CoOliO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα..Πριν καιρό μου ήρθε χαρτί για μετεκπαίδευση διάρκειας 6 ημερών..Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω αν δεν έχανα το επίδομα..Είμαι άνεργος και 30 Νοεμβρίου θα έπαιρνα ένα επίδομα 215 ευρώ αλλά το χάνω λόγο του ότι 23-29 Νοεμβρίου θα είμαι φαντάρος και δεν θεωρούμαι άνεργος!!Μπορώ φυσικά να το πάρω στην μαύρη μιας και το ΟΑΕΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ενημερωθεί από τον στρατό αλλά κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελα αν και έχω πραγματική ανάγκη τα λεφτά..Πήρα στην αρμόδια στρατολογία και μου λέει πως μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος μπορείς να το αναλάβεις..Πχ γεννάει η γυναίκα μου (Δεν έχω γυναίκα) η αν κάνω κάποια εισαγωγή στο νοσοκομείο (αν και πάλι μου είπαν από το ΟΑΕΔ πως αν κάνω νοσηλεία δεν θεωρούμαι άνεργος και χάνεται η ανεργία μου οπότε και χάνεται το επίδομα) ΥΓ. αμφιβάλω και πάλι αν μπορεί να ενημερωθεί το ΟΑΕΔ... Και όλα αυτά γίνονται για μια βδομάδα!!! Τι να κάνω?Είμαι σε απόγνωση...
status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μια ερώτηση θα σου κάνω, έγινε θυροκόλληση η ειδοποίηση ή υπέγραψες;
CoOliO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος υπέγραψα χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί με πήραν από την αστυνομία..
Tiger.7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 <p>Αν δεν κάνω λάθος υπέγραψα χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί με πήραν από την αστυνομία..</p> Τις υπογραφές μας και το ...... προσέχουμε που τα βάζουμε.. 1
mylo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ρώτησες στον οαεδ και σου είπαν ότι χάνεις την ανεργία και αρα το επίδομα?
qsis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 και πώς ακριβώς γίνεται να το μάθουν; δε νομίζω ότι μπορείς να μην πας μετεκπαίδευση, το πρόστιμο αν θυμάμαι καλά είναι σχετικά χοντρό και έχει και δικαστήριο
status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Εάν υπέγραψες πας. Εάν στο είχαν κάνει θυροκόλληση θα μπορούσες βρε αδελφέ να το χάσεις.. 1
CoOliO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Από το ΟΑΕΔ δεν θα το μάθουν αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω..
kabouras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Απλα δε λες τιποτα στον οαεδ. Και ακομα και να το βρουνε δε θα σε κατηγορησει κανενας πιστεψε με
provokatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Εάν υπέγραψες πας. Εάν στο είχαν κάνει θυροκόλληση θα μπορούσες βρε αδελφέ να το χάσεις.. Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Άλλωστε η θυροκόλληση για αυτό γίνεται.Για τις περιπτώσεις που κάποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλαμβάνει ένα χαρτί.Και για αυτό άλλωστε η θυροκόλληση γίνεται πάντα συνοδεία μάρτυρα,ώστε να υπάρχει απόδειξη ότι όντως έγινε.Αν κάτι θυροκολληθεί δεν υπάρχει δικαιολογία το έχασα.Είναι σαν να έχεις πάρεις ένα χαρτί από μόνος σου και ύστερα να πεις.Συγγνώμη το έχασα.
GreyHorse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Άλλωστε η θυροκόλληση για αυτό γίνεται.Για τις περιπτώσεις που κάποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλαμβάνει ένα χαρτί.Και για αυτό άλλωστε η θυροκόλληση γίνεται πάντα συνοδεία μάρτυρα,ώστε να υπάρχει απόδειξη ότι όντως έγινε.Αν κάτι θυροκολληθεί δεν υπάρχει δικαιολογία το έχασα.Είναι σαν να έχεις πάρεις ένα χαρτί από μόνος σου και ύστερα να πεις.Συγγνώμη το έχασα. Έχει και επόμενα, δεν είναι μόνο ο μάρτυρας http://hellenicmunicipalpolice.files.wordpress.com/2011/02/epidosi_thyrokolisi-art122-143-kodikas-politikis-dikonomias.pdf α) το έγγραφο πρέπει να κολληθεί στην πόρτα της κατοικίας μπροστά σε ένα μάρτυρα, β) το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά τη θυροκόλληση, αντίγραφο του εγγράφου, που συντάσσεται ατελώς πρέπει να παραδοθεί στα χέρια του προϊστάμενου του αστυνομικού τμήματος ή σταθμού της περιφέρειας της κατοικίας και αν λείπει ο προϊστάμενος, στον αξιωματικό ή υπαξιωματικό υπηρεσίας ή στο σκοπό του αστυνομικού καταστήματος, και αν δεν υπάρχει αστυνομικό τμήμα ή σταθμός στην περιφέρεια της κοινότητας, όπου είναι η κατοικία, στον πρόεδρο της κοινότητας και αν απουσιάζει κι αυτός, στο γραμματέα ̇ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η παράδοση βεβαιώνεται με απόδειξη που συντάσσεται ατελώς κάτω από την έκθεση της επίδοσης που αναφέρεται στο άρθρο 140 παράγραφος 1. Η απόδειξη αυτή πρέπει να αναφέρει την ημερομηνία που έγινε η παράδοση, και το ονοματεπώνυμο καθώς και την ιδιότητα εκείνου που παρέλαβε το αντίγραφο, ο οποίος υπογράφει την απόδειξη και τη σφραγίζει με την υπηρεσιακή σφραγίδα ̇ το αντίγραφο που παραδόθηκε φυλάγεται σε ιδιαίτερο φάκελλο στο υπηρεσιακό γραφείο, όπου υπηρετεί εκείνος που το παρέλαβε, γ) το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκείνος που ενήργησε την επίδοση του εγγράφου πρέπει να ταχυδρομήσει σε εκείνον προς τον οποίο απευθύνεται η επίδοση έγγραφη ειδοποίηση στην οποία πρέπει να αναφέρεται το είδος του εγγράφου που επιδόθηκε, η διεύθυνση της κατοικίας, όπου έγινε η θυροκόλλησή του, η ημερομηνία της θυροκόλλησης, η αρχή στην οποία παραδόθηκε το αντίγραφο, καθώς και η ημερομηνία της παράδοσης ̇ η ειδοποίηση ταχυδρομείται με έξοδα εκείνου που ζητεί να γίνει η επίδοση. Το γεγονός ότι ταχυδρομήθηκε η ειδοποίηση βεβαιώνεται με απόδειξη, την οποία συντάσσει και υπογράφει ατελώς, κάτω από την επιδοτήρια έκθεση του άρθρου 140 παράγραφος 1, εκείνος που ενεργεί την επίδοση ̇ η βεβαίωση πρέπει να αναφέρει το ταχυδρομικό γραφείο με το οποίο έστειλε την ειδοποίηση, και τον υπάλληλο που την παρέλαβε, ο οποίος προσυπογράφει τη βεβαίωση. Ύστερα από προφορική αίτηση του παραλήπτη η αρχή στην οποία είχε παραδοθεί το αντίγραφο, σύμφωνα με το εδάφιο β, του το παραδίδει, με έγγραφη απόδειξη που συντάσσεται ατελώς.
provokatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Grey Horse δεν διαφωνούμε σε κάτι.Τι θέλεις να μου πεις με όλο αυτό το κατεβατό;
GreyHorse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Grey Horse δεν διαφωνούμε σε κάτι.Τι θέλεις να μου πεις με όλο αυτό το κατεβατό;Το ότι ένας απλός μάρτυρας δεν καλύπτει.Υπάρχουν και άλλες ενέργειες που πρέπει μετά να κάνει ο δικαστικός επιμελητής, για να είναι και αυτός καλυμμένος, και να μην φαίνεται ποιο είναι το περιεχόμενο του εγγράφου, και να μην μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν έλαβε γνώση ή ότι κάποιος πέταξε την θυροκόλληση.
provokatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το ότι ένας απλός μάρτυρας δεν καλύπτει. Υπάρχουν και άλλες ενέργειες που πρέπει μετά να κάνει ο δικαστικός επιμελητής, για να είναι και αυτός καλυμμένος, και να μην φαίνεται ποιο είναι το περιεχόμενο του εγγράφου, και να μην μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν έλαβε γνώση ή ότι κάποιος πέταξε την θυροκόλληση. Μάλλον δεν κατάλαβες.Ο μάρτυρας καλύπτει και παρά-καλύπτει.Ειδικά αν το θέμα φτάσει σε δίκη. Τα υπόλοιπα είναι γραφειοκρατικά διαδικαστικού χαρακτήρα που κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα