STORM1978 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για αυτό και είπα μπακαλίστικα και ναι η 290 έτρεχε μαξ oc τότε. Προφανώς και αν θα πάρω wall tester θα πάρω και ακριβή μέτρηση αλλά μέχρι τότε έβγαλα τον μέσο όρο από cpu-z , gpu-z κλπ προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 εγω παντως γυρω στα 5.0ghz και την καρτα γυρω στα 1150 ειχα δει και στιγμιαιο 600αρι εαν θυμαμαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια...λοιπον εχω το εξης θεμα...εχω τον fx 8350 me tn 990 fx ud3 rev 3.0 και τροφοδοτικο 750 +gold το θεμα μου ειναι οτι τν εχω oc sta 4.9..stathero meta apo test..εχω πειραξει μονο πολλαπλασιαστει...-το calibration sto ultra high -kai to ρευμα +0.175...το οποiο στα bios μου δειχνει οτι ειναι..1.62...(μου φαινεται αρκετο)αλλα οταν του τρεχω το πριμε 95...μου δειχνει οτι το ρευμα παει μεχρι 1.425...θερμοκρασιες μετα απο μια ωρα prime μαχ 80 avrg 71 kai σε gaming οχι πανω απο 71..συνηθως στο 55 με 60 το βλεπω....σε idle einai arketa xamhlo 25 βαθμους...οφειλς να πς οτι υπαρχει υδροψυξη στο συστημα..θελω να μου πειτε αμα ειμαι κομπλε...να πω τν αληθεια ηθελα να τν πας στα 5.0 αλλα μου βγαζει error σε core...tespa...ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Σε IDLE γενικά τα CPU δεν μετράνε με ακρίβεια την θερμοκρασία πυρήνα.http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php Οι FX μάλιστα μετράνε άλλα αντί άλλων.Εμένα δείχνει 17C-23C Αυτή τη στιγμή, με θερμοκρασία δωματίου 27C περίπου. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.Πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πιέζεις τόσο πολύ το σύστημα. Μέχρι το πολύ 4.6GHz μπορείς να παίξεις και την τάση να μην ξεπερνά το 1.45V. Αν πας παραπάνω θα έχεις φασαρία λόγω ανεμιστήρων, εκτός αν έχεις Custom τέρας υδρόψυξη, όπου και εκεί βεβαίως τα πράγματα θα είναι δύσκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Customειναι η υδροψηξη αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο bios μου δειχνει 1.62 ρευμα αλλα οταν τρεχω το τεστ μου εχει στα cores max μεχρι 1.425...μηπως πρεπει να πειραξω και τπτ αλλο στα bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια...λοιπον εχω το εξης θεμα...εχω τον fx 8350 me tn 990 fx ud3 rev 3.0 και τροφοδοτικο 750 +gold το θεμα μου ειναι οτι τν εχω oc sta 4.9..stathero meta apo test..εχω πειραξει μονο πολλαπλασιαστει...-το calibration sto ultra high -kai to ρευμα +0.175...το οποiο στα bios μου δειχνει οτι ειναι..1.62...(μου φαινεται αρκετο)αλλα οταν του τρεχω το πριμε 95...μου δειχνει οτι το ρευμα παει μεχρι 1.425...θερμοκρασιες μετα απο μια ωρα prime μαχ 80 avrg 71 kai σε gaming οχι πανω απο 71..συνηθως στο 55 με 60 το βλεπω....σε idle einai arketa xamhlo 25 βαθμους...οφειλς να πς οτι υπαρχει υδροψυξη στο συστημα..θελω να μου πειτε αμα ειμαι κομπλε...να πω τν αληθεια ηθελα να τν πας στα 5.0 αλλα μου βγαζει error σε core...tespa...ευχαριστω!!! Με ποιο προγραμμα βλεπεις τα ρευματα και τις θερμοκρασιες αν επιτρεπεται? Φιλε μου το 1.62 ειναι πολυυυ ρευμα και αποκλειεται η μητρικη σου να μπορουσε να διαχειριστει ακομα και αν ειχες υδροψυξη στα mofset ,οποτε το θεςρω απιθανο να παιρνει οντως 1.62. Το apm το εχεις απενεργοποιημενο η οχι ? Αν οχι ειναι πιθανο να σου ριχνει ρευμα και ρολογια στον επεξεργαστη. Στους fx παντως οι σενσορες αρχιζουν να δινουν σωστη θερμοκρασια μετα τους 40 βαθμους οτι δεις πριν τους 40 ειναι λαθος οπως εχουν πει οι ιδιοι οι ανθρωποι της amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αδερφε να σου πω τν αληθεια δεν ξερς τι ειναι το apm και πως το απενεργοποιεις...αν ειναι ευκολο να μου εξηγησεις θα το εκτημουσα αλλα στα bios πραγματικα μου γραφει τοσο το ρευμα αλλα οπως προανεφερα στο τεστ μεχρι 1.425 μου παει...hwinfo64 einai to programma για τς θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αδελφε καλησπερα πρωτα πρεπει να κατανοησεις τι τι πρεπει να κανεις και πως θα το δεις αυτο εδω ειναι ενα εξαιρετικο review-ψαξιμο που δειχνει πολλα και βασισμενο πανω στη μητρικη σου ριξτου μια ματια http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/688663-Bulldozer-Overclocking-Guide-(Performance-Scaling-Charts-max-OCs)LN2-Results-co τωρα οσο αφορα στο hwinfo 64 ετσι βλεπεις τα εξης εδω πχ σε ρευμα idle (σε ηρεμια το cpu εχει ριξει ρευμα και πολλαπλασιαστη ) και θερμοκρασιες του(real time παιζω 4500 24/7 1.28-9 ρευμα 200Χ22.5 ΝΒ 2200 ΗΤ 2600 μνημες 2133 κλειστο turbo cool&quite enable εδω σε κατασταση full load στα 4500 τρεχοντας prime 95(stress test) εχει φορτωσει ρευμα και πολλαπλασιαστη το τι σου δειχνει το hwnifo και το cpu-z σε real time καλη συνεχεια !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το apm ειναι μια επιλογη στο bios που οταν ο επεξεργαστης ζοριζεται χαμηλωνει τα mhz και το ρευμα του.Λογικα θα βρισκεται εκει που ειναι οι επιλογες για turbo boost, cool and quiet ,hpc,c6 state. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εδω ειναι το APM μεσα στο advance settings η φωτο ειναι απο τη 4.0 revision εκδοση πλεον με uefi bios δεν ειμαι σιγουρος ομως αν στα πρωτα revision της μητρικης 1.0 1.1 το ειχαν μεσα σε καθε περιπτωση τα manual απο ολα τα revision ειναι διαθεσιμα στο σιτε της gigabyte !! ειναι σε pdf μορφη !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δλδγια να καταλαβω το oc που εκανα εγω οπως προαναφερω παραπανω ειναι λαθος;παρεπιπτωντος δοκιμασα με κλειστο το turbo και το apm στα 4.9 με ρευμα 1.53 αν δεν κανω λαθος και μου εριξε μπλε οθονη..αλλα οι θερμοκρασιες ειχαν πιασειμεχρι 80..κανω κατι λαθος;σορρυ που σας πριζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δλδγια να καταλαβω το oc που εκανα εγω οπως προαναφερω παραπανω ειναι λαθος;παρεπιπτωντος δοκιμασα με κλειστο το turbo και το apm στα 4.9 με ρευμα 1.53 αν δεν κανω λαθος και μου εριξε μπλε οθονη..αλλα οι θερμοκρασιες ειχαν πιασειμεχρι 80..κανω κατι λαθος;σορρυ που σας πριζω.... αδελφε εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα το apm δε ειναι ρυθμιση για τα 4.9 και ξεκινας εντελως λαθος το oc μπαμ στα 4.9 δε γινετε ετσι η δουλεια ξεκιναμε απο χαμηλα τα ρολογια παιξε ενα πχ 4.2-4.3 πχ 200χ21 to turbo κλειστο ολα τα αλλα στοκ ΝΒ 2200 ΗΤ 2600 μνημμες 1600 κλπ για αρχη βαλε ενα ρευμα 1.3 και τρεξε κανα διαγωστικο prime 95 αν χρειαστει μετα κατεβαζεις η ανεβαζεις αναλογα πχ εμενα παιζει 4.500 1.28-1.29 και παραληλλα βλεπε και τις θερμοκρασιες σου τα 80αρια απαγορευοντε διαβασε και κανα οδηγο να πιασεις στο περιπου τι γινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εδώ αναλυτικές οδηγίες φίλε. http://www.overclock.net/t/1348623/amd-bulldozer-and-piledriver-overclocking-guide-asus-motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 to turbo mode disable kai to calibration?auto? ultra high? kai na φανταστω το apm to βαζω disable etsi? kai ξεκιναω σιγα σιγα να ανεβαζω μεχρι να μεινει stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 κατι που διαβαζω και δεν το εχει πει κανεις. Φιλε μου ριξε το ρευμα και προσπαθησε να μειωσεις την ταχυτητα. οι θερμοκρασιες σου ειναι παρα πολυ υψηλες. Πρεπει μαξ να εχεις 62. Με αυτη την μητρηκη δοκιμασε να το σταθεροποιησεις με οσο το δυνατο λιγοτερο ρευμα στο 4.5 - 4.6 και σιγα σιγα ανεβαζεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα