Προς το περιεχόμενο

Εργονομική καρέκλα γραφείου (για ψηλούς)

Alch3M1St

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

σκέφτομαι να αγοράσω μία καρέκλα γραφείου. Είχα παλιότερα την marcus αλλά δεν με βόλευε η μη ρύθμιση των στηριγμάτων των χεριών.

Τώρα λόγω ημερών covid δεν είναι εύκολη η δοκιμή από κατάστημα. Στο γραφείο έχω μία Dauphin  η οποία είναι μάλλον η καλύτερη καρέκλα που έχω καθίσει ωστόσο δεν την βρίσκω Ελλάδα.

Έχεις κάποιος άποψη για τις neuechair?

Έχετε να προτείνεται κάτι?

Ιδανικά χαρακτηριστικά Mesh πλάτη, όχι δερμάτινα μέρη, μεταλλική βάση, ρυθμιζόμενα μπράτσα,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...

Υπαρχει και η ελληνικη εταιρια SIGMA...ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΕΥΤΕς ΚΑΡΕΚΛΕς εργονομικες....αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη...εγω ρωτησα για τη deus μια καρεκλα με περισοτερες επιλογες απο την miller ...και η τιμη της ηταν στα 1500 και κατι ευρω....οκ...ενταξει ....δεν πιστευω ακομα και να διαθετεις λεφτα να δωσεις τοσα για μια καρεκλα....τωρα καταλαβαινω γιατι η κινεζικη αγορα κατεκτησε το 80 τις εκατο της παγκοσμιας αγορας.....παντος ριξε ενα ματι εδω...https://www.sigmaoffice.gr/?gclid=Cj0KCQjwudb3BRC9ARIsAEa-vUvmYyKIPI624P6O3BmFwb1Nms1Zlj7RvqOQNArVLLJhxKu-D0zQM88aAq4qEALw_wcB

• 5 μήνες μετά...

sigma ειναι κινεζικες της GTchair νομιζω, και ναι ακριβες... δεν δοκιμασα.
Μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον η NEC seating, comfort 04 η comfort 01 τις εχει δοκιμασει κανεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολο ιδια με την NEC 01;

(εφοσον ανεφερα την Sigma εψαξα λιγο...)

τελικα ειναι ελληνικες; η εισαγονται; η πχ τα παρτς εισαγονται και επειδη συναρμολογειται εδω... ειναι ελληνικες μετα; 😅

https://www.alibaba.com/product-detail/Flexible-Rotation-Lifting-Swivel-Chair-Ergonomic_60804334596.html?spm=a2700.7735675.normal_offer.d_image.31a038a8mCJMU8&s=p&fullFirstScreen=true

εδω σε ενα αρθρο που διαβασα για κατασκευαστες, μεχρι και η Herman Miller αναφερεται εως πελατης... χμμμμ

Επεξ/σία από darkelfdvr

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@@topos τελικά κατέληξες με αυτή που δεν έχει μπράτσα; Η Markus δεν βόλευε;

Ρωτάω εσένα γιατί είμαστε στο ίδιο ύψος και παιδεύομαι να βρω καρέκλα να στηρίζει και κεφάλι και να έχει μια σχετική ανάκλιση αλλά να έχει και μπράτσα. Και στο Ηράκλειο δεν έχουμε και μαγαζιά να πάμε να δοκιμάζουμε.

Κάνας άλλος κοντά στα δύο μέτρα να πει μια άποψη;

Κοντά 10 ώρες στον υπολογιστή πλέον, λόγω δουλειάς και πρέπει να αλλάξω αυτό το τούβλο που έχω για κάθισμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Πονάνε οι ώμοι και οι μηροί όταν κάθομαι και ο αυχένας όταν σηκώνομαι.

Θα πήγαινα στον υπερτιμημένο Δρομέα και θα τα έσκαγα που έχει μοντέλα για ψηλούς αλλά διαβάζω τις 2 τελευταίες black fridays ότι άλλαξαν την ποιότητα και πλέον δεν αξίζουν μία.

Επεξ/σία από ekkli
δρομέας

Στις 18/3/2022 στις 11:45 ΠΜ, ekkli είπε

@@topos τελικά κατέληξες με αυτή που δεν έχει μπράτσα; Η Markus δεν βόλευε;

Ρωτάω εσένα γιατί είμαστε στο ίδιο ύψος και παιδεύομαι να βρω καρέκλα να στηρίζει και κεφάλι και να έχει μια σχετική ανάκλιση αλλά να έχει και μπράτσα. Και στο Ηράκλειο δεν έχουμε και μαγαζιά να πάμε να δοκιμάζουμε.

Κάνας άλλος κοντά στα δύο μέτρα να πει μια άποψη;

Κοντά 10 ώρες στον υπολογιστή πλέον, λόγω δουλειάς και πρέπει να αλλάξω αυτό το τούβλο που έχω για κάθισμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Πονάνε οι ώμοι και οι μηροί όταν κάθομαι και ο αυχένας όταν σηκώνομαι.

Θα πήγαινα στον υπερτιμημένο Δρομέα και θα τα έσκαγα που έχει μοντέλα για ψηλούς αλλά διαβάζω τις 2 τελευταίες black fridays ότι άλλαξαν την ποιότητα και πλέον δεν αξίζουν μία.

Η Markus σίγουρα δεν βολεύει για πάνω από ~1.85.Εχει το σταθερό "προσκέφαλο" που σε εμάς βρίσκει στον αυχένα και σε "σπρώχνει" μπροστά.

Την είχα δοκιμάσει πριν πάρω την δική μου στο ikea+ από τότε την έχει πάρει κολλητός και έχω κάτσει σε συνθήκες δουλειας.Για "κανονικούς" ανθρώπους είναι super, για μας δεν κάνει.

Η jarvafallet -η όπως αλλιως λεγετε- είναι σχεδόν ιδανική* για "ψηλούς" επιπλεον με καθημερινή χρήση από 8ωρα μέχρι ξεγυρισμενα 16ωρα δεν έχει κάνει κιχ με τα αρκετά γοριλισια κιλά μου (τώρα κλείνει 3ετια).

Υ.γ Λόγο υποψίας covid σεταρα το γραφείο μου στο σπίτι για ~9μερες(οθόνες/γραφίδες κτλ) και σκεφτόμουν να έπαιρνα και την καρέκλα αλλά τελικά βαρέθηκα και χρησιμοποίησα την παλιά που την είχα σπίτι.Μετα την 2η μέρα ήμουν σαν το τελικό σίγμα με πονοκεφάλους,πονακια,πιασίματα και άλλα τέτοια ευχάριστα.

Υ.γ2 Επειδή κάτι ανέφερες για Ηρακλειο αν θέλεις στείλε πμ να πεταχτεις από το γραφείο να της ρίξεις μια ματιά γιατί και εγώ πριν την πάρω αγανακτισα να βγάλω άκρη με μετρήσεις,μεζούρες και τηλεφωνήματα στο ikea και άκρη δεν έβγαλα.

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι 1.95 , 80 κιλά μαξ. Ψάχνω και γω μία καρέκλα εργονομική mesh χωρίς δερματα και χαζομάρες. Δυστυχώς η μόνη που έχω βρει σε προσιτή τιμή(499 μαζι με φπα) ειναι η S8 απο την Thesis αλλά διστάζω να την παραγγείλω καθώς το κατάστημα βρίσκεται στο Ηράκλειο και δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής. Έχει κανείς άποψη;

Όσον αφορά την Markus απο IKEA νομίζω ότι είναι μία τίμια επιλογή για τα λεφτά της. Επίσης όσες φορές έχω κάτσει δεν έχω νιώσει ιδιαίτερη ενόχληση απο το μαξιλαράκι του κεφαλιού.

Ακόμα στην Sigma που δοκίμασα κάποιες καρέκλες μου φάνηκαν φουλ πλαστικούρα και πολύ ακριβές.

Καμία προταση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...