Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Lg G3 32GB(λόγω των 3GB ram) πότε βλεπετε να πέφτει κανένα κατοσταρικο ακόμα; Θέλω να δω πως μπορώ να συμβιώσω με ένα μη roοtαρισμένο κινητό και αν με καλύπτει. 

Αλλά μόλις πέσει το G3 μπορεί το S4 να μην κοστίζει τπτ και για αυτό να μην αξίζει αυτή η κίνηση. Για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι να πέσει η τιμή του σε ανταγωνιστικα επίπεδα θα είναι απαρχαιομενο... Έχεις και άλλες επιλογές με 3gb σε πολύ καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τις πεις γιατί έχω κοιτάξει τόσα κινητά που το έχω χάσει κάπου.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι rootαρονται. Το θέμα είναι ότι ο Knox θα γράψει αν πειράξεις τα αρχεία συστήματος με κάποια απο τις εφαρμογές που θέλουν root.

Μπορεί δηλαδη να είσαι root και μόλις κανεις backup με το titanium(τυχαίο παράδειγμα μιας και έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με android) να γράψει o Knox γιατι πειραξες κάτι μέσα στο /system

Τουλάχιστον αυτο έχω καταλάβει εγώ.

Δημοσ.

Όλα τα Samsung ρουταρονται χωρίς να γράψει ο Knox.

Αμήν. Τεχνολογικό site και γράφει ο καθένας ότι του καπνίσει.

Έχει σπάσει και αυτή η προστασία εδώ και παρά πολύ καιρό...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τις πεις γιατί έχω κοιτάξει τόσα κινητά που το έχω χάσει κάπου.

Άπο Ελλάδα μόνο z2. Από Κίνα έχεις one plus one Και Huawei honor 6.

Δημοσ.

Δυστυχώς ξεφεύγει σε τιμή το z2.

Τα άλλα μου αρέσουν πολύ αλλά θα αργήσουν. Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να τα βρω Ελλάδα; αγγελίες η κάποιο κινεζικο που να στέλνει το πολύ σε δέκα μέρες; κάπου είδα ότι έχουν αποθήκες και στην Ευρώπη αλλα δεν είναι διαθέσιμα αυτά που θέλω.

Αν όντως υπάρχει τρόπος να είμαι άφοβα root τότε θα προτιμήσω το s4 λόγω μεταπωλητικης αξίας και διαθεσιμότητας.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μου δείξεις ένα link με αυτο που λες; θα μου ήταν πιο χρήσιμο...

https://www.youtube.com/watch?v=0yIa9dcE630

ένα βίντεο με οδηγό.

για το s5 πάλι από τον geohot εδώ τα πανηγύρια

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157

ψάξτο καλά, δεν παίρνω καμία ευθύνη εννοείται αν κάνεις κάτι λάθος, έχω όμως φίλους με s4 και βαριά χρήση που το έχουν κάνει και είναι εδώ και 1 χρόνο κομπλέ σε όλα.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι rootαρονται. Το θέμα είναι ότι ο Knox θα γράψει αν πειράξεις τα αρχεία συστήματος με κάποια απο τις εφαρμογές που θέλουν root.

Μπορεί δηλαδη να είσαι root και μόλις κανεις backup με το titanium(τυχαίο παράδειγμα μιας και έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με android) να γράψει o Knox γιατι πειραξες κάτι μέσα στο /system

Τουλάχιστον αυτο έχω καταλάβει εγώ.

Ο Knox γράφει μόνο με φλασαρισμα αλλης ρομ.

Δημοσ.

@Federaciοn ο geohot δουλεύει πια στην Google και δεν γίνεται πια root με αυτόν τον τρόπο. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. 

@Grey Warden ο Knox γράφει με οποιαδήποτε τροποποίηση αρχείο στο φάκελο συστήματος που βρίσκεται στην διαδρομή /system. Μέσα σε αυτόν τον φάκελο παρεμβαίνεις όταν κάνεις root. Έτσι λοιπόν ακόμα και root να κάνεις ο knox θα γράψει. Εννοείται ότι αν φλασάρεις και rom ισχύει το ίδιο.

Έχουμε ξεφύγει πια από το θέμα βέβαια. Εγώ τελικά σκέφτομαι να αγοράσω το S4 και να το χρησιμοποιήσω χωρίς root. Ελπίζοντας ότι σε 2-3 μήνες θα μπορώ να το πουλήσω περί τα 200 ευρώ και να πάρω κάτι άλλο. Εκτός και αν με βολέψει και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. 

Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...