Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να με κατατοπίσετε απο που και τι  να αρχίσω να διαβάζω ώστε να μάθω απο δίκτυα.(δεν εχω ιδεα καθολου)

Δημοσ.

Ποιος είναι ο σκοπός που θέλεις να ασχοληθείς; Tα χρειάζεσαι  για τη δουλειά σου η ακαδημαϊκά;

Δημοσ.

Ποιος είναι ο σκοπός που θέλεις να ασχοληθείς; Tα χρειάζεσαι  για τη δουλειά σου η ακαδημαϊκά;

Κανουμε μαθημα στην σχολη αλλα επειδη δεν τα καταλαβαινω και πολυ θελω ενα βοηθημα ωστε να μπορω να διαβαζω μονος μου.Αλλα μας ανεφερε και ο καθηγητης οτι ειναι ενδιαφερον τομεας που μπορει να ασχοληθουμε (για δουλεια) οποτε καθε συμβουλη δεχτη

Δημοσ.

Μπορείς να μου παραθέσεις κάποια βιβλία που κάνετε; Επίσης είναι λίγο δύσκολο ή τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ βιβλία δικτύων στα ελληνικά.

Δημοσ.

Μπορείς να μου παραθέσεις κάποια βιβλία που κάνετε; Επίσης είναι λίγο δύσκολο ή τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ βιβλία δικτύων στα ελληνικά.

Δεν εχω θεμα και στα αγγλικα να ειναι αρκει να τα λεει "ευκολα" και με μια συνοχη.

Το βιβλιο που εχω δηλωσει ειναι το "ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" ANDREW S. TANENBAUM, DAVID J. WETHERALL, 2011, 

Δημοσ.

υπαρχει κατι αλλο "εισαγωγικο" να με βαλει στην φιλοσοφια του θεματος?

Δημοσ.

Κι εμείς στην σχολή χρησιμοποιούσαμε αυτό του Tanenbaum και το "Δίκτυα και Διαδίκτυα Υπολογιστών(και εφαρμογές τους στο Internet)" του Comer.Αλλά να πω την αλήθεια τα πιο πολλά τα έμαθα ψάχνοντας στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...