anstik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να δουλέψει ο powerliner γιατί υπάρχει ενα ρολόι ΔΕΗ με δυο διαφορετικούς πίνακες ρέυματος έναν πάνω & έναν κάτω, εκτός και συνδέσω τον έναν powerliner στο ρολόι της ΔΕΗ γίνεται ?! ..
achilles_g_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αφού έχεις τραβήξει καλώδιο lan πάνω, γιατί δεν βάζεις access point στον πάνω όροφο?
anstik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θελω να καταργησω το modem του 2ου οροφου και το καλωδιο της μπαλκονοπορτας λογο χειμωνα (γιατι δεν κλεινει η πορτα) Και λεω να βαλω ενα repeater ακριβως κατω απο το δωματιο του 2ου μηπως κι εχω σημα.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να δουλέψει ο powerliner γιατί υπάρχει ενα ρολόι ΔΕΗ με δυο διαφορετικούς πίνακες ρέυματος έναν πάνω & έναν κάτω, εκτός και συνδέσω τον έναν powerliner στο ρολόι της ΔΕΗ γίνεται ?! .. δεν ξερω αν παιζει με δυο πινακες σε ενα ρολοι της δεη.θεωρητικα μπορει να ειναι η ιδια γειωση οπως και ιδιες φασεις και απλα να εχει μπει ενας πινακας ακομα.δεν ξερω αν ο πινακας θα μειωσει ταχυτητα ή θα το κοψει τελειως.μονο με δοκιμη αμα γινει απο κανα φιλο που να εχει powerline.αν εχεις και τριφασικο καλο θα ηταν να ειναι κανα σωστο powerline.το λεω οτι ισως και να παιξει γιατι το devolo παιζει και σε τριφασικο που οι φασεις πανε στον πινακα.βεβαια το κακο ειναι οτι ο καθε πινακας εχει διαφορετικο ρελε και υπαρχει και ενα ρελε πισω απο τις φασεις οποτε δεν ξερω αν θα κοπει εκει κατι. Θελω να καταργησω το modem του 2ου οροφου και το καλωδιο της μπαλκονοπορτας λογο χειμωνα (γιατι δεν κλεινει η πορτα) Και λεω να βαλω ενα repeater ακριβως κατω απο το δωματιο του 2ου μηπως κι εχω σημα. μπορεις να κανεις μια μικρη τρυπα στον τοιχο και να βγαλεις το Utp απο εκει και μετα να του ξαναβαλεις rj45 κλιπ.δεν βρισκω λογο να το εχεις τοσο καιρο με ανοιχτη μπαλκονοπορτα.το repeater θαπαιξει αμα πιανει σημα απο το πανω δικτυο αλλα σιγουρα θα εχεις απωλειες. αν υπαρχει τρυπα για αλλο λογο πχ air condition το περνας και απο εκει.,
anstik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 εχω βρει έτοιμο utp 20m αυτο : http://www.gamesclub.gr/utp-ethernet-cable-20m-grey-cat-6-k-lothio-thikteoe-6003-20
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εχω βρει έτοιμο utp 20m αυτο : http://www.gamesclub.gr/utp-ethernet-cable-20m-grey-cat-6-k-lothio-thikteoe-6003-20 μια χαρα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα