BabisTs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φιλε μου ριξε το ρευμα και προσπαθησε να μειωσεις την ταχυτητα. οι θερμοκρασιες σου ειναι παρα πολυ υψηλες. Πρεπει μαξ να εχεις 62. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 οκ σας ευχαριστς ολους σας!! θα κανω σιγα σιγα να δω μεχρι ποσο παει και αν εχω θεμα θα επιστρεψω,,απ οτι καταλαβα αν και με custom υδροψηξη δε προκειτε να παει μεχρι 5.0.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 φιλε μου. χτες το μεσημερακι, ασχοληθηκα λιγο ακομα με το OC του δικου μου. αλλαζοντας μονο την ρυθμιση του APM απο auto -> enabled, πηρα +200hz, χωρις να αλλαξω τιποτα αλλο..!!! τα Volt επαιζαν στο 1,40 βασει HWinfo64, (μην βλεπεις το 0,976..)..! ακομα το ψαχνω, οπως καταλαβαινεις...!! και δεν εχω την FXA, αλλα απλα την ΧΑ....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω φιλε μου αλλα μια ερωτηση πανω σε αυτο...το apm υποτιθεται πως πρεπει να το εχουμε disable διοτι οταν ζοριζεται ριχνει ρολογοα και ρευμα..ετσι δεν ειναι?απ οτι ειπε ενας φιλος παραπανω για το apm..γιαυτο στο λεω οχι για να το παιξω εξυπνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δεν ξερω τι ακριβως γινεται..! ξερω οτι το APM πριν το ειχα στο Auto και δεν ανεβαινα πανω απο 4,2 με τιποτα. και τωρα με το APM στο enabled ανεβηκα με 2 κλικ στο multiplier, +200ΜΗΖ ακομα, στα 4,4..! στα 4.5 πεταει μπλε οθονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και απο θερμοκρασιες αδερφε πως πας;το auto boost to εχει ανοιχτο η κλειστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 οτι εχει σχεση με Boost ειναι κλειστο. το CnQ εχω ανοικτο. θερμοκρασιες ειχα μετρησει μετα απο Cpu stress test στα 4.2ghz, επαιζα στους 50. τωρα....., κατι το καλοκαιρι, κατι η αυξηση HZ ισως ανεβει λιγο ακομα. θα το κοιταξω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 λοιπον, να διευκρινισω κατι πρωτα. η CNXZ10 Performa εχει 2 επιλογες λειτουργιας. αν συνδεσετε απαευθειας την ψυκτρα στην μητρικη δουλευει μεχρι το ΜΑX των 2000rpm, ενω αν συνδεσετε ενα resistor που εχει στη συσκευασια της, δουλευει μεχρι τις 1350rpm. αλλα ειναι πολυ πιο ησυχη..! στο ΜΑΧ παιζει γυρω στους 50-52β, ενω με το resistor μετα απο 30λ OCCT εφτασε τους 64β..! παντα στα 4.4ghz σταθερα μιλαω..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω αδερφε το μοτερ τς υδροψηξης δουλευε στς 3700 στροφες στν αρχη και μιλαμε μουγκριζε!!!μετα του εβαλα το καλωδιο που ειχε η συσκεβασια και του αλλαξα και θεση στν μητρικη..απο το cpu to εβαλα στο φαν τς μητρικης και σταματησε να ακουγετε αλλα τωρα που τν κανω oc με το ρευμα που εδωσα πηρε παλι στροφες..2800 ακουγετε ελαφρος αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 φιλε μου. χτες το μεσημερακι, ασχοληθηκα λιγο ακομα με το OC του δικου μου. αλλαζοντας μονο την ρυθμιση του APM απο auto -> enabled, πηρα +200hz, χωρις να αλλαξω τιποτα αλλο..!!! τα Volt επαιζαν στο 1,40 βασει HWinfo64, (μην βλεπεις το 0,976..)..! ακομα το ψαχνω, οπως καταλαβαινεις...!! και δεν εχω την FXA, αλλα απλα την ΧΑ....! 4.4.JPG αδελφε σαν πολλα τα βλεπω τα 1.40 για τα 4.400 με το χερι τα βαζεις η εισαι στο auto llc επισης δεστο σε τι επιπεδο παιζεις μη σε φορτωνει παραπανω ρευμα 4.5 παιζω 1.28-1.29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 στο auto ειναι. δεν εχω LLC (REV 1.0..!). ή δεν το βλεπω...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω το εχω βαλει στο ultra high να το βαλω extreme η ειμαι κομπλε...corsair 750 plus gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 στο auto ειναι. δεν εχω LLC (REV 1.0..!). ή δεν το βλεπω...!! με το τελευταιο εισαι βιος ;; αν ναι και δε το βλεπεις μαλλον δε το δινουν στο 1.0 rev επισης φυγε απο το auto ειναι οτι χειροτερο με το χερι και ψαχτο φυσικα ετσι ξεκινα με 1.35 θα πρεπει να βρεις ποσο ειναι + 0..050 -70 δε θυμαμε τρεξε δοκιμες με prime 95 αν περασει εκει οκ κατεβαζεις η ανεβαζεις ρευμα αναλογα μεχρι να το περναει θα το βλεπεις με το cpu-z το ρευμα ποσο ειναι καθε φορα (load) μεχρι να το φερεις στα μετρα σου τρεχοντας στο τελος κανα 2 run cinebench 11.5-15 για το τελευταιο ελεγχο Εγω το εχω βαλει στο ultra high να το βαλω extreme η ειμαι κομπλε...corsair 750 plus gold καλα ειναι εκει λογικα το llc και αναλογα τα επιπεδα προσπαθει να δινει στο cpu (σε load) οσο βαζεις στο βιος ( ιδανικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ωραια...ειμαι σε 4.5 στο συν 0.50 και τρεχω μια ωρα το τεστ και δεν μ εβγαλε error στο prime..θερμοκρασιες μεχρι 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα