geodeadwithoutyou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 γεια σας!!!επειδη ειμαι καινουργιος εδω και γενικα οχι και πολυ εμπειρος εχω ενα pc χρονολογια 2009 και θα ηθελα να του κανω μια αναβαθμιση ram!!! τωρα εχει πανω του 2gb και θα ηθελα να τον αναβαθμισω στα 4gb (αν αξιζει..γιατι δν σκοπευω να κανω ολοκληρωτικο upgrade το ολο συστημα)(κυριως για παιχνιδια οπως world of warcraft) η ραμ που εχει πανω ειναι SUPERTALENT T8UB2GC5 SUPER RIGID 2GB DDI σε μητρικη ASUS P5QL/EPU θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας αν μπορουσατε να μου προτεινετε κατι!!!!! ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν έχει μια μνήμη 2gb μπορείς να του βάλεις αλλα 2gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12905&cat=4&sub=178&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefinedκαι να πας στα 4 , γενικά μπορείς να βάλεις ram ddr2 στα 667mhz που ειναι και αυτη η ram που έχεις τώρα 1
geodeadwithoutyou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις πληροφοριες θα προτιμησω αυτην που μου εστειλες στο link!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα