pavlos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Έχω ένα ραδιοκασετόφωνο το οποίο δεν έχει καν έξοδο aux.Όποτε η μόνη λύση είναι να το συνδέσω με cassette adapter ή με fm transmitter.Πιστεύω ότι αξίζει πιο πολύ το cassette adapter αλλά το πρόβλημα μου είναι πόσα λεφτά να δώσω,γιατί υπάρχουν φθηνά υπάρχουν και ακριβά(απο 5-15 Ε).Ξέρει κανείς όπου έχει να μου πει?
ilove3dmax Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 αν το ραδιοκασετοφωνο που εχεις εχει πορτακι μπρωστα που κληνει το καλωδιο απο τον ανταπτορα απο που θα το βγαλεις για πες μου ?
pavlos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι εκεί το θέμα...Το δοκίμασα άλλωστε και χωράει.Το πολύ πολύ κάνω και μια τρύπα.Το θέμα είναι πως θα έχω την καλύτερη ποιότητα.Απο ότι διάβασα όλοι προτείνουν cassette adapter για το αυτοκίνητο γιατί χάνονται οι συχνότητες με το fm transmitter, αλλά εμένα θα είναι σταθερό.Άλλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρεις έλευθερο στάθμο(βρήκα ένα αλλά δεν ξέρεις πόσο καιρό θα είναι)...
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 κατ' αρχην γιατι δεν αναφερεις για ποιο R/Cassette μιλας? να καταλαβουμε κι εμεις..! εξηγησε τι ακριβως θες να κανεις (το σκεπτικο σου δλδ. οτι θες να το συνδεσεις με PC, το ειδαμε, αλλα γιατι..?) , για να δουμε αν συμφερει η οχι να ασχοληθεις..!!
pavlos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για να ακούω μουσική απο internet.Δεν έχω βρει κάποιο συγκεκριμένο γι'αυτό ρωτάω μην πάρω ότι να'ναι.
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 και παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις....!!! ή τουλαχιστον τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις..! "να ακουω μουσικη απο ιντερνετ"...? τι το χρειαζεσαι το R/casette..? ρε παιδια, αν καταλαβαινει καποιος, ας εξηγησει..!! Συγνωμη αλλα εγω.. δεν.......!!! 1
pavlos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά θέλω να χρησιμοποιήσω τα ηχεία του ραδιοκασετόφωνου και να παίζουν απο τον υπολογιστή.Το ραδιοκασετόφωνο είναι παλιό και δεν έχει ούτε θύρα RCA ούτε aux τίποτα.
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που θέλει να κάνει το παιδί είναι πάρει την έξοδο της κάρτας ήχου από το pc και με την κασέτα να την στείλει στο ραδιοκασσετόφωνο του αυτοκινήτου που έχει. Πιστεύω ότι η κασέτα θα παίξει καλύτερα γιατί το fm transmiter είναι λίγο δύσκολο να δουλέψει σωστά με τόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αθήνα. Αλλά κανένα από τα 2 δεν έχουν καλή ποιότητα ήχου. Σκεφτόμουν κάτι για r/cd αυτοκινήτου και μπερδεύτηκα.
vdeseris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Χαχα έχουν μπερδευτεί όλοι! Δεν νομίζω ότι μιλάει για αυτοκίνητο αλλα για ραδιοκασετοφωνο σπιτιού. Θέλει να το μετατρέψει δηλαδή σε ηχεία του υπολογιστή. Γι αυτό ρώτησα και πιο πάνω γιατί δεν αγοράζει απλά δύο ηχεία που θα πιάνουν και λιγότερο χώρο 1
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Χαχα έχουν μπερδευτεί όλοι! Δεν νομίζω ότι μιλάει για αυτοκίνητο αλλα για ραδιοκασετοφωνο σπιτιού. Θέλει να το μετατρέψει δηλαδή σε ηχεία του υπολογιστή. Γι αυτό ρώτησα και πιο πάνω γιατί δεν αγοράζει απλά δύο ηχεία που θα πιάνουν και λιγότερο χώρο Όντως αν είναι να δώσει 15 € γι'αυτό όπως λέει με 20-25€ παίρνει ηχεία 2.0
pavlos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλά αν πάρω κάτι τέτοιο θα πάρω απο το ebay με 5Ε το πολύ.Αυτό που λέει ο vdeseris θέλω να κάνω ,απλά μπερδευτήκατε επειδή αυτή τη κασέτα την βάζουν όλοι στο ραδιοκασετόφωνο του αυτοκινήτου...
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλά αν πάρω κάτι τέτοιο θα πάρω απο το ebay με 5Ε το πολύ.Αυτό που λέει ο vdeseris θέλω να κάνω ,απλά μπερδευτήκατε επειδή αυτή τη κασέτα την βάζουν όλοι στο ραδιοκασετόφωνο του αυτοκινήτου... καλα... ρε συ παυλο....., ποσο δυσκολο ειναι να μας πεις αναλυτικα απο την αρχη, το εξης απλο, για να καταλαβουμε ολοι: "παιδια, εχω ενα παλιο φορητο ραδιοκασσετοφωνο το οποιο θελω με καποιο τροπο να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου και να το χρησιμοποιησω σαν εξωτερικα ηχεια, για να ακουω μουσικη...!!" κι εμεις να σου απαντησουμε, π.χ.: "αστο δεν αξιζει τον κοπο, παρε 2 ηχειακια", ή "κανε αυτο...για να λυσεις το προβλημα σου" anyway, επι του προκειμενω, κι εγω θα συμφωνησω με τον vdeseris, μην παιδευεσαι με αλχημειες, και παρε ενα ζευγαρι ηχειακια να εισαι ανετα..!! φθηνα http://www.skroutz.gr/s/317577/Edifier-M1250.html ή κατι καλυτερο http://www.skroutz.gr/s/317559/Edifier-M1360.html
@topos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αναλογως ποιο ειναι το κασετοφωνο σου..Εαν ο ηχος του στο ραδιοφωνο σου ακουγετε οκ,δωσε το 3ευρω-5ευρω για να το δοκιμασεις,πρακτικα δεν χανεις τιποτα... Το ειχα κανει σε ραδιοκασσετοφωνο αυτοκινητου με discman,οκ επαιζε. Εαν σκεφτεσαι να δωσεις 20-30 ευρω δεν αξιζει με την καμια,πηγαινε σε κανονικα ηχειακια pc. Y.Γ Εαν την παρεις την κασσετουλα παιζε μουσικη απο εδω και δηλωνε hipster!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα