Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε όλους, είμαι καινουριος εδω, οποτε τυχον λαθακια μου, αγνοηστε τα..

~Λοιπονν, εχω μια απορια ή ερωτηση(παρτε το οπως θελετε) σχετικα με την Μνημη RAM μου.Οταν παω "Εναρξη" Δεξί κλικ στον "Υπολογιστή" μετά "Ιδιότητες" εκει μου λεει -->Εγκατεστημένη Μνήμη RAM: 4,00 GB. επι 4 χρονια ηξερα οτι εχω 4 γκίγκα μπάϊτ RAM. γυρω στην 4 φορα που ανοιξα το εσωτερικο του Η/Υ μου για Καθαρισμο, διαπιστωσα οτι πανω εχω 2 RAM, που καθε μια αναγραφει 4GB. Σκεφτομαι λοιπον αφου εχω 2 των 4 αρα συνολικα θα επρεπε να εχω 8GB RAM, αλλα εχω 4.. Θα ηθελα λοιπον καποιος να μου πει εαν υπαρχει καποιο προβλημα και δεν μου διαβαζει μια απο τις 2 RAM, ή οτι αλλο συμβαινει..

Πιστευω πως η λογικη μου ειναι σωστη.. εαν κανω καποιον λαθος διορθώστε με..

Στελνω και 1 φωτο των RAM που εχω πανω στο PC( την 1 RAM  εβγαλα φωτογραφία).

Ευχαριστω για τον χρονο σας και την βοηθεια εκ των προτερων!post-317816-0-28627600-1415363894_thumb.jpg

Επεξ/σία από MerlinB4
Δημοσ.

Τα Windows που έχεις εγκαταστήσει είναι 32 ή 64 bit; Πόσες υποδοχές έχει η μητρική για μνήμες RAM και σε ποιες από αυτές έχεις βάλει τις μνήμες;

• Like 1
Δημοσ.

Είναι 64 bit μαλλον 6, τις RAM τις εχουν βαλει τα παιδια απτο Πλασιο εχω 3 κοκκινες και 3 μαυρες και 2 RAM ειναι στις 2 Κοκκινες.. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο γι'αυτο το ανεφερα..(ειναι μαυρη υποδοχη:κοκκινη,μαυρη,κοκκινη,μαυρη,κοκκινη,[ισως μαυρη]) δεν ειμαι 1000% σιγουρος αλλα ειναι στανταρ 5 υποδοχες..

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις; Δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή με κάθε ένα στικάκι μόνο του να δεις αν υπάρχει πρόβλημα. Αν λειτουργούν κανονικά, θα πρέπει να κοιτάξεις στο manual της μητρικής σε ποια slot από τα 6 να τοποθετήσεις τις μνήμες όταν έχεις μόνο 2.

Δημοσ.

Λοιπον, Κοιταξα το Manual και αυτο που βρηκα στο στελνω σε 2 φωτο, εμενα η μια 4αρα RAM ειναι στη slot Α1 και η αλλη Β1.. νομιζω ειμαι κομπλε ετσι ή οχι;..... τωρα αυτο με το στικάκι δεν καταλαβα τη εννοεις..

btw Ευχαριστω για τον χρονο σου!

EDIT: επισης βρηκα οτι στις θεσεις Α1 Β1 οπως ειναι δηλαδη πανω η Μνημες, ειναι το σωστο..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...