anthotyros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν κάποιον ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος φακός, είναι σε μια από τις χαμηλότερες τιμές του (προσωπικά δε θυμάμαι χαμηλότερη σε Amazon/Skroutz), φτάνει περίπου 183,60 με τα μεταφορικά με τη σημερινή ισοτιμία (θυμίζω ΟΧΙ μετατροπή από το Amazon). Στο skroutz τώρα η (νορμάλ) τιμή του είναι 199 ευρώ, δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια αν κάποιος πάει προσωπικά σε κάποιο κατάστημα,.. http://uk.camelcamelcamel.com/Nikon-AF-S-NIKKOR-50mm-1-8G/product/B004Y1AYAC http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Y1AYAC/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE http://www.skroutz.gr/s/1796874/Nikon-AF-S-Nikkor-50mm-f-1-8G.html
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ε αμα η νορμαλ τιμη του ειναι παντως 195 ευρω δεν τη λες και τρομερη προσφορα στα 183,60 (και στο αμαζον η νορμαλ τιμη του ειναι καπου 8-9 λιρες παραπανω, οποτε ουσιαστικα η "διαφορά" ακριβως αυτες οι 9 λιρες ειναι).
durutti Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 συν τα μεταφορικα που θα εχει σιγουρα ο φακος καθως δεν μπορει να σταλει οπως οπως.. Δυστυχως δεν πεφτουν οι τιμες σε αυτα ουτε σε μεταχειρισμενα. ειναι καλο το purnima? 'η ξερουμε κανενα καλο (φτηνο) ξενο ειδικευμενο?
anonik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το purnima ειναι καλό, αρκεί να ξέρεις πως δουλεύει το θέμα με αυτους. Ειναι εταιρεία που παιρνει τα πράγματα από Hong Kong, έχει αποθήκες Αγγλία και site γαλλικό. Αν αυτό που θες το έχει στις αποθήκες, θα το πάρεις σε λίγες μέρες (3-5). Αν όχι, τοτε θα περιμένεις 20-25 μέρες (μου έτυχε εμένα πρόσφατα). Επίσης δεν θα δεις ποτέ το χαρτί της εγγύησης της Nikon (δεν ξέρω για τις άλλες μάρκες, νομίζω πως ισχύει το ίδιο) Η εγγύηση είναι του πωλητή, που σημαίνει ότι τους στέλνεις αυτό που πήρες στην Γαλλία. Δεν έχει μεταφορικά.
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το purnima ειναι καλό, αρκεί να ξέρεις πως δουλεύει το θέμα με αυτους. Ειναι εταιρεία που παιρνει τα πράγματα από Hong Kong, έχει αποθήκες Αγγλία και site γαλλικό. Αν αυτό που θες το έχει στις αποθήκες, θα το πάρεις σε λίγες μέρες (3-5). Αν όχι, τοτε θα περιμένεις 20-25 μέρες (μου έτυχε εμένα πρόσφατα). Επίσης δεν θα δεις ποτέ το χαρτί της εγγύησης της Nikon (δεν ξέρω για τις άλλες μάρκες, νομίζω πως ισχύει το ίδιο) Η εγγύηση είναι του πωλητή, που σημαίνει ότι τους στέλνεις αυτό που πήρες στην Γαλλία. Δεν έχει μεταφορικά. Δεν ξέρω αν για τέτοιο ποσό τα 15€ αξίζουν το "ρίσκο". Σε λιγες μερες αρχιζει το Black Friday στο Αμαζον και θα περίμενα απο εκει.
thephotoshoped Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδια νομιζω πως το αμαζον ειναι ο,τι καλυτερο για αγορα φωτογραφικων ειδων μεγαλης αξιας. Πλεον εμπιστευομαι τα χρηματα μου μονο εκει, μετα απο εμπειρια που ειχα με θεμα εγγυησης. Απο αμαζον Γαλλιας ψωνιζω γιατι οι ανθρωποι ειναι μοναδικοι και θελουν πραγματικα να σε εξυπηρετησουν.
anonik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ναι για το ποσό του συγκεκριμένοου φακού θα συμφωνήσω. Οσο ανεβαίνεις σε τιμές στα φωτογραφικά τόσο μεγαλύτερη διαφορά έχει πάντως. Δεν προωθώ το purnima ούτε το κατακρίνω. Είναι μία σχετικά (το 'σχετικά' λόγω της πολιτικής του για την εγγύηση) ασφαλής εναλλακτική για κάποιον με σφιχτό bugget.
giorginho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδια νομιζω πως το αμαζον ειναι ο,τι καλυτερο για αγορα φωτογραφικων ειδων μεγαλης αξιας. Πλεον εμπιστευομαι τα χρηματα μου μονο εκει, μετα απο εμπειρια που ειχα με θεμα εγγυησης. Απο αμαζον Γαλλιας ψωνιζω γιατι οι ανθρωποι ειναι μοναδικοι και θελουν πραγματικα να σε εξυπηρετησουν. 1ον το γαλλικο αμαζον πλεον ειναι πολυ καλυτερο σε εξυπηρετηση απο αγγλικο/γερμανικο (τα οποια εχουν γινει αθλια) 2ον στο γαλλικο αμαζον παιζουν πολυ συχνα πολυ καλες προσφορες σε φωτογραφικα ειδη (κυριως σε φακους). Δε νομιζω οτι χρειαζεται και "3ο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα