Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 

Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητου. Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής:

 

1) microsd(εκτός αν είναι 32αρι το κινητό)

2) 5" και πάνω

3) Android

4) 2GB ram

5) 1920x1080(προαιρετικά)

 

Αυτή την στιγμή εχω το Lumia 920(που θα το δώσω στην γυναίκα) και πιο πριν είχα ένα κινεζικο android.

 

Θα μου προτείνατε κάτι άλλο η να πάρω το S4; Λεφτά όσο πάει το S4. Δεν μπορώ με τπτ παραπάνω.

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά οι άλλες σου επιλογές(αυτές που ξέρω εγώ έστω :P ) είναι το lg g2 (και το nexus5 αν και θες 32αρι το οποιο ξεφευγει λιγο απο το budget σου).

Δημοσ.

Ναι το g2 δεν έχει microsd. Αλλιώς θα ήταν μια απο τις επιλογες.

 

Γενικα το S4 rootαρεται ευκολα;

Δημοσ.

Ναι το g2 δεν έχει microsd. Αλλιώς θα ήταν μια απο τις επιλογες.

 

Γενικα το S4 rootαρεται ευκολα;

Το S4 ρουταρεται ευκολα αλλα αμα γραψει ο knox εγγυηση καπουτ μετα

Δημοσ.

Το S4 ρουταρεται ευκολα αλλα αμα γραψει ο knox εγγυηση καπουτ μετα

Τι πιθανότητες υπάρχουν για αυτο; Ρωτάω γιατι δεν βλέπω να υπάρχει κάποια άλλη πρόταση που να με καλύπτει. Αυτο βέβαια κατάλαβα και εγώ απο το όσο έψαξα.

Δημοσ.

Ξέρω ότι είπες ότι δεν μπορείς να ανεβεις παραπάνω, αλλά στα 350 παίζουν τα z2 και g3 που τηρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις σου και είναι σαφώς καλύτερες επιλογές. Το 40 αρι παραπάνω θα πάρεις συσκευή φρέσκια με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι με παραπάνω θα έβρισκα καλύτερα. Αλλά δεν ήταν να πάρω κινητό. Απλά έκανε μπάνιο το κινητό της γυναίκας και λέω να τις δώσω το δικό μου που το θέλει γιατί είχε WP και να πάρω εγώ άλλο που ήθελα να αλλάξω κάποια στιγμή. Οπότε με πολύ προσπάθεια έφτασα στο s4 γιατί πιστεύω ότι σε αυτή την τιμή αξίζει(το έχουν φίλοι) και πληροί και τις προυποθέσεις.

 

Όπως είπα το βιάζομαι το κινητό για αυτό και δεν παίρνω κινέζικο. Αλλιώς για κάποιο από αυτά θα πήγαινα.

Δημοσ.

Όπως είπα το g3 ξεφεύγει σε τιμή. Είναι 60€ ακριβότερο. Σίγουρα θα το προτιμούσα αν ήταν στα λεφτά μου.

 

Το ascend πολύ καλό αλλά δεν ξέρω κάποιο απο τα μαγαζιά που είναι στα λεφτά που θέλω.

Δημοσ.

Παρε το S4 με τον snapdragon τον 800ρι(9506) λεγεται...Και τωρα ειδικα που θα βγει και το Android 5 δε θα πιανεται...Απο τιμη ξεκιναει στα 310-315 στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Με έχει ξενερώσει λίγο το όλο θέμα με το knox. Επειδή είμαι χρήστης Linux, η παραμετροποίηση και το "πείραγμα" είναι ένας σημαντικός παράγοντας και ένας από τους λόγους επιστροφής σε android.

 

Αλλά ίσως τελικά το τιμήσω και όταν πέσει η τιμή του G3 32GB να το αλλάξω. Δυστυχώς το βιάζομαι και δεν έχω το χρόνο να μαζέψω τα έξτρα λεφτά.

Δημοσ.

Η λογική λέει S4 επειδή πληρεί σχεδόν όλα όσα ζητάει κάποιος όπως επέκταση μνήμης, αποσπόμενη μπαταρία και καλή οθόνη.
Ωστόσο μπορείς σε αυτά τα χρήματα να κοιτάξεις και το Nexus, αλλά και το G2 όπως σου είπαν. 

Όσα ζητάς όμως βρίσκονται στο S4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...