Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την ενσύρματη κάρτα της tp link και έχω συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά όταν κατεβάζω κάτι. Το έψαξα λίγο και λύση δεν έχω βρει τι λέτε;

Κάποια άλλη δοκιμασμένη σε 8.1 που να κάνει την ίδια δουλειά;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Φανταζομαι εννοεις την α-συρματη καρτα και επισης φανταζομαι πως εχεις τους TP-Link drivers, ε?

Κατεβασε απο εδω τους drivers για AR9271 (τους 9.2.0.19).

Δεν εχει σημασια που ειναι για Windows 7, θα παιξουν.

Δεν θα τρεξεις setup, απλα θα κανεις ενημερωση/αναβαθμιση του driver, δινοντας σαν μονοπατι εναν φακελο που υπαρχει μεσα (\Drivers\Win7\x64 για 64bit windows ή \Drivers\Win7\x86 για 32bit windows).

Πρωτη φορα διαβαζω αναφορα προβληματος αποδοσης παντως για το συγκεκριμενο adapter...

Δημοσ.

Φανταζομαι εννοεις την α-συρματη καρτα και επισης φανταζομαι πως εχεις τους TP-Link drivers, ε?

Κατεβασε απο εδω τους drivers για AR9271 (τους 9.2.0.19).

Δεν εχει σημασια που ειναι για Windows 7, θα παιξουν.

Δεν θα τρεξεις setup, απλα θα κανεις ενημερωση/αναβαθμιση του driver, δινοντας σαν μονοπατι εναν φακελο που υπαρχει μεσα (\Drivers\Win7\x64 για 64bit windows ή \Drivers\Win7\x86 για 32bit windows).

Πρωτη φορα διαβαζω αναφορα προβληματος αποδοσης παντως για το συγκεκριμενο adapter...

Ναι την ασύρματη εννοώ (λάθος μου).

Το έκανα και μου είπε ότι το πρόγραμμα οδήγησης είναι ενημερωμένο.

Θα κάνω και μια δοκιμή ακόμα με ένα ακόμα ίδιο που έχω και ένα απλό linksys πως συμπεριφέρονται και βλέπουμε.

Υ.Γ. Απενεργοποίησα το suspend time μπας και το κλείνει για οικονομία.

Δημοσ.

Προφανως βλεπει νεοτερη ημερομηνια των drivers της TP-Link και δεν σε αφηνει να βαλεις τους Atheros.

Ισως αν το βαλεις σε αλλη θυρα USB, να το δει σαν νεα συσκευη και να μπορεσεις να τους περασεις.

Παιζει ομως και η πιθανοτητα να "τραβηξει" τους ηδη υπαρχοντες drivers.

Μπορεις να δοκιμασεις και uninstall, reboot και εκ νεου εγκατασταση.

Σου ειπα να παιξεις λιγο με τους drivers γιατι οπως σου ειπα και πιο πριν, δεν εχει ακουστει οτι η συγκεκριμενη συσκευη εχει "θεματα". Και μαλιστα την προτιμουν πολυ για Linux γιατι ειναι απο τις λιγες που παιζει καλα/σωστα και εκει.

Εχω κι'εγω το συγκεκριμενο ανταπτορα και η αληθεια ειναι πως εχω μια μανία να μην χρησιμοποιω drivers της εταιριας που πουλαει τη συσκευη, αλλα της εταιριας που εχει κατασκευασει το εκαστοτε τσιπ, οποτε δεν ξερω πως δουλευουν οι drivers της TP-Link. Οι Atheros παντως σε μενα δουλευουν χωρις προβληματα...

Δημοσ.

Και σε μενα μια χαρα παιζει εδω και τρια χρονια.Κανε οτι σου ειπε ο loic.Αν το δουλευεις με καλωδιο usb αλλαξε  το και αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τα έκανα όλα αυτά μάλιστα δοκίμασα και του αδερφού μου που είναι το ίδιο και έχω συνεχείς αποσυνδέσεις.

Σε λίγες μέρες θα κάνω ένα format και πέρασμα από την αρχή τους drivers μητρικής και λοιπών μπας και στρώσει γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω σχεδόν τίποτα από αυτό τον υπολογιστή (δεν μπορώ να κάνω update σε κάποια παιχνίδια).

Έχω βρει κι άλλους στο internet που παραπονιούνται αλλά δεν έχει βρει λύση κανένας.

Τελικά βούτηξα του πατέρα μου ένα linksys compact wireless-G το οποίο έπαιξα κατευθείαν χωρίς να του βάλω drivers (με λήψη 50% βέβαια). Το θέμα είναι τι μπορεί να έχει και να μην παίζει σωστά;

Κάποια άλλη λύση για να καλύψω την απόσταση (πάνε οι εποχές που είχα το modem μέσα στο δωμάτιο μου με το καλώδιο). Αυτά που τα βάζεις στην πρίζα λένε τίποτα;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από filarhos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...