Amaretos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αλλος ενας κάτοχος Markus (την πήρα το Σάββατο) , η καρέκλα ειναι οντως παρα πολύ καλύ, τελεια στήριξη χαμηλά στην μέση, και η ανάκλιση πολύ ξεκούραστη. Χαίρεσαι να κάθεσαι και να δουλεύεις στον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και γω την παρήγγειλα παιδιά γιατί η παλία μου τα έφτυσε... Έσπασαν βλεπετε όλα τα μέρη της παλιάς... Δεδομένων των κυβικών μου είμαι περίεργος να δω πως θα μου 'κάτσει' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά είμαι και εγώ στο ψάξιμο για καρέκλα. Αυτή που έχω τώρα αρχίζει και μου δημιουργεί θέμα στην μέση. Μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα σε 2 και θέλω την βοήθεια σας. Αξίζει η υπέρβαση στην τιμή για την Smart-D Διαβάζω θετικά σχόλια για την Markus άλλα με προβληματίζει ότι είναι από IKEA και κατά πόσο θα παρέχει καλή στήριξη στην μέση,δεν μου γεμίζει το μάτι στις φωτογραφίες και επίσης την έχω πατήσει με καρεκλά από IKEA (αναφέρομε σε αυτή που έχω τώρα την αγόρασα 80 πριν 4 μήνες). Μπορεί η Markus να ανταγωνιστή Smart-D? Να διευκρινίσω ότι έχω σε πολύ υψηλή εκτίμηση τον δρομέα μιας και φίλος έχει την Apollo(άπλα ερωτάς). Αν πιστεύετε ότι σε αυτό το πόσο υπάρχει κάποια πρόταση που αγνοώ πείτε μου. Σας ευχαριστώ. 1) http://eshop.dromeas.gr/el/ProductDetails/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/smart-d 2) http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-53399/78542/ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από VaggD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Απλά να αναφέρω ότι και γω αγόρασα τη Markus μες στη βδομάδα, αξίζει κάθε € Για παραπάνω δεν ξέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ξέρετε ποιες είναι οι διάφορες μεταξύ Smart-D και Smart εκτός της πλάτης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έχω και εγώ την markus εδώ και 2 μήνες.Δεν τρελάθηκα τόσο από το τόσο ντόρο που γίνεται αν και την είχα δοκιμάσει πρώτα.Σε σύγκριση με την option-D δεν ξέρω αλλά επειδή φαίνεται ότι έχουν περίπου την ίδια στάση και η option-d φαίνεται να μην έχει στήριγμα για το κεφάλι,ίσως η markus σε βολέψει περισσότερο.Αυτό που δεν μου αρέσει στη markus είναι ότι δεν ρυθμίζεται το κάτω κάθισμα και σε έχει συνέχεια στην ευθεία,στην αρχή ήταν λες και με έσπρψχνε προς τα μπροστά και κουραζόμουν.Έχει βέβαια ρύθμιση για την πλάτη προς τα πίσω όπου επηρεάζει και το κάτω κάθισμα αλλά δεν έχει ξεχωριστά.Κατα τα άλλα έχει καλή βάση,η πλάτη με το δυχτάκι καλή αλλά λίγο σκληρή και εγώ που πήρα την πάνινη δεν έχει μαλακα στηρίγματα για τα χέρια και είναι σκληρό και ενοχλητικό κάποιες φορές.Αν μπορείς να δοκιμάσεις και τις δυο καντο πριν αγοράσεις.Αν είχε ~120 η markus θα ήταν πιο δίκαιη αγορά προς τον αγοραστή.Παλιά αν δεν κάνω λάθος είχε πιο φθηνά γύρω στα 150 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Προχθές χάλασε η μπλε υφασμάτινη markus που πήρα 2011. Πήγε να κάτσει ο αδεφός μου απότομα ενώ ήταν σηκωμένη ψηλά και έπαθε καθίζηση. Πετάχτηκε ένα σίδερο απο την κάτω μεριά της μπουκάλας έξω και ξέρασε και κάτι λάδια. Ψάχνω να βρώ την απόδειξη τώρα να πάω να την φτιάξουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Εγώ το ικεα για καρέκλα, στρώμα κτλ δεν το εμπιστεύομαι.... Στην προκειμένη περίπτωση η διαφορά τις Markus με την απλή smart(με μπράτσα και μηχανισμό synchro) είναι σχετικά μικρή δλδ 40. Η διαφορά είναι μεγάλη στην περίπτωση της smart-D όπου ανέρχεται στα 100. Πάντως αν συνεχιστεί η τωρινή κατάσταση και περνάω πολλές ώρες στην καρέκλα προτιμώ να κάνω μια επένδυση στην μέση μου. Είναι μικρός για να έχω τέτοια θέματα. Πάντως θα περάσω σίγουρα μια βόλτα από δρομεα μέσα στην βδομάδα και θα ενημερώσω. Με έχει φάει η περιέργεια να μάθω την διαφορά μεταξύ Smart-D με Smart, Zeta-D με Zeta και φυσικά Smart-D με Zeta-D, Smartphones με Zeta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και απο εμένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καρέκλα το πολύ μέχρι 200ε. Είμαι 1.90 και 88 κιλά. Διαβάζω παντού πολύ καλά λόγια για τη Markus. Τόσο καλή είναι? Περνάω πολλές ώρες στο γραφείο για πληκτρολόγηση οπότε θα ήθελα κάποια άνετη και να μου κρατάει το σώμα σε καλή στάση. Σε ένα video review που είδα στο youtube αναφέρει οτι η markus δεν κρατάει καλά την πλάτη σου και πρέπει να γέρνεις μπροστά. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Σε ένα video review που είδα στο youtube αναφέρει οτι η markus δεν κρατάει καλά την πλάτη σου και πρέπει να γέρνεις μπροστά. Ισχύει? Ισχύει, το δίχτυ απο πίσω ξεχειλώνει με τον καιρό και δεν σε κρατάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δοκίμασα 2 φορές τις καρέκλες από δρομεα και δεν τρελάθηκα με γνώμονα την τιμή πάντα, αλλά πρώτα θα αναφερθώ στις διάφορες. Smart & zeta έχουν μικρότερη πλάτη (νομίζω και μικρότερο κάθισμα)από τις smart-D & Zeta-D. Επίσης η διαφορά ανάμεσα σε smart/d και Zeta/d είναι το σχήμα πλάτης. Στο δια ταύτα. Θα αρχίσω με τα θετικά. Ολες οι καρέκλες είναι ποιοτικές άνετες εύκολο να βρεις την θέση που σε βολεύει και ο μηχανισμός synchro αξίζει όπως και η υποστήριξη οσφυϊκων σπονδύλων(επίσης ρυθμιζόμενος). Τα D μοντέλα είναι ποιο άνετα όπως είπα και πάνω γιατί είναι μεγαλύτερα και προσφέρουν καλύτερη στήριξη. Τα αρνητικά είναι λίγα αλλά για εμένα αρκετά ώστε να μην προβώ σε αγορά. Πρώτον οι διευθυντικες smart-D & Zeta-D (το ίδιο ισχύει και για τις εργασίας) έχουν ποιο λεπτό καθίσματα σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα π.χ comfort(εργασίας) η οποία έχει σχεδόν διπλάσιο πάχος καθίσματατος. Για εμένα η διαφορά στην τιμή δεν δικαιολογεί το καλύτερο κάθισμα της comfort,η οποία κοστίζει 440 επειδή έχει τελείως διαφορετικό μηχανισμό. Το δεύτερο πράγμα που με ενόχλησε(υποκειμενικό κριτήριο) είναι η πλάτη, η οποία το καλοκαίρι δεν αντέχεται. Υπάρχει η επιλογή της πλάτης από δίχτυ (έξτρα χρέωση) αλλά δεν μου άρεσε καθόλου την βρήκα σκληρή και άβολη επίσης πολύ σημαντικό ο μηχανισμός οσφυϊκης υποστήριξης δεν είναι τόσο καλός όσο σε αυτές με την κανονική πλάτη. Επίσης να αναφέρω ότι έχουν 5 χρόνια εγγύηση εκτός από τον μηχανισμό ανυψώσεις που έχει 2 χρόνια εγγύηση. Εν κατακλείδι οι καρέκλες είναι καλές, αλλά για αυτό που προσφέρουν ακριβές. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσω και από ikea, σατο και κανένα άλλο κατάσταση που ενδεχομένως να βρω. Αν έχετε κάποια απορία ή δεν έχω διατύπωση σωστά κάτι μην διστάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δοκίμασα 2 φορές τις καρέκλες από δρομεα και δεν τρελάθηκα με γνώμονα την τιμή πάντα, αλλά πρώτα θα αναφερθώ στις διάφορες. Smart & zeta έχουν μικρότερη πλάτη (νομίζω και μικρότερο κάθισμα)από τις smart-D & Zeta-D. Επίσης η διαφορά ανάμεσα σε smart/d και Zeta/d είναι το σχήμα πλάτης. Στο δια ταύτα. Θα αρχίσω με τα θετικά. Ολες οι καρέκλες είναι ποιοτικές άνετες εύκολο να βρεις την θέση που σε βολεύει και ο μηχανισμός synchro αξίζει όπως και η υποστήριξη οσφυϊκων σπονδύλων(επίσης ρυθμιζόμενος). Τα D μοντέλα είναι ποιο άνετα όπως είπα και πάνω γιατί είναι μεγαλύτερα και προσφέρουν καλύτερη στήριξη. Τα αρνητικά είναι λίγα αλλά για εμένα αρκετά ώστε να μην προβώ σε αγορά. Πρώτον οι διευθυντικες smart-D & Zeta-D (το ίδιο ισχύει και για τις εργασίας) έχουν ποιο λεπτό καθίσματα σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα π.χ comfort(εργασίας) η οποία έχει σχεδόν διπλάσιο πάχος καθίσματατος. Για εμένα η διαφορά στην τιμή δεν δικαιολογεί το καλύτερο κάθισμα της comfort,η οποία κοστίζει 440 επειδή έχει τελείως διαφορετικό μηχανισμό. Το δεύτερο πράγμα που με ενόχλησε(υποκειμενικό κριτήριο) είναι η πλάτη, η οποία το καλοκαίρι δεν αντέχεται. Υπάρχει η επιλογή της πλάτης από δίχτυ (έξτρα χρέωση) αλλά δεν μου άρεσε καθόλου την βρήκα σκληρή και άβολη επίσης πολύ σημαντικό ο μηχανισμός οσφυϊκης υποστήριξης δεν είναι τόσο καλός όσο σε αυτές με την κανονική πλάτη. Επίσης να αναφέρω ότι έχουν 5 χρόνια εγγύηση εκτός από τον μηχανισμό ανυψώσεις που έχει 2 χρόνια εγγύηση. Εν κατακλείδι οι καρέκλες είναι καλές, αλλά για αυτό που προσφέρουν ακριβές. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσω και από ikea, σατο και κανένα άλλο κατάσταση που ενδεχομένως να βρω. Αν έχετε κάποια απορία ή δεν έχω διατύπωση σωστά κάτι μην διστάσετε. Δε μας είπες τι διαφορά έχει ο Vagg από τον VaggD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπάρχει καποια προτεινόμενη για ψηλούς, 110+ κιλα με budget κατω απο 60€; Το μπατζετ χαμηλο λογο του οτι τα έσοδα μου ως φοιτητης ειναι κάτι παραπανω απο μηδαμινα, αν γινεται μην μου πειτε να βαλω παραπανω, αν μπορουσα θα το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristos123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα την εταιρεία NecSeating(NEC) την γνωρίζει κανείς;Ενδιαφέρομαι για την καρέκλα COMFORT-04 PLUS αλλά λόγω ότι εδρεύει βόλο δε μπορώ να πάω να τη δω από κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον 4 χρονια μετα αλλα ας κανω το σχολιο μου μηπως κ βρει χρησιμη την πληροφορια.. Μερικα δεδομενα α)Ειμαι 1.97 β)Η Markus του ικεα μου επεφτε μικρη(οι ωμοι μου πεφτανε στο προσκεφαλο και με εσπρωχνε μπροστα). Προσπαθησα να βρω την JARVFJALLET για δοκιμη αλλα μιας και βρισκομαι επαρχια δεν τα καταφερα. Ζητησα στην συνεχεια μεσω e-mail καποιες επιπλεων διαστασεις απο ikea(αυτες που φαινοντε και στην φωτο), μου τις στειλανε ναι μεν αλλα ηταν λαθος. Επειτα απο μια μερα που εκανα 17ωρες editing ξυπνησα την επομενη και δεν μπορουσα να σταθω..Οποτε το πηρα αποφαση κ την παραγγειλα και ηρθε πριν 2 μερες. Ειναι η πιο "σωστη" καρεκλα που εχω κατσει ποτε, αν και θα ηθελα το προσκεφαλο να ανεβαινε 2 κλικ παραπανω(ισως κανω πατεντα να ανεβαινει πιο ψηλα στο μελλων). Οποτε προφανως για εσας που εχετε ikea κοντα σας να πατε να την δειτε, αλλα για τους υπολοιπους που δεν εχουν την δυνατοτητα και αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα στην markus η διασταση της JARVFJALLET ειναι ~70cm (της markus αντιστοιχα ειναι ~65). Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα