ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ωραια...ειμαι σε 4.5 στο συν 0.50 και τρεχω μια ωρα το τεστ και δεν μ εβγαλε error στο prime..θερμοκρασιες μεχρι 60 τι ρευμα σου δινει το 0050;; ;; load τι σου δειχνει το cpu-z η το hwinfo ;; απο θερμοκρασιες ;; το hwifo οπως σου εδειξα στο ποστ μου;; το 4.5 για καθε μερα ειναι πολυ καλα εκει παιζω και εγω (εξαιρουντε τα benchο νουμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μεχρι 1.50 μου πηγε μαξ αλλα δεν ηταν σταθερο επαιζε και 1.45..μεχρι 62 βαθμους με πηγε.το apm to exw enable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μεχρι 1.50 μου πηγε μαξ αλλα δεν ηταν σταθερο επαιζε και 1.45..μεχρι 62 βαθμους με πηγε.το apm to exw enable 1.50 ρευμα αν πηγε ειναι παρα πολυ για τα 4.5 επισης αν κρασαρε εκει τι να πω χαμηλωσε το ρευμα σου και τη συχνοτητα 4300-4400 και ξαναδεστο επισης μη το τρελαινεις πολλη ωρα με το prime 95 δοκιμασε επισης και κανα cinebench 11.5 -15 η της asus τη σουιτα realbench v2 εμενα καποια στιγμη περνουσε πριμε 95 και δε περνουσε τo reallbench της asus ηθελε ενα κλικ ρευμα ακομη οι μνημες σου που τις εχεις ειναι στοκ και τι εναι 1600 ;; μηπως σε κοβει τιποτα αλλο γιατι το πριμε βλεπει και μνημες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πιο κατω το ρευμα κρασαμε ρε γαμω...ναι τς μνημες απο 1600 τς εχω 1800...μηπως ειναι θεμα?εσυ το ρευμα σου ειναι σταθερο οσο το εχεις για παζει κ σε εσενα?εν ωρα στρεσαρισμαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πιο κατω το ρευμα κρασαμε ρε γαμω...ναι τς μνημες απο 1600 τς εχω 1800...μηπως ειναι θεμα?εσυ το ρευμα σου ειναι σταθερο οσο το εχεις για παζει κ σε εσενα?εν ωρα στρεσαρισμαρος ναι μπορει να φταινε και οι μνημες ενα ενα δοκιμαζουμε παντα βαλτες στοκ παιξε πρωτα με τη cpu και μετα βλεπουμε για τις μν ημες ριξε τη συχνοτητα στα 4400 να δουμε περναει εκει το ρευμα ειναι παραπολυ ναι ειναι καρφωμενο στο load σταθερο κλεισε και το cool quite σου να παρεις σταθερη συχνοτητα να παιζει το ρευμα μαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 a ok !!ναι αυτο θελω να κανω κ εγω να εχω το ρευμα καρφωμενο!!απενεργοποιω το cool an quiet kai menei σταθερο? ευχαριστς παντως που ασχολεισαι και τα αλλα παιδια βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 1.50 ρευμα αν πηγε ειναι παρα πολυ για τα 4.5 επισης αν κρασαρε εκει τι να πω χαμηλωσε το ρευμα σου και τη συχνοτητα 4300-4400 και ξαναδεστο επισης μη το τρελαινεις πολλη ωρα με το prime 95 δοκιμασε επισης και κανα cinebench 11.5 -15 η της asus τη σουιτα realbench v2 εμενα καποια στιγμη περνουσε πριμε 95 και δε περνουσε τo reallbench της asus ηθελε ενα κλικ ρευμα ακομη οι μνημες σου που τις εχεις ειναι στοκ και τι εναι 1600 ;; μηπως σε κοβει τιποτα αλλο γιατι το πριμε βλεπει και μνημες !! φιλε μου πρωτα απ ολα χαμηλωσα το ρευμα απο 0.50 στο 0.25..ημουν μια χαρα στο πριμε για κανα 45...λοιπον δοκιμασα και κατεβασα το realbench...το συμπερασμα ειναι το εξης...καταρχας απ οτι ειδα με τα ματια μου στρεσαρει πιο καλα τον cpu..ti εννοω...1ον..μου ανεβασε 8 με 9 βαθμους παραπανω μεχρι 68c...και το εβαλα μονο 15 λεπτα...2ον το ρευμα οπως και οι συχνοτητες στα cores ηταν σταθερα...1.464v και 4.5 ghz ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενω στο πριμε δεν ηταν σταθερα παιζαν συνεχεια...τν πιο πολυ ωρα ηταν αλλα τα ρολογια και το ορευμα παιζαν...ΕΡΩΤΗΣΗ αν περασεις το τεστ στο real τι σου γραφει?δλδ αν εισαι stable...kai ποση ωρα προτινεις να το τρεξω?και η αλλη ερωτηση τελικα το realbench ειναι πιο ευστοχο απο το πριμε?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 με το τελευταιο εισαι βιος ;; αν ναι και δε το βλεπεις μαλλον δε το δινουν στο 1.0 rev επισης φυγε απο το auto ειναι οτι χειροτερο με το χερι και ψαχτο φυσικα ετσι ξεκινα με 1.35 θα πρεπει να βρεις ποσο ειναι + 0..050 -70 δε θυμαμε τρεξε δοκιμες με prime 95 αν περασει εκει οκ κατεβαζεις η ανεβαζεις ρευμα αναλογα μεχρι να το περναει θα το βλεπεις με το cpu-z το ρευμα ποσο ειναι καθε φορα (load) μεχρι να το φερεις στα μετρα σου τρεχοντας στο τελος κανα 2 run cinebench 11.5-15 για το τελευταιο ελεγχο το τελευταιο stable BIOS (F13) εχω. και εχουν αλλο ενα βγαλει μετα, το οποιο ειναι BETA, και δεν νομιζω οτι δινει κατι παραπανω..! τα V τα εχω αφησει στο Auto, γιατι εχει διαφορες επιλογες, απο τις οποιες καποιες, δεν ξερω τι ειναι....! και δεν λεω για NB V ή για το cpu V...! οταν εχω χρονο το ψαχνω....! παντως χτες, παρατηρησα κατι, κανοντας μια δοκιμη, με ανεβασμα του FSB στα 220χ20 αντι 200χ22, στα 4.4ghz και τα δυο αποτελεσματα, στο Cinebench R15 ειχα αρκετη διαφορα σε σκορ. απο 679 πηγε 704...! και μολις τελειωσε το R15, παγωσε.....!! αλλα μου εκανε εντυπωση τοση διαφορα σε σκορ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 το τελευταιο stable BIOS (F13) εχω. και εχουν αλλο ενα βγαλει μετα, το οποιο ειναι BETA, και δεν νομιζω οτι δινει κατι παραπανω..! τα V τα εχω αφησει στο Auto, γιατι εχει διαφορες επιλογες, απο τις οποιες καποιες, δεν ξερω τι ειναι....! και δεν λεω για NB V ή για το cpu V...! οταν εχω χρονο το ψαχνω....! παντως χτες, παρατηρησα κατι, κανοντας μια δοκιμη, με ανεβασμα του FSB στα 220χ20 αντι 200χ22, στα 4.4ghz και τα δυο αποτελεσματα, στο Cinebench R15 ειχα αρκετη διαφορα σε σκορ. απο 679 πηγε 704...! και μολις τελειωσε το R15, παγωσε.....!! αλλα μου εκανε εντυπωση τοση διαφορα σε σκορ..! ναι το fsb δινει πανω στους amd και σε συσχετισμο με το nb και ht εχουμε καλυτερα σκορ ειδικα στα cinebench 11.5 -15 αλλα το παραπανω fsb θελει και παραπανω ρευμα στα ιδια ρολογια σε σχεση με πριν χαμηλο fsb αν σου παγωσε θελει στανταρ ρευμα παραπανω γενικα να ξερεις τα οτι cinebench τραβανε σχετικα παραπανω ρευμα σε σχεση με αλλα για να ολοκλρηρωσουν ενα πολυ καλο ειναι το realbench της asus (διαγνωστικη σουιτα) που στρεσαρει σε πολλα σημεια το επεξεργαστη αμα περασεις εκεινο μη φοβασαι σχεδον τιποπα μετα ! δεσ το πινακα να παρεις μια ιδεα φιλε μου πρωτα απ ολα χαμηλωσα το ρευμα απο 0.50 στο 0.25..ημουν μια χαρα στο πριμε για κανα 45...λοιπον δοκιμασα και κατεβασα το realbench...το συμπερασμα ειναι το εξης...καταρχας απ οτι ειδα με τα ματια μου στρεσαρει πιο καλα τον cpu..ti εννοω...1ον..μου ανεβασε 8 με 9 βαθμους παραπανω μεχρι 68c...και το εβαλα μονο 15 λεπτα...2ον το ρευμα οπως και οι συχνοτητες στα cores ηταν σταθερα...1.464v και 4.5 ghz ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενω στο πριμε δεν ηταν σταθερα παιζαν συνεχεια...τν πιο πολυ ωρα ηταν αλλα τα ρολογια και το ορευμα παιζαν...ΕΡΩΤΗΣΗ αν περασεις το τεστ στο real τι σου γραφει?δλδ αν εισαι stable...kai ποση ωρα προτινεις να το τρεξω?και η αλλη ερωτηση τελικα το realbench ειναι πιο ευστοχο απο το πριμε?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! το real bench απλα το τρεχεις δεν κουνας το ποντικι -πληκτρολογιο γενικα δε κανεις κατι γιατι σταματαει αλλιως και δε ολοκληρωνει τα τεστ στο τελος σου βγαζει 4 επιμερους σκορ θα το καταλαβεις αλλα το βασικο σε αυτο ειναι το stress που επιφερει στο cpu πχ multi thread - single κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το ετρεξα με αυν ο.25 ρευμα στα 4.7 κλειστο turbo mode kai apm και στο μισαωρο ηταν κομπλε μεχρι 64 ναθμους πηγε και το cinebench 740 σκορ..για 4.8 ηθελε στον συν 0.75 αλλα ξεφευγε σε θερμοκρασια και στο call of duty to teleytaio ειχε καπιοα σκαλωματα και το κατεβασα στο 4.7..παντως πιστευα οτι με customυδροψυξη θα πηγαινε μεχρι 4.9 5.0..τεσπα μπορει να θελεικαι τπτ πιο προχω ρυθμησςις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το ετρεξα με αυν ο.25 ρευμα στα 4.7 κλειστο turbo mode kai apm και στο μισαωρο ηταν κομπλε μεχρι 64 ναθμους πηγε και το cinebench 740 σκορ..για 4.8 ηθελε στον συν 0.75 αλλα ξεφευγε σε θερμοκρασια και στο call of duty to teleytaio ειχε καπιοα σκαλωματα και το κατεβασα στο 4.7..παντως πιστευα οτι με customυδροψυξη θα πηγαινε μεχρι 4.9 5.0..τεσπα μπορει να θελεικαι τπτ πιο προχω ρυθμησςις εννοειται οτι με υδροψυξη θα πας εκει ....... αλλα για τη ωρα εισαι ενταξει εκει καλη συνεχεια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ευχαριστω παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 οταν λες custom υδροψυξη για ποσα ψυγεια μιλας? με custom επρεπε πραγματικα να ειχες παρα πολυ χαμηλωτερες θερμοκρασιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 2plo ψυγειο με 2 120 φαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα