Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προχθές αγόρασα έναν Sandisk Ultra Plus από το eshop. Μόλις έβαλα τα windows κι εγκατέστησα κάποια προγράμματα, άνοιξα το hd sentinel το οποίο μού ανέφερε 92% health:

34g6owi.jpg

29vec8z.jpg

Έβαλα και μια εικόνα από το Smart μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες. Παρόλα αυτά, το CrystalDiskInfo μού γράφει 100% στην υγεία:

15d0tp1.jpg

το ίδιο και το SsdLife. Δεξιά στα total hosts δεδομένα αναφέρονται οι συνολικές εγγραφές του ssd? Γιατί τόσα giga αποκλείεται να έγραψε σε 1 μέρα. Σκέφτομαι μήπως μου έστειλαν μεταχειρισμένο από rma, η ζελατίνα του ήταν σφραγισμένη πάντως. Έχω ακούσει για περιπτώσεις υγείας 98 ή 99% στο sentinel από καινούργιους δίσκους, αλλά όχι τόσο χαμηλά. Ακόμα και στο google λίγες πληροφορίες βρήκα.

Αν κάποιος βγάζει άκρη από τις εικόνες ώστε να διαπιστώσω ότι η ένδειξη είναι λανθασμένη λόγω κάποιου λόγου (controller ίσως) θα το εκτιμούσα αν βοηθούσε, τώρα έκανα και φορμάτ στον παλιό hdd του laptop κι αν το στείλω για έλεγχο δε θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό. Το πρόγραμμα πάντως λέει ότι τέτοιο ποσοστό δεν καλύπτεται από εγγύηση...

Δημοσ.

Έχεις την τελευταία έκδοση του hd sentinel? Μια φορά το είχα πάθει και γω, έδειχνε λάθος ένδειξη το πρόγραμμα επειδή ήταν outdated.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις την τελευταία έκδοση του hd sentinel? Μια φορά το είχα πάθει και γω, έδειχνε λάθος ένδειξη το πρόγραμμα επειδή ήταν outdated.

Πράγματι, είχα προπερυσινή έκδοση. Έβαλα την 4.50 και τώρα δείχνει 100% υγεία!!

Πήγε η καρδιά μου στη θέση της. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...