Προς το περιεχόμενο

Εργονομική καρέκλα γραφείου (για ψηλούς)

Alch3M1St

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tην εχεις δει απο κοντα? Τι παιζει?

Δεν την έχω δει από κοντά αλλα έχω δει ότι αρκετοί που την χρησιμοποιούν έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Και κλασικά δεν λείπει από κανένα gamer που stremarei. Τώρα θα μου πεις έχουν χορηγούς και πλάτες άλλων. Αλλα όπως και να έχει φαίνεται δύναμη σαν καρεκλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την εχω 2 χρονια. Καθομαι πολλες ωρες στο PC. Ειμαι 1.90 και 110 κιλα. Οτι πολυθρονα ειχα τοσα χρονια χαλουσε σε 1 χρονο (ποιο πολυ χαλουσε το καθησμα γινοτανε σκληρο). Απο οταν πηρα την IKEA Markus βρηκα την υγεια μου (lol σαν διαφημηση τελεμαρκετιγκ ακουγετε :P) . Την εχω 2 χρονια και ειναι σαν να την πηρα τωρα. Απιστευτα αναπαυτικη. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Ξερεις εαν αφαιρειτε το μαξιλαρακι του προσκεφαλου?Οντως καλη κατασκευη και καλουτσικη τιμη,αλλα δυστηχως οι ωμοι μου πεφτουν πανω στο μαξιλαρακι για ελαχιστο (3-4 ποντους)οποτε με σπρωχνει μπροστα.

Λες να την παρω και να παιξει μοντιφια με κανενα νυστερι?

Ειμαι κατοχος dxracer το απλο μοντελο,οπου στο site την δινει για 180 υψος max!ειμαι 190 και με εχει βολεψει αφανταστα!δν κουραζει σε πολυωρη χρηση και μπορεις να ανεβασεις-κατεβασεις τα χερουλια οπως και την πλατη!τα δυο μαξιλαρακια που ερχοντε μαζι ειναι και αυτα πολυ βολικα!

Ειμαι κατοχος dxracer το απλο μοντελο,οπου στο site την δινει για 180 υψος max!ειμαι 190 και με εχει βολεψει αφανταστα!δν κουραζει σε πολυωρη χρηση και μπορεις να ανεβασεις-κατεβασεις τα χερουλια οπως και την πλατη!τα δυο μαξιλαρακια που ερχοντε μαζι ειναι και αυτα πολυ βολικα!

Εχει 300 ευρω!! Δεν ειναι πολλα?

300 κανουν τα μεγαλυτερα μοντελα(σε φαρδος κλπ).Tο F series που εχω εγω στο official site κανει 219!Δεν ειναι φθηνη καρεκλα αλλα παιρνεις κατι δοκιμασμενο που μπορεις να διαβασεις και 5 πραγματα στο internet!Αλλιως ψαξιμο στο amazon ελπιζωντας να βρεις καποιο καλο review (για καρεκλες που δεν υπαρχει δυνατοτητα να δοκιμαστουν και δεν ειναι τοσο γνωστες οσο οι dxracer)

300 κανουν τα μεγαλυτερα μοντελα(σε φαρδος κλπ).Tο F series που εχω εγω στο official site κανει 219!Δεν ειναι φθηνη καρεκλα αλλα παιρνεις κατι δοκιμασμενο που μπορεις να διαβασεις και 5 πραγματα στο internet!Αλλιως ψαξιμο στο amazon ελπιζωντας να βρεις καποιο καλο review (για καρεκλες που δεν υπαρχει δυνατοτητα να δοκιμαστουν και δεν ειναι τοσο γνωστες οσο οι dxracer)

Ποσα χρονια εγγυηση εχουν οι DXRacer???

Ποσα χρονια εγγυηση εχουν οι DXRacer???

2 χρονια... Αλλα ομως πρεπει να την στειλεις εξωτερικο...Ποιος θα πληρωσει τα μεταφορικα?

2 χρονια ειναι η εγγυηση τους!

2 χρονια εγγυηση για καρεκλα δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Οι Ergohuman πχ του Πλαισιου ναι μεν εχουν 400 και 450ευρω,αλλα εχουν 2 χρονια εγγυηση Πλαισιου και 10 του προμηθευτη,το ιδιο και η καρεκλα Markus που ειχε πιο πριν. Απλα απαραδεκτη η εγγυηση απο DxRacer για τοσο ακριβες καρεκλες και κριμα γιατι το εψινα για μια.

2 χρονια εγγυηση για καρεκλα δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Οι Ergohuman πχ του Πλαισιου ναι μεν εχουν 400 και 450ευρω,αλλα εχουν 2 χρονια εγγυηση Πλαισιου και 10 του προμηθευτη,το ιδιο και η καρεκλα Markus που ειχε πιο πριν. Απλα απαραδεκτη η εγγυηση απο DxRacer για τοσο ακριβες καρεκλες και κριμα γιατι το εψινα για μια.

Εμενα περισσοτερο θα με προβληματιζε να μην πατσιαστει ο πατος, αυτου που καθεσαι δλδ :P

Εγω για bucket θα πηγαινα στο plaisio να δοκιμασει αυτη που εχει εκει περα με 160 ευρω. Απο την φωτο φαινεται αρκετα στιβαρη κατασκευη...Τωρα δεν ξερω :\

Καλες οι dxracer, οπως και οι AKRacing και οι NeedForSheat (και οι 3 τρωνε πολυ promotion στα e-sport events) αλλα πολυ ακριβες ρε φιλε...Τι 250 και 300 ευρω? Ελεος καρεκλα αγοραζεις..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η σχεδιαση bucket εχει νοημα σε καρεκλα γραφειου...

Ποσα g πλευρικης επιταχυνσης ασκειτε κατα μεσο ορο μπροστα απο το γραφειο του pc?

Προφανως μηδεν.

• Like 1

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η σχεδιαση bucket εχει νοημα σε καρεκλα γραφειου...

Ποσα g πλευρικης επιταχυνσης ασκειτε κατα μεσο ορο μπροστα απο το γραφειο του pc?

Προφανως μηδεν.

Facepalm

• 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα και καλό Πάσχα!

Είμαι σε αναζήτηση καρέκλας γραφείου

έχω καταλήξει σε αυτες τις 2 :

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Karekla-grafeiou-bucket-7201-black-and-red.htm

και

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Karekla-Dieuthuntikh-Minister-HLC-0802-1.htm

Θα την πάρω απο πλαίσιο γιατι έχω ένα πιστωτικό που θέλω να χρησιμοποιήσω..

Εχω αλλάξει πολλές καρέκλες γενικά.. γύρω στα 2 χρόνια τις βγάζω off!

H πρώτη δείχνει πιο όμορφη σε design ενω η δευτερη φαίνεται πιο άνετη..

Στην bucket φαντάζομαι οτι θα πρέπει να βάλω και μαξιλαράκι γιατι είναι πλάκα το κάθισμα..

Εχει κανεις άποψη για κάποια απο τις 2?

παρε κατι αλλο με το πιστωτικο σου εκτος κ αν θες να το χαραμισεις στις κινεζιες του πλαισιου κ να ψαχνεις ξανα καρεκλα σε λιγο καιρο

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-53158/78301/

Τόσο μούφα είναι? κάποιοι έχουν γράψει θετικά σχόλια στο forum για την bucket αλλά δεν βρήσκω το θεμα..

αυτη του ικεα με χαλαει στην εμφάνιση (για εμενα μετράει) και δεν ψαχνω με δίχτυ καρέκλα..

θα παω να τις δω αυριο και απο κοντα βέβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...