carrypizza Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Γίνεται online cross play μεταξύ PS3 και PS4 στο FIFA; μπορω να παιξω online εγω απο ps3 και αυτος απο ps4 αντιπαλοι στο fifa?
TechnoV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Συμβατότητα ps3 με ps4 Καλημέρα σας. Είναι εφικτο κάτοχος ps4 να παίξει online με κάτοχο ps3 το pro evolution 2015;Ευχαριστώ. Έχω μπερδευτεί λίγο με το online, psn κτλ...Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν κανω λαθος, οχι. Νομιζω καπου εδω ειχα διαβασει πως το Psn αναμεσα στο Ps3 και το ps4 δεν εχουν συγχωνευτει
TechnoV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν στο ps4 βάλει το game του ps3; Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το PS4 δεν παιζει παιχνιδια του PS3 φιλε μου....
TechnoV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Οπότε δύσκολο.. Αν κάποιος γνωρίζει στα σίγουρα ας μου πει για το live με τα psn αν γίνεται. Sent from my iPhone using Insomnia
mikele13- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Οπότε δύσκολο.. Αν κάποιος γνωρίζει στα σίγουρα ας μου πει για το live με τα psn αν γίνεται. Sent from my iPhone using Insomnia δεν γινεται με την καμμια αυτο που λες.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γινεται αυτο που ρωτατε και λογικα δεν προκειται να γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα