Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εχω στο δικο μου αλλα επειδή ο προφυλακτήρας είναι μαυρος δεν χρειαστηκαν βαψιμο . Για να βαλω στου γιου μου που είναι ασημι πως μπορω να τους βαψω ?? Γινεται μετα την τοποθετηση ? Άλλη εναλακτικη λυση ? Ευχαριστω.
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχουν ασημί αισθητήρες (και σε άλλα χρώματα υποθέτω). http://saveltrade.gr/index.php?route=product/product&path=31_38_76_261&product_id=549&lkws_302=545bb5e9-12a7-38fc-b76c-da0f2e15ded8
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ενδιαφερον.....Δεν ηξερα ότι βαγινουν και σε χρωματα ...Και το κατάστημα είναι σχετικα κοντα μου .Ελπιζω να κανουν και τοποθετηση . Ευχαριστω πολύ.
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τπτ. Νομίζω βγαίνουν σε κάποια στάνταρ χρώματα. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχουν κίτρινοι, πορτοκαλί κλπ (ίσως σε ebay να έχει όλα τα χρώματα) 1
cger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Προσωπική μου γνώμη να δώσετε λίγα λεφτά παραπάνω και να πάτε να τα βάψετε σε ένα φανοποιείο με τον κωδικό του χρώματος του αυτοκινήτου σας ή να πάτε σε κάποιο κατάστημα με χρώματα αυτοκινήτων και να πάρετε spray. 1
LEFteriz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 και φυσικά εννοείται από ebay με 10 ευρώ... Άψογοι!
thanosrx8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εχω στο δικο μου αλλα επειδή ο προφυλακτήρας είναι μαυρος δεν χρειαστηκαν βαψιμο . Για να βαλω στου γιου μου που είναι ασημι πως μπορω να τους βαψω ?? Γινεται μετα την τοποθετηση ? Άλλη εναλακτικη λυση ? Ευχαριστω. οταν το 2009-10 αγορασε ο πατερας μου καινουριο αυτοκινητο,ανθρακι/ασημι το χρωμα περιπου,και υπηρχε και το παρκτρονικ στον εξοπλισμο οι αισθητηρες ηταν μαυροι και φαινοταν ασχημα στον προφυλακτηρα. Δεν δωσαμε ιδιαιτερη σημασια,και οταν το πηγε για πρωτο σερβις του αλλαξανε απο μονοι τους χωρις να τους αναφερει τιποτα ο πατερας μου,τους αισθητηρες με τον κωδικο του χρωματος και εδεσε πολυ ωραια το συνολο,και δυσκολα καταλαβαινεις οτι υπαρχουν αισθητηρες. Μια λυση ακριβη βεβαια θα ηταν να δεις μπας και εχει στοκ η αντιπροσωπια στο χρωμα αν ειναι καινουριο μοντελο το αυτοκινητο αλλιως η φανοποιειο η την λυση ebay,που ανεφεραν και τα παιδια απο πανω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα