Milkywaygrad Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Ρε έλενα πόσα έδωσες για αυτο το σύστημα; Με αυτά που έχεις δεν χρειάζεσαι Drivers (που λέει ο λόγος)!!!Εγώ έχω Ati Radeon 9000 pro., P4 1.8, MB:Asus 8XP4, 4 GB ram στα 400mhz (Πλάκα κάνω, 512 στα 333mhz). Έβαλα τους 3.7 πάλι και είμαι μιά χαρα. Τελικά μόνο αν φτιάχνονται προβλήματα να βάζετε τους 3.8. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 giati na kaneis install tous neous dets sta 2003?to leitourgiko afto den einai gia na pezeis games.. Κάνει RAID 0,1,5 + οτιδήποτε άλλο κάνουν τα ΧΡ. Η πρώτη ασυμβατότητα που βρήκα ήταν αυτή και νομίζω ότι είναι παράλειψη της ΑΤΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Και εγώ έβαλα τους 3.8 και δεν εχω κανένα πρόβλημα ' date=' όλα δουλευουν μια χαρά ,ασε που τα frames απογειωθηκαν στην κυριολεξια...γιατί δεν γράφεται πια Ατι έχετε ; και δεν εννοώ το chipset αλλα τον κατασκευαστή. Ρ4 3,06 Ghz , mobo Asus P4T-533C , 1Gb rambus 1066 , Gigabyte Ati 9800 Pro[/quote'] Με γειά το PC! Με την 9800Pro το θέμα framerate θα σε απασχολήσει μόνο με την έλευση HL2 και DOOM3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Kai egw thn 9000 pro exw ths Saphire.Telika den lythhke to provlhma oute kanontas pali install sto paixnidi.Ola ta alla omws pou exw hdh mesa sto hard disk (Prisoner of War, Crazy Taxi etc.) paizoun apsoga.Mallon tha gyrisw sto 3.7 alla tha to prospathisw ligo akoma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Gia rixte mia matia kai stous neous omega ( http://www.omegacorner.com ), einai post-3.8 release. Egw proswpika tha tous testarw to vradaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Έχω την Sapphire 9200 64mb και αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα στο neverwinter nights. Αναβοσβήνουν τα γραφικά. Οι καινούριοι drivers είναι σαφώς γρηγορότεροι αλλά όχι και σταθεροί. Αναμένουμε λοιπόν τους 3.9 Παλιότερα είχα παρόμοιο πρόβλημα με detonators της nvdia στην gf2mx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 sosti h elena prospatho kai go na katalavo gia poia ati milate alla tipota ego exo mia 9000 aiw 64kb kai anarotiemai na tous valo h namhn toys balo filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milkywaygrad Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 prospatho kai go na katalavo gia poia ati milate Ati 9000 pro 64mb ddr. Για αυτήν μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Meta apo poly psaximo sas dinw thn parakatw sumboulh:Valte ton Driver 3.7 kai krathste to control panel tou 3.8.Arga h grhgora tha to katalavoun oti yparxei problem kai tha to diorthwsoun.Eidika osoi exete thn Saphire 9000pro tha deite oti kai sto epishmo site ths etairias dinoun ton 3.7 kai oxi ton 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Καλό είναι να περιμένουμε λίγο και να κατεβάζουμε τους drivers από το site τού κατασκευατή τής κάρτας μας και όχι από την ίδια την ΑΤΙ γιατί όλες οι κάρτες δεν είναι ακριβώς ίδιες... :wink: 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν όντως οι 3.8 έχουν πρόβλημα με το Neverwinter και όλα αναβοσβήνουν. Δοκίμασε κανείς τους Omega; Παω να κατεβάσω τώρα και επανέρχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.