sakis91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας,ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω υπότιτλους σε ένα βίντεο στο Youtube την στιγμή που δεν έχει? Έχω βιντεοσκοπήσει ένα Βίντεο από το Youtube, το οποίο το ανέβασα σε δικό μου κανάλι στο Youtube. Το αρχικό Βίντεο είναι στα Αγγλικά (ομιλία) αλλά δεν είχε κάτω δεξιά την δυνατότητα να επιλέξω υπότιτλους. Στο δικό μου κανάλι όταν το ανέβασα μετά μου έβγαλε την επιλογή των υπότιτλων κάτω δεξιά και έτσι είχα την δυνατότητα αυτόματα να μου βγάλει τους υπότιτλους στα Αγγλικά και μετά χειροκείνιτα να τους βάλω στα Ελληνικά. Ξέρει κανείς εαν αυτό γίνετε σε όλα τα βίντεο και τι πρέπει να κάνω στις ρυθμήσεις του καναλιού μου??? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από sakis91
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον θέλει δει κάποια ταινία στο yt που δεν έχει υπότιτλους. Απ' ευθείας δεν γνωρίζω κανέναν τρόπο αλλά υπάρχει και η πλάγια οδός. Κάνε αντιγραφή το link και επικόλληση σε κάποιο player που υποστηρίζει url open και προσθήκη υπότιτλων. Ττο έκανα στο potplayer αλλά γίνεται και σε vlc, kmplayer κτλ. Μόλις το φορτώσει κάνε add subtitle από το μενού ή πέτα μέσα τους υπότιτλους. Είσαι έτοιμος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα