johnadam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εχω το παραπανω λαπτοπ δεν μου δινει εικονα στην οθονη ειναι σε ενα σημειο λιγο σπασμενη αλλα δεν δειχνει φως μονω μικρες αλλαγες στι αποχρωσεις του μαυρου εχω ενα προαισθημα οτι μπορει να εχει προβλημα η καρτα γραφικων αλλα η hdmi βγαζει κανονικα εικονα help!!!!
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω πονταρω στην χαλασμενη οθονη.(αφου βγαζει εικονα κανονικα.)Ισως και να φταιει η καλωδιοταινια αλλα αν μου λες οτι ειναι λιγο σπασμενη πιο πολυ ειναι θεμα της οθονης.!
Bilbo1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 οχι αν εχει χαλασει το εξαρτημα που βγαζει το φως (backlight? inverter? δεν ξερω ποιος ειναι ο ορος sorry) αν βγαζει εικονα στο hdmi ειναι 100% προβλημα οθονης και οχι gpu
Joe_Black Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σωστός ο φίλος... έχεις θέμα με την οθόνη (ευτυχώς)... τσέκαρε τις εσωτερικές συνδέσεις οτι όλα είναι οκ...και μετά ανοίγεις και ωαχνεις το πρόβλημα (συνήθως έχει καεί ή έχει σπάσει η λάμπα (backlight) και σπανιότερα το inverter)), ή αλλάζεις την οθόνη. Ενδεικτικά για να δείς αν έχει καεί η λάμπα και ο όχι ο inverter πλησίασε την οθόνη σου σε μια μηγή φωτός (πχ φακο ή μια λαμπα γραφείου). Αν δείς έστω και αχνά τα γράμματα έναρξης ή οποιοδήποτε εικονίδιο στην οθόνη τότε βρήκες το πρόβλημα. Εναλλακτικά αν δεν βλέπεις απολύτως τίποτα πασ για inverter και στην χειρότερη για νέα LCD. 1
johnadam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 σας ευχαριστω ολους για τις απαντισεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα