StigmaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε φιλαράκι... Επειδή επιμένεις κιόλας... Στα 350 από Ελλάδα έχεις συσκευές όπως το Z2 και το g3. Γιατί να πας να μπλέξεις με κινέζικα? Στο δρόμο τα βρήκες τα λεφτά σου? Από τη μία παίρνεις συσκευή με όνομα και ότι αυτό συνεπάγεται. Και πας να δώσεις τα λεφτακια σου να πάρεις κινητό με mediatek και hisilicon παπαριές που τα πουλάνε στα καλάθια για να γλυτώσεις 20 €; ;; έλεος... 40 μέρες αναμονή να σου έρθει το τηλέφωνο... Και άλλους 2-3 μήνες να πάει μπρος πίσω απ βγάλει θέμα... Έχει βγάλει το επόμενο μοντέλο η εταιρία και εσύ ακόμα περιμένεις να παραλάβεις.
Tragic! Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε φιλαράκι... Επειδή επιμένεις κιόλας... Στα 350 από Ελλάδα έχεις συσκευές όπως το Z2 και το g3. Γιατί να πας να μπλέξεις με κινέζικα? Στο δρόμο τα βρήκες τα λεφτά σου? Από τη μία παίρνεις συσκευή με όνομα και ότι αυτό συνεπάγεται. Και πας να δώσεις τα λεφτακια σου να πάρεις κινητό με mediatek και hisilicon παπαριές που τα πουλάνε στα καλάθια για να γλυτώσεις 20 €; ;; έλεος... 40 μέρες αναμονή να σου έρθει το τηλέφωνο... Και άλλους 2-3 μήνες να πάει μπρος πίσω απ βγάλει θέμα... Έχει βγάλει το επόμενο μοντέλο η εταιρία και εσύ ακόμα περιμένεις να παραλάβεις. 1ον MTK-Hisi.. τι;;; Snapdragon θα πάρω βέβαια και εγώ και ο καθένας.2ον Δεν θα δώσω 500€ σε κινέζο, θα δώσω 200. 3ον 20 μέρες αναμονή, αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ αξίζει τον κόπο... 4ον το ΙΔΙΟ κινητό με μάρκα ΙΔΙΑΣ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ αξιοπιστίας επισκευάζεται 10 φορές για να φτάσεις το ποσό που θέλει ο δήθεν επώνυμος για κινητό με ίδια σπεκς και ίδια ποιότητα. 5ον δεν μιλώ για lowend συσκευες και low profile κινέζικα κακής ποιότητας με ΜΤΚ ξεκόλλα "να 'ουμ". Μιλάω για αξιόπιστες ΣΥΣΚΕΥΕΣ, αξιόπιστης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ από αξιόπιστο ΠΩΛΗΤΗ σε προσιτή ΤΙΜΗ. Δεν μιλάω για Elephone, από κάθε ιντερνετικο σουπερμάρκετ ChinaByeFree ή δε ξέρω κι εγώ τι στα 64$ Είπαμε από Κίνα κάνα High End περσινό στα 200€ . Το φθηνό από Κίνα κοστίζει ακριβά, το ίδιο και εδώ. Μόνο που εκεί το ακριβό είναι 300€ και εδώ το φθηνό 500. Όσο για το που βρίσκω τα λεφτά μου, επειδή τα έχω δουλεμένα και όχι ξεθαμμένα από τον κήπο,ρισκάρω το να τα δώσω κάπου που αξίζει τον κόπο. Φιλικά πάντα ε, κουβέντα να γίνεται..
Enki1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 φιλε μου το root με towelroot δεν γραφει o knox!!!το θεμα ειναι ομως στο καινουριο update δεν το υποστηριζει γαμωτο ακομα..οποτε περιμενουμε...στο θεμα μας...επειδη ειχουν περασει παρα πολλα κινητα απο τα χερια μου,το s4 i9506 lte-a θα σε καλυψει σε ολα του!!!το θεωρω καλυτερο τηλ σε ολα του και κοντραρει στα ισια τις τωρινες ναυαρχιδες!!!φοβερο τηλ..ειναι ενα σκαλι ποιο πανω απο το g2!!!η μπαταρια του ειναι normal ,αναλογα με την χρηση που κανεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα