azuli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ψαχνω μερες μια απλη εφαρμογη που να κανει το εξης:Οταν φευγω απο το σπιτι με το που χασει το δικτυο μου να ανοιγει αυτοματα τα data (κατα προτιμηση με επιλογη για 3g/2g/2g 3g) και το αντιστροφο,οταν γυρναω σπιτι να κλεινει τα data και να ανοιγει το wifi. To κριτηριο μου ειναι να μην λειτουργει με το network location ουτε με το gps (για λογους μπαταριας και ασφαλειας) Εχω βρει πολλα τετοια apps αλλα ολα λειτουργουν με το network location (που το εχω μονιμα απενεργοποιημενο) η το gps η με χρονοδιακοπτες. Θυμαμαι οι παλιες cyanogenmod ειχαν τετοια επιλογη Καμια ιδεα?Ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοια απλη εφαρμογη?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Θεωρω πως με το Tasker θα κανεις αυτο που θελεις. ΘΕΩΡΩ, δεν το ξερω σιγουρα αλλα το Tasker κανει ο,τι κουλο σεναριο μπορεις να φαντασεις, οποτε λογικα θα γινεται και αυτο. Απλως θελει ψαξιμο ως προγραμμα. 2
sistah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτο ακριβως θα ελεγα και εγω αν και το IFTT θα σου εκανε την ιδια δουλεια αλλα δεν θες GPS.Το tasker μαζι με τα addons του, ειναι δυνατο εργαλειο αμα μαθεις να το χρησιμοποιεις απλα ειναι λιγο φασαρια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον λατρευω κατι τετοιες συμπτωσεις. Εκει που χαζευα εφαρμογες, βλεπω αυτην η οποια με βαση το screenshot φαινεται να κανει αυτο που θελεις, οποτε αν δεν βγαλεις ακρη με το tasker μπορεις να ριξεις μια ματια. https://play.google.com/store/apps/details?id=AutomateItPro.mainPackage 2
azuli Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις,το tasker το ειχα αφησει στο μυαλο μου ως τελευταια λυση αναγκης γιατι δεν ηθελα να κατσω να το μαθω.Βεβαια τοσες ωρες που εχω χαλασει ψαχνωντας το app,θα το ειχα μαθει..! Αν καποιος σκεφτει κατι πιο ευκολο ας το ριξει,αλλιως tasker η AutomateIt που απ'οτι καταλαβα πανω κατω τα ιδια κανει EDIT : το κανα με tasker τελικα Ευτυχως καποιος το ειχε κανει ηδη και απλα ακολουθησα τον οδηγο του..!Για οποιον τον ενδιαφερει ειναι αυτος: https://forums.motorola.com/posts/88b3fa880c
Alxnks Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ψαχνω μερες μια απλη εφαρμογη που να κανει το εξης:Οταν φευγω απο το σπιτι με το που χασει το δικτυο μου να ανοιγει αυτοματα τα data (κατα προτιμηση με επιλογη για 3g/2g/2g 3g) και το αντιστροφο,οταν γυρναω σπιτι να κλεινει τα data και να ανοιγει το wifi. To κριτηριο μου ειναι να μην λειτουργει με το network location ουτε με το gps (για λογους μπαταριας και ασφαλειας) Εχω βρει πολλα τετοια apps αλλα ολα λειτουργουν με το network location (που το εχω μονιμα απενεργοποιημενο) η το gps η με χρονοδιακοπτες. Θυμαμαι οι παλιες cyanogenmod ειχαν τετοια επιλογη Καμια ιδεα?Ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοια απλη εφαρμογη? Ποια συσκευη εχεις και δεν στο κανει απο μονη της; γιατι εμενα το LG 4X HD μου κανει αυτο που περιγραφεις (εκτος απο το κομματι 2g/3g...το οποιο μενει εκει που εχεις επιλεξει εξαρχης ως προς τη χρηση δεδομενων κινητης) απο μονο του. οταν εντοπισει το δικτυο του σπιτιου μου (η οποιο αλλο του εχω περασει) μπαινει απο αυτο κλεινοντας τα δεδομενα κινητης και το αντιστροφο οταν χασει το wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα