Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βλεπω ομως να παιζουν και πολυ Sombra oι προ. τι στο διαολο. δεν μπορουν να την κανουν να δουλεψει μετα απο 9 μηνες, εναν τοσο καλοσχεδιασμενο και δυνατο ηρωα; :rolleyes:

συνεχισε ομως suffo. ισως αυτα που γραφεις να βγαλουν νοημα στο τελος. στο πολυ μακρινο τελος.

Δημοσ.

Επίσης βλέπεις μονο 20 ηρωες(και αμα) απ τους 130 στη dota στα τουρνουά.
Rework asap στους αλλους 110 !!!1!1

-Synergy και teamplay λέγεται.
Η sombra ειναι καλή για αυτο που φτιαχτηκε,1v1 flanker και behind enemy lines,αλλα οχι για το σφιχτο 6v6,σε ομάδα που μιλάει και επικοινωνεί.
Για τον ιδιο λόγο δε βλεπεις riki στα τουρνουα,αλλα κανουν faceroll όταν η ομαδα δε δουλεύει σαν ομάδα.
Αυτη ήταν η τελευταία απόπειρα μου,μηπως το νιώσεις,εστω και με παραλληλισμο στη dota.Δε θα ξαναασχοληθω,πέρα απ το να γελάσω.
Συνεχισε το κλάμα τώρα.

Δημοσ.

παίξε soldier μονο. Don't fill, don't care, don't die.

και όμως με solder έχει πέσει το winrate μου παρόλο που παίζω καλύτερα. Εμένα το Playstyle που μου τεριάζει είναι του gang flanker τι να κάνουμε τώρα εκεί αποδίδω καλύτερα, γιαυτό πάω καλύτερα με reaper μετά το nerf του hog.. (τα στατς του Reaper αγνοείστε τα έπαιζα και παλιοτερα στο bronze επίπεδο και κάνει average τα τωρινά είναι όλες οι μπάρες full

s6jHeW0.jpg

Για το don't fill δεν έχεις άδικο με τα tanks χάνω τον χρόνο μου. Winston ειδικά πιστεύω κάνω πολύ καλό παιχνίδι αλλά καθώς είμαι diver με αγνοούν όλοι, φαίνεται ότι όλα τα stats μου γαμάνε εκτός από K/D ratio αφού δεν με healaρει ποτέ κανείς ούτε ασχολούνται να κάνουν dive μαζι μου.. Τον winston δεν θέλω να τον παίζω σαν Reinhardt.

No4nR7t.jpg

Δημοσ.

μα η Sombra εχει το χαμηλοτερο pickrate/winrate/damage σε ολοκληρο το παιχνιδι, μετα την αχρηστη defense κατηγορια. διαολε, 2 σελιδες πριν ανεβασα τα στατιστικα.

στο ειπα και πριν αλλα δεν ακους, βιαστηκες να ριξεις χολη προς το ατομο μου, διοτι μεταξυ μας γιαυτο ακριβως πεταχτηκες, χωρις να μπεις στον κοπο να διαβασεις και να καταλαβεις τι ακριβως συζηταμε τοση ωρα. και μεχρι τωρα γραφεις μονο ασχετα πραματα. 

Η sombra ειναι καλή για αυτο που φτιαχτηκε,1v1 flanker

οuch. θα αποφασίσετε τελικα εσεις οι προ του ινσομνια πως παιζεται η Sombra? διοτι ενας αλλος προ εδω μεσα ισχυριζεται πως δεν ειναι flanker αλλα support.  :rolleyes:

here is an idea. μηπως λεω, μηπως, θα ειναι καλυτερα πρωτα να παιξετε τον ηρωα καμποσες ωρες, προκειμενου να σχηματισετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη πριν την εκφερετε; αντι να παπαγαλιζετε οτι ανεβαζει ο καθενας στο YT? just sayin.

Δημοσ.

ποσα παιχνιδια εχασες; καλο ειναι να σταματας μετα απο 2-3 συνεχομενες ηττες.

2 νίκες 1 draw 5 ήτες. Δεν tilt-αρω πλέον, το έχω φιλοσοφήσει πολύ καλά και η απόδοση μου μένει ίδια. Όσο δεν είμαι κουρασμένος συνεχίζω. 

Μην τρως tunnel vision και χανεις 120pts οταν δυσκολευεσαι να τους ξαναπαρεις πισω.

Αργα ή γρηγορα θα τον πιασεις τον στοχο σου εαν και εφοσον ανεβαζεις σιγα σιγα το season/career high.

το ξέρω δεν με απασχολεί καθόλου είχα φάει και χειρότερο σφάλιαρο από 2250 σε 1950 αλλά το γύρισα σε μια εβδομάδα. Ο στόχος είναι να παίζω όσο μπορώ αφού η απόδοση πιστεύω είναι ξεκάθαρα για platinum θα πάει, δεν έχω πρόβλημα. Γενικά με απασχολεί περισσότερο πως θα αποδίδω καλύτερα και να βελτιώνομαι στις λεπτομέρειες.. το rank θα έρθει μόνο του

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης βλέπεις μονο 20 ηρωες(και αμα) απ τους 130 στη dota στα τουρνουά.

Rework asap στους αλλους 110 !!!1!1

-Synergy και teamplay λέγεται.

Η sombra ειναι καλή για αυτο που φτιαχτηκε,1v1 flanker και behind enemy lines,αλλα οχι για το σφιχτο 6v6,σε ομάδα που μιλάει και επικοινωνεί.

Για τον ιδιο λόγο δε βλεπεις riki στα τουρνουα,αλλα κανουν faceroll όταν η ομαδα δε δουλεύει σαν ομάδα.

Αυτη ήταν η τελευταία απόπειρα μου,μηπως το νιώσεις,εστω και με παραλληλισμο στη dota.Δε θα ξαναασχοληθω,πέρα απ το να γελάσω.

Συνεχισε το κλάμα τώρα.

Aκριβως τον ιδιο συσχετισμο με το ιδιο παραδειγμα εκανα λιγες σελιδες πισω, απλα ηταν με το LoL.

Δεν υπαρχει αναποκριση αρα ουτε και συζητηση οταν ο ενας απο τους 2 φοραει παρωπιδες.

μα η Sombra εχει το χαμηλοτερο pickrate/winrate/damage σε ολοκληρο το παιχνιδι, μετα την αχρηστη defense κατηγορια. διαολε, 2 σελιδες πριν ανεβασα τα στατιστικα.

στο ειπα και πριν αλλα δεν ακους, βιαστηκες να ριξεις χολη προς το ατομο μου, διοτι μεταξυ μας γιαυτο ακριβως πεταχτηκες, χωρις να μπεις στον κοπο να διαβασεις και να καταλαβεις τι ακριβως συζηταμε τοση ωρα. και μεχρι τωρα γραφεις μονο ασχετα πραματα. 

οuch. θα αποφασίσετε τελικα εσεις οι προ του ινσομνια πως παιζεται η Sombra? διοτι ενας αλλος προ εδω μεσα ισχυριζεται πως δεν ειναι flanker αλλα support.  :rolleyes:

here is an idea. μηπως λεω, μηπως, θα ειναι καλυτερα πρωτα να παιξετε τον ηρωα καμποσες ωρες, προκειμενου να σχηματισετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη πριν την εκφερετε; αντι να παπαγαλιζετε οτι ανεβαζει ο καθενας στο YT? just sayin.

Το support DPS απο το support απεχει χιλιομετρα. Ηλπιζα οτι δεν θα χρειαστει να το εξηγησω οταν εδωσα και παραδειγμα.

Εαν διαβαζει ο καθενας οτι γουσταρει απο μια προταση, ζητω που καηκαμε.

"I'm only responsible for what I say, not what you understand"

• Like 1
Δημοσ.

sistah, μην το λες σε μενα. πεστο στον προ απο πανω που ξεκαθαρα αναφερθηκε σε 1v1 flanker. δεν εννοουσε αυτο που περιγραφεις εσυ. επομενως υπαρχει διχασμος αποψεων μεταξυ σας.

μην αρχιζουμε τωρα να παιζουμε με τις λεξουλες, για να καλυψουμε τις γκαφες μας.

Δημοσ.

Tα ιδια λεμε με τον suffocater, δεν ειναι flanker aka genji αλλα χωνεται backline και αν pickaρει κατι θα ειναι μονο σε 1v1 περιπτωση.
Ειναι πιο πολυ "παω να τους πρηξω, να τους κατεβασω HP για να ερθει ο genji να βρει το kill στο πιατο"

Eαν διαφωνουμε τοσο πολυ τοτε παω πασο.

• Like 1
Δημοσ.
Με την Sombra ΔΕΝ πας ως flanker με σκοπο να κανεις picks

Η sombra ειναι καλή για αυτο που φτιαχτηκε,1v1 flanker

λες και διαβαζω carbon copy ειναι..

υγ. δεν διαφωνω μαζι σου.

Δημοσ.

sistah, μην το λες σε μενα. πεστο στον προ απο πανω που ξεκαθαρα αναφερθηκε σε 1v1 flanker. δεν εννοουσε αυτο που περιγραφεις εσυ. επομενως υπαρχει διχασμος αποψεων μεταξυ σας.

μην αρχιζουμε τωρα να παιζουμε με τις λεξουλες, για να καλυψουμε τις γκαφες μας.

Μπορεί ο συμφορουμιτης να μην είναι pro αλλά είδαμε και στα σχόλια πιο πίσω ότι το παλεύει για diamond αν δεν πήγε ήδη. Σε αντίθεση πάλι με γνωστό συμφορουμιτη που έχει μείνει silver και το παίζει pro. Είδα χτες τον cody που έκανε stream sombra main και το παλικάρι ήταν silver με gold σε dmg eliminations σδεχον συνέχεια. Το ίδιο και ο γνωστός kephrii με widow main. Άρα αφήστε τους pro main παίκτες και βελτιωθειτε οι ίδιοι σαν παίχτες.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασε ρε Fulgore. μιλας και εσυ. που δεν παιζεις comp για να μην χαλασεις το placement rank η φευγεις απο την ομαδα γιατι φοβηθηκες οτι θα σου πεσει το winrate stat στο QP. και μετα κλαιγεσαι στο chat οτι δεν σε παιζει κανεις μαζι. 

εγω ποτε δεν το εχω παιξει προ. αποψεις εκφραζω πανω σε ηρωες που εχω παιξει και με την γενικη μου ενασχοληση με το παιχνιδι.

με εχεις δει ποτε να λεω σε αλλους πως να παιξουν ηρωες που δεν εχω παιξει ποτε; εχω πει ποτε οτι θα επρεπε να ειμαι master/grand master? οχι. επομενως, τι ψεματα καθεσαι και γραφεις τωρα; 

απο την αλλη, βλεπεις καποιους εδω μεσα να το παιζουν ξερολες για ηρωες που δεν τους εχουν αγγιξει καν. η να αποκαλουν αλλα παιδια ευθεως κακους παικτες χωρις καν να εχουν παιξει μαζι τους.

γιατι φανταζομαι αν δεν το "παλευεις για diamond", αυτοματως δεν εχεις ιδεα για το παιχνιδι. 

πηξαμε στους προ του ινσομνια. που δεν μπορουν να συμφωνησουν ουτε στο πως εχει σχεδιαστει να παιζεται ενας ηρωας.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Δεν φταιω εγώ που επειδή ξενερωσες πιο παλιά με το ranked εριξες το mmr του quick play σου στα τάρταρα και πετυχαμε 6 σερί παιχνίδια χωρίς ένα τανκ σε καμία ομάδα. Νομίζω δικαίωμα μου να θέλω να παιζω καλύτερα παιχνίδια και να το διασκεδαζω παραπανω. Επίσης δεν ήξερα ότι πρέπει να παρω την άδεια ορισμένων για το ποσα παιχνίδια θα παίξω και ποτέ στο ranked.... Τώρα για το τι γράφει ο καθένας και το ποιος το παίζει ξερολας ας κρίνουν όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν που όλως τυχαίως με όλους διαφωνίες. Για τα περί ηρώων δεν καταλαβαίνω τι εννοεις αφού τους έχεις παίξει όλους τους ήρωες πάνω κάτω και για master όχι αλλά για χαμηλότερα ranks πιο παλιά ναι έχεις γράψει οτι έπρεπε να εισαι

Πάντως ποτέ δεν κλαφτηκα στο chat για αυτούς που παίζω μαζί. Απάντηση σου έδωσα γιατί δεν παίζω duo ranked που με ρωταγες άρα παρακαλώ πολύ να μην παραπληροφορεις (όχι ότι ενδιαφέρει και κανένα στην τελική αυτό αλλά τεσπα). Μπορείς αν θες να κάνεις ένα γκάλοπ τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι του forum για σένα στο overwatch αλλά δεν νομίζω να σου αρέσουν τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

οχι. εφυγες για να μην σου μειωθει το winrate stat στο QP. οι λεξεις που χρησιμοποιησες ηταν πολυ συγκεκριμενες.

αλλα ενταξει. το καταλαβαινω. πως αλλιως θα ερχεσαι εδω να το παιζεις ξερολας στου υπολοιπους, χωρις να εχεις και καποια καλα στατς να σε στηριζουν. 

τα χαμηλοτερα ρανκ σε κανουν προ; αν ειναι ετσι, τοτε μαλλον εχεις λανθασμενη ερμηνεια του ορισμου προ.

που όλως τυχαίως με όλους διαφωνίες

υγ. δεν διαφωνω μαζι σου.

οπως τα λες ειναι.

Fulgore, αντι να πεταγεσαι να την λες στον αλλο, μιλα για το παιχνιδι καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...