nickos vl. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι το Tivizen είναι κάτι σαν αποκωδικοποιητής mpeg4 που συνδέουμε σε τηλεόραση,δηλαδή σαν μηχάνημα μεταφέρει ήχο και εικόνα σε TV,δηλαδή αντίστοιχα και το Tivizen λειτουργεί σαν αποκ/της με οθόνη το iPhone/iPad,άρα για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει και ο αντάπτορας 30pin to lightning να μπορεί να μεταφέρει ήχο/εικόνα ,δηλαδή μόνο γνήσιος....εννοείται ότι υποθέσεις κάνουμε!!
June Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον ξαναμιλησα με STK και μου ειπαν πως μεχρι και 8.1 μου εγγυωνται πως ο ανταπτορας δουλευει. Επειδη ομως δεν ειναι Made for iPhone δεν εγγυωνται πως αν τα ξαναμπλοκαρει η Apple θα δουλευει σε μελλοντικο iOS update
panormou13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω τον συμφορουμιτη paylidis που μου το εδωσε ακριβως οσο το πηρε!thx !! 1
Captain Nemo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω τον συμφορουμιτη paylidis που μου το εδωσε ακριβως οσο το πηρε!thx !! Απαράδεκτον χαλάει την πιάτσα 2
511 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τελικά κατάφερε κανένας να το κάνει να δουλέψει με το νέο βίζμα της Apple?
soulkeeper4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τhanks στον topic starter! ειναι μονο για εξωτερικους χωρους? μεσα στο σπιτι με ipad 2 κ δηλωνοντας χωρα ελλαδα δεν μου βρισκει κανενα καναλι στο scan...
deschri Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σ' εμενα δουλευει κι εντος σπιτιου. Κανει βεβαια καποια σπασιματακια αλλα οταν βρεθει καλο σημειο παιζει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα