nikolakakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες, προβλημα με τα xp pro royale.δεν μπορω να αλλαξω με κανεναν τροπο την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα.δοκιμασα απο το regional and settings απο το registry και με ενα πακετο MUI αλλα τιποτα δεν δουλεψε.παρακαλω οποιος εχει καποια λυση ας μου πει γιατι ειμαι στο οριο να εκραγω Υ.Γ. μου εκανε εντυπωση που δεν υπηρχε επιλογη στο δευτερο συννημενο εκει που ελεγε για language used in menus and dialogs Νέα εικόνα bitmap (2).bmpΝέα εικόνα bitmap (3).bmpΝέα εικόνα bitmap.bmp
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα windows είναι αυθεντικά; οχι..ειναι κατεβασμενα απο piratebay νομιζω.παιζει ρολο αυτο?
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Βρες κανονικα windows που να μην ειναι royale/black/red/ati/nvidia/whatever edition για να εισαι σιγουρος πως αυτο που θες να κανεις δεν εχει αφαιρεθει ή πειραχτει απο αυτον που εφτιαξε και ανεβασε το εκαστοτε iso.
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Βρες κανονικα windows που να μην ειναι royale/black/red/ati/nvidia/whatever edition για να εισαι σιγουρος πως αυτο που θες να κανεις δεν εχει αφαιρεθει ή πειραχτει απο αυτον που εφτιαξε και ανεβασε το εκαστοτε iso. ευχαριστω για την αμεση απαντηση.θα το θυμαμαι την επομενη φορα.αρα δεν υπαρχει καποιος τροπος ε?
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Με τέτοιες εκδόσεις των windows δεν μπορείς να εισαι σίγουρος για τίποτα και ουτε μπορείς να κάνεις πολλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα