Dinos_12345 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά τι να λέμε, η Markus είναι ή πιο vfm λύση... Εγώ τον μηχανισμό τον κλείνω για να είμαι σταθερός και μόλις θέλω να αραξω τον ανοίγω και ξαπλώνω. Πολύ βολική, και επιτέλους μετά από χρόνια κάθομαι σωστά σε γραφείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έχει κανένας υπόψη του καμιά καλύτερη απο markus μέχρι 250-300€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έχει κανένας υπόψη του καμιά καλύτερη απο markus μέχρι 250-300€; Δεν αξίζει το κόπο, αγαπητέ. Έψαχνα για κάνα δίμηνο σε καθημερινή βάση. Όσες είδα κι έκατσα, αφ' ενός ήταν παρόμοιες (ή χειρότερες) της "Μάρκους", αφ' εταίρου ήταν κάμποσο πιο ακριβές. Εμείς έχουμε στο γραφείο αυτές τις 600άρες (ευρώ) που έχει το Πλαίσιο, τις "Μες" σε γκρι χρώμα (Ergohuman). Ίδια αίσθηση έχω με την "Μάρκους", ίδια εντύπωση στάσεως/ξεκούρασης κτλ.... και δεν κοστίζει 600 ευρώ (η "Μάρκους"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασα χθες στα ΙΚΕΑ την Markus αλλά δεν τρελάθηκα.Καλή κατασκευή στο κάτω μέρος και τα ροδάκια κυλούσαν ομαλά.Μου άρεσε και η θέση της ανάκλισης που την ρυθμίζεις να είναι σταθερή.Είναι εμφανές ότι το δίχτυ πίσω είναι πιο απότομο και σκληρό από άλλες με δέρμα.Επίσης η δερμάτινη έχει μαξιλαράκια στα στηρίγματα για τα χέρια ενώ οι υφασμάτινες δεν έχουν,έχουν μόνο ένα μονοκόμματο grip. Δύσκολη απόφαση..Εγώ σκεφτόμουν και την Arozzi Enzo αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να την δοκιμάσω κάπου. Το αστείο είναι ότι κατα την άποψή μου μπορείς να βρεις μια καρέκλα με λιγότερα λεφτά εως 100 ευρώ και να είναι πιο άνετη από αυτές του 200αρικου και να μην αισθάνεσαι και ''χαμένος'' γι'αυτό δεν έχω προχωρήσει με την markus.Επίσης δεν μου άρεσε που οι υφασμάτινες δεν έχουν μαξιλάρια στα χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Kαι τις δύο τις είδα και δοκίμασα εκεί. Η "δερμάτινη" δείχνει (και είναι) άκρως "φτηνιάρικη" - η παλιά που "σούταρα", μια ακριβή δερμάτινη απ' την ΣΑΤΟ, ήταν/είναι έτη φωτός μακράν καλύτερη πιότητα δερμάτινη καρέκλα. Γι' αυτό και επέλεξα την υφασμάτινη με το "Μες". Η πλάτη μια χαρά μαλακή είναι - απλά, λογικό, το δείγμα που 'χουν στο ΙΚΕΑ είναι "σάπιο" πια, απ' τους άπειρους που 'χουν κάτσει και το 'χει σκίσει το καθισματάκι. Το δε σχόλιο για τα χέρια (που δεν έχει μαξιλαράκια στα στηρίγματα), ειδικά αυτό μου άρεσε πολύ - γιατί αυτό το "αντι-sliding" υλικό που έχουν στην υφασμάτινη με εξυπηρετεί πολύ, τα χέρια δεν μετακινούνται καθόλου όταν γράφω. Τεσπα, θα βρεις κάτι, είμαι σίγουρος. Αλλά ΟΧΙ με 100 ευρώ. Με 100 είχα πάρει 2-3 παλιότερα (απ' το 1998 έως το 2009, που πήρα την ακριβή δερμάτινη της ΣΑΤΟ) και ήταν όλες "σαπίλες", πεταμένα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα και εως 200 ευρώ δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο γι'αυτό λέω ότι αν πάρεις καρέκλα με 200 θα αισθάνεσαι ότι και με 100 έβρισκες ισάξια μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα και εως 200 ευρώ δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο γι'αυτό λέω ότι αν πάρεις καρέκλα με 200 θα αισθάνεσαι ότι και με 100 έβρισκες ισάξια μετά. Σου εξήγησα, ότι η συγκεκριμένη ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ. Εγώ ό,τι αγοράζω, από σπίρτα ως αυτοκίνητο, κάνω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4μηνη έρευνα αγοράς. Για την πολυθρόνα ψάχνω από τον Ιούνιο! Για να καταλήξω στην "Μάρκους" (σ' αυτά τα χρήματα εννοώ), σημαίνει ότι ΤΕΛΙΚΑ πραγματικά αξίζει η αγορά. Για μένα, πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στα σπίρτα γιατί τόση έρευνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιδια ειμαι και εγω ετοιμος να παρω την μαρκους αλλα δεν ξερω αν την παρω σε υφασμα ή δερμα .εσεις τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιδια ειμαι και εγω ετοιμος να παρω την μαρκους αλλα δεν ξερω αν την παρω σε υφασμα ή δερμα .εσεις τι λετε; http://www.insomnia.gr/topic/547877-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82/page-3?do=findComment&comment=53930238 http://www.insomnia.gr/topic/547877-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82/page-5?do=findComment&comment=54374130 http://www.insomnia.gr/topic/547877-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82/page-6?do=findComment&comment=54407650 http://www.insomnia.gr/topic/547877-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82/page-6?do=findComment&comment=54407652 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nantito Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μετά από αρκετό ψάξιμο, δοκιμές και αρκετή ταλαιπωρία με τους καρπούς και τους αγκώνες, κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα (εντελώς υποκειμενικά): Αν η καρέκλα δεν έχει ρυθμιζόμενα μπράτσα, να βράσω την οποιαδήποτε εργονομία διαφημίζεται. Έχοντας ρίξει άκυρο σε όλες τις καρέκλες που δεν έχουν ρυθμιζόμενα μπράτσα, οι επιλογές περιορίστηκαν σημαντικά. Σήμερα αποφάσισα να επισκεφθώ τον Δρομέα και η αναζήτηση τερματίστηκε επιτυχώς. Το κόστος βέβαια είναι σημαντικό, αλλά πιστεύω πως τα χέρια και η μέση μου θα με ευχαριστούν στο μέλλον. Θέλω να ελπίζω πως η ποιότητα κατασκευής δε με απογοητεύσει. Εάν είστε ένας από αυτούς που ακόμα αναζητούν εργονομικές καρέκλες και το βλέπουν ως μια μικρή επένδυση, σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά κι εκεί. Αφιερώστε μερικά λεπτά με τις καρέκλες και καθίστε μπροστά σε γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μετά από αρκετό ψάξιμο, δοκιμές και αρκετή ταλαιπωρία με τους καρπούς και τους αγκώνες, κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα (εντελώς υποκειμενικά): Αν η καρέκλα δεν έχει ρυθμιζόμενα μπράτσα, να βράσω την οποιαδήποτε εργονομία διαφημίζεται. Έχοντας ρίξει άκυρο σε όλες τις καρέκλες που δεν έχουν ρυθμιζόμενα μπράτσα, οι επιλογές περιορίστηκαν σημαντικά. Σήμερα αποφάσισα να επισκεφθώ τον Δρομέα και η αναζήτηση τερματίστηκε επιτυχώς. Το κόστος βέβαια είναι σημαντικό, αλλά πιστεύω πως τα χέρια και η μέση μου θα με ευχαριστούν στο μέλλον. Θέλω να ελπίζω πως η ποιότητα κατασκευής δε με απογοητεύσει. Εάν είστε ένας από αυτούς που ακόμα αναζητούν εργονομικές καρέκλες και το βλέπουν ως μια μικρή επένδυση, σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά κι εκεί. Αφιερώστε μερικά λεπτά με τις καρέκλες και καθίστε μπροστά σε γραφείο. Αν θες πες μας ποια πήρες και δυο λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 στα 50-60 θα βρω κατι; θελω κλιση πλατης, ροδακια, μπρατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 <p>στα 50-60 θα βρω κατι;</p> <p>θελω κλιση πλατης, ροδακια, μπρατσα</p> Πήρε το μάτι μου κάποια προσφορά στα Jysk σε καρέκλες γραφείου. Για δες στο site τους μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nantito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν θες πες μας ποια πήρες και δυο λόγια. Παρήγγειλα την Comfort D (ψηλή πλάτη). Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργο που τα μπράτσα της καρέκλας ήταν "πίσω". Τελικώς όμως, με έπεισε πως είναι η καλύτερη λύση γι' αυτό που έχω στο μυαλό μου. Κατα τ' άλλα, ρυθμίζεται η έδρα οριζοντίως, η πλάτη ανεβαίνει μαζί με τα μπράτσα και ο μηχανισμός ανάκλησης είναι εξαιρετικά βολικός. Το μόνο που δεν είχε σε σχέση με άλλα μοντέλα, ήταν η δυνατότητα περιστροφής των μπράτσων όπως η Smart D, αλλά δε με απασχόλησε πολύ. Επιπλέον, ρυθμίζεται η κυρτότητα της πλάτης για όσους έχουν θέματα με την σπονδυλική στήλη. Η κατασκευή φάνηκε αρκετά στιβαρή. Θα γράψω περισσότερα όταν την παραλάβω (30 μέρες σύνολο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα