GreyHorse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον δεν κατάλαβες.Ο μάρτυρας καλύπτει και παρά-καλύπτει.Ειδικά αν το θέμα φτάσει σε δίκη. Τα υπόλοιπα είναι γραφειοκρατικά διαδικαστικού χαρακτήρα που κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Εγώ δεν κατάλαβα ρε φίλε ή εσύ παρουσιάζεις σαν γραφειοκρατία το τι λέει επακριβώς ο κώδικας διοικητικής δικονομίας; Το τι λέει ακριβώς ο νόμος παρέθεσα και το τι πρέπει ακριβώς να γίνει, και αν δεν γίνει υπάρχει πρόβλημα. Ένας απλός μάρτυρας όχι δεν αρκεί.
provokatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δεν κατάλαβα ρε φίλε ή εσύ παρουσιάζεις σαν γραφειοκρατία το τι λέει επακριβώς ο κώδικας διοικητικής δικονομίας; Το τι λέει ακριβώς ο νόμος παρέθεσα και το τι πρέπει ακριβώς να γίνει, και αν δεν γίνει υπάρχει πρόβλημα. Ένας απλός μάρτυρας όχι δεν αρκεί. Πριν τρία χρόνια ο τότε εργοδότης μου θέλησε να μου κάνει μείωση μισθού,εντάξει όχι προσωπικά σε εμένα σε όλη την εταιρεία.Για να το κάνει αυτό έπρεπε όλοι να υπογράψουν την νέα σύμβαση εργασίας.Εγώ δεν την υπέγραφα,Και τι έκανε τότε ο εργοδότης;Μου την έστειλε με δικαστικό επιμελητή..Και πάλι δεν την υπέγραψα.Με απέλυσε.Όταν τον πήγα στα δικαστήρια για παράνομη απόλυση ο εισαγγελέας είχε φωνάξει από μόνος του και την δικαστική επιμελήτρια και την μάρτυρα.Οι οποίες φυσικά κατέθεσαν ότι είχαν θυροκολλήσει το έγγραφο. Αλλά μάλλον ο εισαγγελέας δεν είχε τις γνώσεις στο κώδικα διοικητικής δικονομίας.
nicoc89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αλλά μάλλον ο εισαγγελέας δεν είχε τις γνώσεις στο κώδικα διοικητικής δικονομίας. μάλλον το πρόβλημα ηταν οτι εσύ δεν ειχες τις γνώσεις και η άγνοια νόμου διώκεται. Αν το είχες ψάξει αρκετά θα του έδινες τον ΚΔΔ και θα του έλεγες "ξεστραβώσου" .
Getta Robo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μιας και το θεμα πηρε αλλη πορεια, εχω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν. Τι γινεται σε περιπτωση που καποιος αρνηθει την επανεκπεδευση σε καιρο ειρηνης; Για την κανονικη θητεια, οι αντιρρησιες εχουνε την επιλογη εναλλακτικης θητειας. Τι γινεται ομως στη περιπτωση της επανεκπεδευσης;
provokatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 μάλλον το πρόβλημα ηταν οτι εσύ δεν ειχες τις γνώσεις και η άγνοια νόμου διώκεται. Αν το είχες ψάξει αρκετά θα του έδινες τον ΚΔΔ και θα του έλεγες "ξεστραβώσου" . Εντάξει εγώ δεν είχα τις γνώσεις; Ο δικηγόρος όμως;Και αυτός άσχετος; Ευτυχώς που μου ανοίξατε τα μάτια.Αν έχω ξανά τρεχάματα με δικαστήρια θα πάρω από το insomnia δικηγόρο. Ελπίζω να κάνετε καλές τιμές.
Iris_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το ξηλώσατε. Ένα θέμα χωρίς ο ένας να την λέει στον άλλο δεν υπάρχει. 1
Cossutius. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλη φαση η μετεκπαιδευση. Με πηραν 7 μέρες 8 χρονια μετά το απολυτήριο. Γαμω τις φάσεις. Απ τις καλύτερες αντροδιακοπες. Οκ το ξυπνημα παντα βαρβαρο για έπαρση και την εκπαίδευση αλλα ολη η υπολοιπη μερα, αντροχαβαλες κτλ. Και εννοείται γελιο με τους μόνιμους. Αλλη αντιμετώπιση αλλη φαση. Θα ξανά πήγαινα ευχαριστως. Ευκαιρία για διακοπες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 για τους ΔΥ ειναι πληρωμένες διακοπες, οι ΙΥ τις πληρώνουν απο την τσέπη τους
Cossutius. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 για τους ΔΥ ειναι πληρωμένες διακοπες, οι ΙΥ τις πληρώνουν απο την τσέπη τους Λαθος. Δικαιολογημενη αδεια και τη πληρωθηκα κανονικά. Σα να πηγαίνα μαρτυρας σε δικαστήριο ενα πράγμα. Ολες οι σοβαρές εταιρείες το δεχονται
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 οι περισσοτεροι δεν το δέχονται, οι άνεργοι χάνουν το επιδομα επιδομα (!) και οι ελευθεροι επαγγελματίες δεν έχουν απο που να αποζημιωθούν.
thanosrx8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Στον οαεδ ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον,τουλαχιστον στην περιοχη μου. Οταν ημουν φανταρος ειχα βγαλει καρτα ανεργιας γιατι κυνηγουσα ενα προγραμμα που αρχιζε οταν τελειωνα το φανταρικο αλλα επρεπε να κανω 4-5 μηνες πριν την αιτηση οποτε εσκασα στον οαεδ με φωτοτυπια της πολιτικης ταυτοτητας που ειχα καβατζα και με την δικαιολογια οτι εχω ξεχασμενη την ταυτοτητα στην κρητη (βρισκομαι Λαρισα) μου βγαλανε την καρτα. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο γνωριζει ο οαεδ τα του στρατου.
Cossutius. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 οι περισσοτεροι δεν το δέχονται, οι άνεργοι χάνουν το επιδομα επιδομα (!) και οι ελευθεροι επαγγελματίες δεν έχουν απο που να αποζημιωθούν. Οι περισσότεροι ποιοι ειναι? Δε ξερω σοβαρή εταιρία που να μη το δέχεται. Μια καταγγελία να κάνεις τους εσκισες. Ελευθεροι κτλ δε ξερω. Εγω σε πολυεθνική ημουν και δεν υπηρξε θέμα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 νομιζω ειναι γνωστό, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ιδ. τομέα ειναι οι μικρομεσαιες επιχειρήσεις
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ts μίλα με την στρατολογία για αυτό το θέμα μπας και σε κατατοπίσουν, (αν και χλομό) ή ψήσε κανένα γιατρό να σου δώσει καμία βεβαίωση οτι νοσηλευόσουν ή οτι ήσουν άρρωστος ή κάτι τέτοιο τσπ και μην ενημερώνεις καμία υπηρεσία για τις κινήσεις σου για ευνόητους λόγους. σόσυ αν ακούγονται κάπως, αλλά έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο τους δημοσίους υπαλλήλους της στρατολογίας και των αντιστοίχων υπουργείων. 1
giank123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2014 στις 9:29 ΜΜ, Cossutius. είπε Καλη φαση η μετεκπαιδευση. Με πηραν 7 μέρες 8 χρονια μετά το απολυτήριο. Γαμω τις φάσεις. Απ τις καλύτερες αντροδιακοπες. Οκ το ξυπνημα παντα βαρβαρο για έπαρση και την εκπαίδευση αλλα ολη η υπολοιπη μερα, αντροχαβαλες κτλ. Και εννοείται γελιο με τους μόνιμους. Αλλη αντιμετώπιση αλλη φαση. Θα ξανά πήγαινα ευχαριστως. Ευκαιρία για διακοπες. φιλε μου επειδη με καλεσαν κι εμενα 6 μερες τι ακριβως πεζει μεσα? θεωρησε φανταρος κανονικα υπηρεσιες ξυρισμα κτλ η εισαι ποιο χυμα? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από giank123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα