Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Federaciοn ο geohot δουλεύει πια στην Google και δεν γίνεται πια root με αυτόν τον τρόπο. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

@Grey Warden ο Knox γράφει με οποιαδήποτε τροποποίηση αρχείο στο φάκελο συστήματος που βρίσκεται στην διαδρομή /system. Μέσα σε αυτόν τον φάκελο παρεμβαίνεις όταν κάνεις root. Έτσι λοιπόν ακόμα και root να κάνεις ο knox θα γράψει. Εννοείται ότι αν φλασάρεις και rom ισχύει το ίδιο.

Έχουμε ξεφύγει πια από το θέμα βέβαια. Εγώ τελικά σκέφτομαι να αγοράσω το S4 και να το χρησιμοποιήσω χωρίς root. Ελπίζοντας ότι σε 2-3 μήνες θα μπορώ να το πουλήσω περί τα 200 ευρώ και να πάρω κάτι άλλο. Εκτός και αν με βολέψει και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσω.

Είμαι ρουταρισμενος σε Note 3 οπως εκατοντάδες χιλιαδες με την μέθοδο του towelroot και το Knox είναι 0x0. Ψαξου.
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και χρησιμοποιείς όλες τις εφαρμογές που θελουν root κανονικά;

Αν μπορείς στείλε μου έστω και σε πμ κάποιον οδηγό.

Δημοσ.

Φίλε μάσκ σου έστειλα εγώ. Δεν έχει κάτι άλλο. Είναι πανεύκολο...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φίλος, κορυφαία κινέζικα καλύτερα κι από καινούργια βρίσκεις στις Αγγελιες μας.

Επώνυμα όπως Lenovo, Xiaomi, One plus, Huawei, Oppo κλπ.

Ειλικρινά καλύτερα κι από καινούργια. Μόνο μελανό σημείο αυτό της εγγύησης αλλά στο budget σου ΚΑΜΙΑ σχέση με το αρχαίο μπακατέλ πλαστικουρα της πλάκας s4-και σε ποιότητα κατασκευής και σε specs δεν τίθεται ζήτημα.. σε επώνυμα κινέζικα πάντα. Και σε δυο μέρες σπίτι σου πιο άμεσα κι απτό να τρέχεις στα μαγαζιά.

Αυτά από μένα, να σαι καλά και εύχομαι να κάνεις μια πολύ πολύ καλή αγορά.

Καληνύχτα.

Δημοσ.

enough said...

Έλα τώρα βλακίες θα λέμε... έτσι είναι, η σειρά S της Samsung είναι για τον πού.-

Δεν είπα γενικότερα για τη Samsung , ας πούμε ή σειρά Note αξίζει. Ναι μεν στα High End μοντέλα έχουμε καλές κατασκευές, αλλά όχι στο budget του φίλου αποπάνω.

Μη λέμε κι ότι θέλουμε, όταν ένα τούβλο γράφει Samsung ή Apple ή Lg κατευθείαν αποκτά αξία.. δεν είμαι hater κανενός αλλά να εκτιμάμε τα αξιοτιμα...

Πάντα με φιλική διάθεση αδερφέ..

Δημοσ.

Έλα τώρα βλακίες θα λέμε... έτσι είναι, η σειρά S της Samsung είναι για τον πού.-

Δεν είπα γενικότερα για τη Samsung , ας πούμε ή σειρά Note αξίζει. Ναι μεν στα High End μοντέλα έχουμε καλές κατασκευές, αλλά όχι στο budget του φίλου αποπάνω.

Μη λέμε κι ότι θέλουμε, όταν ένα τούβλο γράφει Samsung ή Apple ή Lg κατευθείαν αποκτά αξία.. δεν είμαι hater κανενός αλλά να εκτιμάμε τα αξιοτιμα...

Πάντα με φιλική διάθεση αδερφέ..

Μια χαρά είναι η σειρά S της σάμσουνγκ. Απορώ πως γίνεται και θεωρείς αξιόλογες τις πλαστικούρες της Huawei που νομίζεις οτι είναι βαμένα στο χέρι με σπρέι, και απο την άλλη σκαλώνεις στο πλαστικό του S4-5 κτλ... 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σειρά S της σάμσουνγκ. Απορώ πως γίνεται και θεωρείς αξιόλογες τις πλαστικούρες της Huawei που νομίζεις οτι είναι βαμένα στο χέρι με σπρέι, και απο την άλλη σκαλώνεις στο πλαστικό του S4-5 κτλ...

Αδερφέ επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.. ή Huawei έχει καλές κατασκευές τουλάχιστον στα μοντέλα που έχω δει. Επίσης, ο κάθε κινέζος δεν έχει το high profile της Samsung και είναι λιγότερο (και όχι άδικα) κατακριτέο η χαμηλής ποιότητας κατασκευή (που όλως περιέργως οι κινέζοι δεν έχουν).

Δηλαδή άμα σου φέρω το Huawei Ascent 7 της ή το Oppo Find 5 ή το lenovo k900 ή το Xiaomi mi4 ή το Oneplus One που έχουν σαφώς χαμηλότερη τιμή από το s5 και τα συγκρίνεις, βλέπεις μια υπεροχή του s5 που δε βλέπω εγώ-τιμή, ποιότητα, specs, αξιοπιστία;;;

Ε ρε γέλια...

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα. Τρολλάρει ο φίλος.

Όποιος σου θίγει τη samsung τρολλάρει.

Είσαι φανμπόι και εθλοτυφλείς, μάλλον κανείς τον <...>, είμαι σίγουρος πως δεν είσαι...

Σώπα αδερφέ αν δεν ξέρεις... πραγματικά σώπα.

Καλό βράδυ, δε θα κάτσω να ασχοληθώ.

Μακάρι ο φίλος να κάνει μια υπέροχη αγορά, είτε αυτή ακούει στο s4 είτε στο nokia100.. περιμένουμε τα καλύτερα νέα σου.

->Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας εξακολουθεί να επιμένει...<-

Δημοσ.

Μιλάς περί ποιότητας και αξιοπιστίας, και αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς εγγύηση... Σαφέστατα και το s4 αποτελεί καλύτερη επιλογή από κινέζικο.

Στο φινάλε τα παραπάνω λεφτά δεν στα χρεώνει η σαμσουνγκ, το κράτος τα χρεώνει. Κάνε εισαγωγή το κινέζικο και πληρωσε τελωνείο και ΦΠΑ όπως πληρώνεις στο σαμσουνγκ, και έλα να μας πεις περί τιμής μετά. Που αγοράζεις αυτό που είναι για τα καλάθια στα ίδια λεφτά με το επώνυμο....

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα. Τρολλάρει ο φίλος.

Όποιος σου θίγει τη samsung τρολλάρει.

Είσαι φανμπόι και εθλοτυφλείς, μάλλον κανείς τον , είμαι σίγουρος πως δεν είσαι...

Σώπα αδερφέ αν δεν ξέρεις... πραγματικά σώπα.

Καλό βράδυ, δε θα κάτσω να ασχοληθώ.

Μακάρι ο φίλος να κάνει μια υπέροχη αγορά, είτε αυτή ακούει στο s4 είτε στο nokia100.. περιμένουμε τα καλύτερα νέα σου.

->Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας εξακολουθεί να επιμένει...

Δημοσ.

Μιλάς περί ποιότητας και αξιοπιστίας, και αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς εγγύηση... Σαφέστατα και το s4 αποτελεί καλύτερη επιλογή από κινέζικο.

Στο φινάλε τα παραπάνω λεφτά δεν στα χρεώνει η σαμσουνγκ, το κράτος τα χρεώνει. Κάνε εισαγωγή το κινέζικο και πληρωσε τελωνείο και ΦΠΑ όπως πληρώνεις στο σαμσουνγκ, και έλα να μας πεις περί τιμής μετά. Που αγοράζεις αυτό που είναι για τα καλάθια στα ίδια λεφτά με το επώνυμο....

Μα σαφώς και δεν πληρώνεις ΦΠΑ, αντ αυτού ναι μεν έχεις εγγύηση-απλά ταλαιπωρησαι..

Και ΑΜΑ σταματήσει τελωνείο, κι ΑΜΑ κληρώσεις ΦΠΑ και δασμούς και ΑΜΑ σε ταπώσει ο Κινέζος.. εγώ το ρισκάρω για να πάρω μια 2 φορές καλύτερη συσκευή στα μισά λεφτά. Και δε λέω για τη Samsung αλλά για κάθε κινητό, ακόμα και Κινέζικο που έχει 2πλάσια λεφτά εν Ελλάδι απ ότι έξω.. οπότε γενικά τα κινητά Ελλάδας δεν αξίζουν τον κόπο, απλά βρήκα ευκαιρία να το τονίσω στον φίλο, εστιάζοντας στο κινητό που τον ενδιέφερε και ΕΙΔΙΚΑ όταν ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και γενικά ή ΣΕΙΡΑ S είναι αντικειμενικά ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ.

Τσεχοσλοβάκικα μιλάω ρε παλικάρια και δε καταλαβαινετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...