησεις, διοτι ναι μεν η πολιτικη της Blizz ειναι κατα του profanity, αλλα απο την αλλη εχει και επιλογη για profanity filter. επομενως καταλαβαινουν οτι τετοιες εκφρασεις ειναι αναποφευκτες στο heat του παιχνιδιου.

εντωμεταξυ οταν μπηκα στο φορουμ εχτες, εβλεπα πληθος τοπικς στα οποια ζηταγανε να γινουν ban οσοι λεγανε "ez gg kek" στο chat μετα την νικη τους.!!!!

οποτε λεω τι γιενται εδω περα, κινδυνευω να φαω απο το πουθενα μπαν μετα απο 20 χρονια που παιζω Blizz games, επειδη καποιο μαμακισμενο δεκαπενταχρονο τσαντιστηκε επειδη τον ειπα noob? 

δηλαδη αν ειναι ετσι, να προσπαθησω να συγκρατηθω οσο μπορω για να το αποφυγω.

αυτο ρωτησα, ουτε εβρισα καποιον στο φορουμ, μια μικρη κουβεντα ειχα με κατι παιδια που απαντησαν και αυτο ηταν.

και παω σημερα να δω αν απαντησε κανενας επισημος εκπροσωπος της Blizz, και βλεπω το τοπικ deleted και ο λογαριασμος μου supsended.

ενταξει, η ειρωνια ειναι εγινα suspended επειδη ρωτησα κατι για να γνωριζω να αποφυγω να γινω suspended στο μελλον.

το κερατο μου δηλαδη.

Επεξ/σία από KilliK

Γιατι να ανοιξεις thread να ρωτησεις κατι τετοιο lolz

Προφανως και ειναι κατα του profanity και μονο αν μαζεψεις reports θα παιξει case against you , αλλα το να ανοιξεις thread μονος σου προφανως τους εκανε να ανοιξουν chat logs..

@nasos Αν εχεις πιστωτικη δοκιμασε το us bnet , καπου εχει δωσει link η Sistah

• Like 1

Καλύτερα να άνοιγες support ticket άμα θέλεις official απάντηση παρά να κάνεις thread στο forum. Αν χρησιμοποίησες "βρισιές" στο thread έστω και για να περιγράψεις την ερωτησή σου τότε τους δίνεις πάτημα να κάνουν ότι θέλουν. 

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σου κάνανε ban μόνο το forum  account και όχι το game. Έτσι έγινε?

πως το αγορασατε το παιχνιδι ?Γιατι εμενα δεν με αφηνει

https://www.instant-gaming.com/en/636-buy-key-battlenet-overwatch-origins-edition/

πάρε από δω με paypal balance

44€ origins edition.

• Like 1

Χαχαχα απιθανοι ειστε πραγματικα.. :P Σε πολλα παιχνιδια γραφω "noob team gg"  με το που πεθάνει ο πρωτος δικος μας και αν κερδισουμε "izi izi" κτλπ λετε να φαω μπαν??

• Like 1

ρε δεν κανω πλακα, εχτες που μπηκα στο φορουμ, αρκετα μελη ειχαν ανεβασει τοπικς γιαυτο το θεμα με τα ez kek gg, και ζηταγανε να γινονται bans.

οποτε για καλο και για κακο αποφευγε τα μηπως την πατησεις ξαφνικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...