Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ενας φιλος μου εφερε το λαπτοπακι του γιατι δν ξεκινουσε με τιποτα ,το ειχε πειραξει και ειχε σβησει τα παντα απο τον δισκο λοιπον εγω επιχειρησα να κανω φορματ αλλα δν τα καταφερα μεσω του λαπτοπ οποτε εβγαλα τον δισκο τον εβαλα στο pc μου και ολα κομπλε ομως οταν τον ξαναεβαλα και πηγα να μπουταρω τπτ μου εβγαζε οτι :all boot options are failed press F4 to recover the factory image ,το θεμα ειναι οτι δν δειχνει τον δισκο ουτε στο bios  τι μπορω να κανω ,ευχαριστω προκαταβολικα  :-)

Δημοσ.

αλλον 2.5'' δν εχω δν νομιζω οτι φταει το bios αλλα καποιο partition στον δισκο το οποιο διαγραφηκε μετα την βλακεια που εκανε αυτος ,αυτο το partition ονομαζοταν windows booting tools η καπως ετσι (μετα απο μια προχειρο googlαρισμα) οπως επισης εσβησε και τα partitions για recovery που εχει η samsung το θεμα ειναι πως θα τα βρουμε γτ απο οτι καταλαβα δν μπορει να μπουταρει χωρις το partition αυτο,οσο για το bootable usb το δοκιμασα οπως δοκιμασα με ολους τους τροπους να κανω format μεσα απο το ιδιο το laptop το αποτελεσμα μηδεν γι αυτο τον εβγαλα και εκανα το format στο pc

Δημοσ.

αν προσπαθουσες να κανεις recovery τα διαγραμμενα partitions; τοσα προγραμματα υπαρχουν(δες στην κατηγορια :Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery)

Δημοσ.

δυσκολο να εχει απομεινει κατι στον δισκο μετα απο το format που εκανα για να περασω windows ,βασικα το θεμα ειναι μηπως βρω αυτα τα partition καπου π.χ σε torrent (δν υπαρχουν σε τορρεντ  :P ) η μηπως καποιος ξερει να μου πει πως μπορω να φτιαξω καποιο τετοιο δν ξερω αν με καταλαβαινεις

Δημοσ.

Συγνώμη οταν βάζεις το cd των windows να κάνει boot που ειναι το πρόβλημα δεν κάνει boot ή δεν βλέπει τον δίσκο ;

Δημοσ.

δεν βλεπει τον δισκο  ουτε bootable usb τπτ απολυτως ,πριν μπουταρε απο ενα partition στον δισκο το οποιο λεγοταν booting manager ή windows booting tools καπως ετσι απο οτι μου ειπε αυτος και μονο αυτο αναγνωριζε στο bios και δν ειχε αλλη επιλογη

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε τελικα αυτο που εκανα ηταν να παω στο bios και να :

1. κανω Disabled τοSecure Boot
  2. και να αλλαξω την ρυθμιση σε UEFI and Legacy ή CSM and UEFI OS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...