Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον καινούριο DRIVER 3.8 της ATI!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα τον καινούριο Driver της Ati και παρουσιαζεται πρόβλημα στο παιχνίδι C&C Generals. Συγκεκριμένα το παιχνίδι έπαιζε κανονικότατα με τον 3.7 αλλά τώρα τρεμοσβήνει όλη η οθόνη με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να παίξεις. Μετά κλείνει το παιχνίδι εμφανιζοντας "Error...........". Σημειώνω πως το παιχνίδι είναι αντιγραμμένο. Δώστε μια χείρα βοηθείας ρε παιδιά!

Δημοσ.

Re paidia ola kala me tous 3.7 ALLA mporo na po me sigourgia oti evgala ARKETA parapano frames me tous 3.8.Episis kano pola test se Games kai mexri stigmis den exo kanena provlima oute me to C&C Generals....Ti na po......

Δημοσ.

Η ΑΤΙ πάντως λέει να μην κάνεις update τον driver αν δεν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα... Πάντως στα δικά μου windows 2003 ο 3.8 δεν γίνεται καν install.

Δημοσ.

Exw akrivws to idio problem me ton dimmeneidi mono pou se emena parousiazetai sto Neverwinter nights kai den vgazei error aplws ta grafika anavosvhnoun.Kata th gnwmh mou kati exei na kanei me ta shaders.Aurio tha dokimasw na kanw install pali to paixnidi exontas hdh mesa ton Catalyst 3.8.

Δημοσ.

Και εγω εχω προβληματα με τους 3.8 .Με refresh rates .Ακομα και με το reforce δεν παιρνει τις μεγιστες ρυθμισεις της οθονης.Το μονο καλο ειναι οτι παιζει το halo που δεν επαιζε ο 3.6 Μαλλον θα βαλω τους 3.7 και θα ηρεμησω

Δημοσ.

Και εγώ έβαλα τους 3.8 και δεν εχω κανένα πρόβλημα , όλα δουλευουν μια χαρά ,ασε που τα frames απογειωθηκαν στην κυριολεξια...

γιατί δεν γράφεται πια Ατι έχετε ; και δεν εννοώ το chipset αλλα τον κατασκευαστή.

Ρ4 3,06 Ghz , mobo Asus P4T-533C , 1Gb rambus 1066 , Gigabyte Ati 9800 Pro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...