Heatspreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δες την υπογραφή μου και υπολόγισε 63 βαθμούς μαξ στα 5 ghz (υδρόψυξη βέβαια) καλοκαιριάτικα χωρίς air condition σταθερότατα! Ακριβή δεν λέω αλλά τα αξίζει μέχρι cent! Με πόση τάση στα 5GHz; Τι θερμοκρασία δωματίου, και με ποιο πρόγραμμα στρέσαρες και μέτρησες θερμοκρασία; Στα 5GHZ έχω πάει και εγώ και δεν είναι μία απλή συνθήκη...
STORM1978 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 AOD για τις θερμοκρασίες γιατί το θεωρώ ποιο αξιόπιστο, OCCT για το στρεσάρισμα και θερμοκρασία δωματίου 33-35 βαθμοί το βράδυ καλοκαιριάτικα. Η CM SEIDON 240M όμως αποδείχτηκε σκυλί μέχρι 65 μαξ σε gaming και 70 στρεσάρισμα στο 100% οι ανεμιστήρες βέβαια. Τώρα για τα vrm είχα βάλει έναν 140αρι ανεμιστήρα να χτυπάει από πίσω πάνω τους και τάση 1,52V. Η μητρική ήταν και είναι κορυφή ασχέτως χρημάτων.
Heatspreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ότι είναι κορυφή είναι, απλά τα 5GHZ είναι δύσκολα... Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω. 1
SwagJim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Βγάζουν προβλήματα οι asrock μάγκες,καμία σχέση με την asus.Δεν ξέρω το support της asus αλλά πάλι καλά δεν μου έχει χρειαστεί και δέν νομίζω να μου χρειαστεί ποτέ λόγω αξιοπιστίας των προιόντων της εταιρείας.
Heatspreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα αξιοπιστίας στις μάρκες σχεδόν στα πάντα από αυτοκίνητα, κινητά, υπολογιστές, κλπ, έχει σταματήσει από την εποχή των Video VHS. Εκτός αν υπάρχει κάποια επίσημη έρευνα που να δείχνει το Failure Rate των μητρικών. 4
SwagJim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Απο προσωπική εμπειρία και απο εμπειρίες φίλων οι asrock είναι αρκετά πιο προβληματικές απο τις asus.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Όλες τα ίδια σκτ είναι. Άμα κάνεις overlooking στα 5 και σκάσει η μητρική δεν μπορείς να κατηγορισεις την εταιρία. Ναι θα ξενερωσεις αλλά..... 3
black adder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα αξιοπιστίας στις μάρκες σχεδόν στα πάντα από αυτοκίνητα, κινητά, υπολογιστές, κλπ, έχει σταματήσει από την εποχή των Video VHS. Εκτός αν υπάρχει κάποια επίσημη έρευνα που να δείχνει το Failure Rate των μητρικών. Πάρε peugeot,turbo x και acer και το ξανασυζητάμε. 2
The_Judas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Κατά περιόδους παρουσιάζονται διάφορες έρευνες για failure rates... http://dgxtech.com/hardware-failure-rates-2013-h2 http://www.techpowerup.com/forums/threads/2014-motherboard-rma-rate-new-update-from-hardware-fr.207128/ Δεν είναι πάντα τεράστιες οι διαφορές... αλλά προσωπικά δεν έχω σε 1η προτίμηση asus-asrock.
fingolfingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Βγάζουν προβλήματα οι asrock μάγκες,καμία σχέση με την asus.Δεν ξέρω το support της asus αλλά πάλι καλά δεν μου έχει χρειαστεί και δέν νομίζω να μου χρειαστεί ποτέ λόγω αξιοπιστίας των προιόντων της εταιρείας. Προσωπικα παντα αγοραζα ASUS. Δεν εχω γνωμη για Asrock. Όταν όμως αγοραζεις μια μητρική των 450€ (Rampage IV Extreme) και μετα από ένα μήνα αναμονης σου απαντανε να βαλεις τα windows 8 για να εχεις raid....... ε δεν ειναι λαλακια; Την θεωρεις σοβαρη λύση; Φιλος ειχε αγορασει ASUS μητρική και ASUS καρτα γραφικων. Νεα μοντελα και οι 2. Από την αρχη ειχε προβληματα με εικονα, μπλε οθονες κλπ. Η απαντηση τους, μετά από ένα μηνα ήταν ότι θα πρεπει να περιμενει την αναβαθμιση του bios της μητρικης ωστε να υποστηρίζει την καρτα γραφικων πληρως. Η αναβαθμιση ηρθε μετα από 2 μηνες και προφανως η vga ειχε πουληθει. Ισως μην βγαζουν προβληματα σαν τις αλλες αλλα αν σου βγαλουν..... κλαφτην 1
Aggeluska Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο προσωπική εμπειρία και απο εμπειρίες φίλων οι asrock είναι αρκετά πιο προβληματικές απο τις asuσ Εγω ειχα παντα ΑΣΟΥΣ μια ζωη . και παντα τις φτηνες επερνα . Μια φορα η μητρικη που ειχα τοτε νομιζω λεγοταν ASUS P5LMX ,Καπως ετΣι , μας αφησε χρονους ... Ητανε η εποχη που ηταν πολυ δυσκολο να βρεις καινουργια μητρικη με σοκετ 775 . Παω να αγορασω που λες μητρικη και ειχα δυο επιλογες , μια GIGABYTE και μια Asrock . Περνω στην ψιλοτυχη της Γιγαμπαιτ , παω την κουμπωνω τπτ ... δεν λειτουργουσε καν . Την παω πισω περνω την Asrock(ηταν και πιο φτηνη νομιζω) , την κουμπωνω και να μην στα πολυλογω , σημερα , μετα απο 5 χρονια νομιζω , καπου τοσα εχουν περασει , η μητρικη δουλευει ακομα αψογα . Εγω πιστευω ειναι να μην σου τυχει κατι γενικα με προιον μιας εταιριας ,αν σου τυχει μετα πεφτει πολυ στα ματια σου . Π.χ ΑΣΟΥΣ δεν ξερω αν θα ξανα επερνα , ΑΣροκ ομως με κλειστα ματια . Και για την ακριβια πηρα παλι τωρα για το νεο μου πισι .
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς, είναι μην σου τύχει.Δεν παίζει ρόλο η μάρκα στην αντοχή. Περισσότερο θα έλεγα παίζει το μοντέλο ή ακόμα και η πλατφόρμα. Αλλά και πάλι έχουν ξεπεραστεί τα θέματα αξιοπιστίας πλέον.Εγώ πρώτη φορά παίρνω Asrock μητρική. Πάντα είχα ASUS και MSI. 1
STORM1978 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς, είναι μην σου τύχει. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα στην αντοχή. Περισσότερο θα έλεγα παίζει το μοντέλο ή ακόμα και η πλατφόρμα. Αλλά και πάλι έχουν ξεπεραστεί τα θέματα αξιοπιστίας πλέον. Εγώ πρώτη φορά παίρνω Asrock μητρική. Πάντα είχα ASUS και MSI. Έλα, έλα μην ντρέπεσε, πες ποιός σε επεισε! 1
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ένας φίλος...Μάλιστα έκανα πλάκα με το όνομα της μητρικής και την έλεγα Asrock 'n' Roll. Η μητρική δεν με έχει αφήσει πουθενά και όταν χρειάστηκα την βοήθεια της Asrock έστειλα email με μερικές ερωτήσεις και μου απάντησαν σε κάθε μία ερώτηση ξεχωριστά και αναλυτικά. 1
conkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 παρεπιπτοντως η asrock και η asus ηταν για πολλα χρονια η ιδια εταιρια πρακτικα.(τα ΟΕΜ μοντελα της asus) και τωρα συνεργαζονται στενα http://en.wikipedia.org/wiki/ASRock 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα