Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω 6-7 μερες που πηρα ενα καινουργιο ψυγειο για το σπιτι μου αλλα δεν εχω ακομα ρευμα στο σπιτι και μου ειπαν στη δεη σε κανα μηνα οτι θα εχω ρευμα....το αγχος μου και η απορια μου ειναι οτι θελω να το δοκιμασω το ψυγειο γιατι εδωσα τοσα λεφτα και να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει. καταρχην μπορω να το συνδεσω απο το κοινοχρηστο ρευμα της πολυκατοικιας με μπαλαντεζα?? (γιατι το manual γραφει μην χρησιμοποιειται προεκτασεις και πολυμπριζα). αυτο ειναι το ανγχος μου γιατι θελω να το δοκιμασω να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι καλα γιατι το ρευμα θα αργησει να μου συνδεθει....πειτε μου αν μπορειτε γιατι ανχγωνομαι, ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

το ψυγειο κατα 99.9% θα δουλευει οταν το συνδεσεις. Αυτο δε σημαινει οτι λειτουργει σωστα. Για να διαπιστωσεις οτι λειτουργει σωστα θα πρεπει να δουλεψει περιπου 6-12 ωρες αδειο και μετα να το φορτωσεις τροφιμα ετσι ωστε να πιασει την ψυξη του και να αρχισει να ανοιγοκλεινουν οι θερμοστατες του και να κανει την αυτοματη αποψυξη.

Ενα μεγαλο οικιακο ψυγειο που φορτωνεται με 5-10 κιλα τροφιμα μπορει να κανει και 2 μερες να στρωσει. Αναλογως την ικανοτητα ψυξης του που στα οικιακα ψυγεια δεν ειναι τρομερη.

Εισαι διατεθημενος να λειτουργεις το ψυγειο 2 μερες με κοινοχρηστο για να διαπιστωσεις αν λειτουργει? Γιατι σε 2-3 ωρες δε θα διαπιστωσεις κατι εκτος του οτι αναβουν λαμπακια πιανει μια στοιχειωδη ψυξη και λειτουργουν μοτερ

Οσον αφορα το ηλεκτρολογικο θεμα ας σου απαντησει καποιος που σιγουρα γνωριζει παντως γενικα μπαλαντεζες και μοτερ (ψυξης του ψυγειου), δεν κανουν χωριο γιατι τα μοτερ τραβανε αρκετο ρευμα και ειναι ιδιοτροπα στα πολυπριζα

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι μπορείς κανενα πρόβλημα. Τραβα μια μπαλαντέζα βαλτο για καμια ωρίτσα και μετα βγαλτο απο το ρεύμα και αστο για 1-2 μέρες με τις πόρτες ανοιχτές

Δημοσ.

το ψυγειο κατα 99.9% θα δουλευει οταν το συνδεσεις. Αυτο δε σημαινει οτι λειτουργει σωστα. Για να διαπιστωσεις οτι λειτουργει σωστα θα πρεπει να δουλεψει περιπου 6-12 ωρες αδειο και μετα να το φορτωσεις τροφιμα ετσι ωστε να πιασει την ψυξη του και να αρχισει να ανοιγοκλεινουν οι θερμοστατες του και να κανει την αυτοματη αποψυξη.

Ενα μεγαλο οικιακο ψυγειο που φορτωνεται με 5-10 κιλα τροφιμα μπορει να κανει και 2 μερες να στρωσει. Αναλογως την ικανοτητα ψυξης του που στα οικιακα ψυγεια δεν ειναι τρομερη.

Εισαι διατεθημενος να λειτουργεις το ψυγειο 2 μερες με κοινοχρηστο για να διαπιστωσεις αν λειτουργει? Γιατι σε 2-3 ωρες δε θα διαπιστωσεις κατι εκτος του οτι αναβουν λαμπακια πιανει μια στοιχειωδη ψυξη και λειτουργουν μοτερ

Οσον αφορα το ηλεκτρολογικο θεμα ας σου απαντησει καποιος που σιγουρα γνωριζει παντως γενικα μπαλαντεζες και μοτερ (ψυξης του ψυγειου), δεν κανουν χωριο γιατι τα μοτερ τραβανε αρκετο ρευμα και ειναι ιδιοτροπα στα πολυπριζα

.απλα εχει και doa 10 μερες....γιαυτο θελω να δω αν δουλευει γιατι ρευμα στο σπιτι θα εχω σε ενα μηνα και μεχρι τοτε θα εχω αγχος.

Εννοείται οτι μπορείς κανενα πρόβλημα. Τραβα μια μπαλαντέζα βαλτο για καμια ωρίτσα και μετα βγαλτο απο το ρεύμα και αστο για 1-2 μέρες με τις πόρτες ανοιχτές

να βαλω μια μπαλαντεζα 10 μετρα που εχω να τραβηξω απο κοινοχρηστο δεν υπαρχει θεμα για μπαλαντεζες και τετοια? επειδη λενε δεν κανει ρωταω.

τελος, φτανει μια ωρα ή πρεπει να το αφησω 3-4?

Δημοσ.

απλα και στο manual γραφει μην χρησιμοποιειτε προεκτασεις ή πολυμπριζα και τετοια.
δηλαδη αφοβα να το βαλω?? και για ποσες ωρες ειναι καλα να το εχω??

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα. Αγόρασα καινούργιο ψυγείο, και την πάτησα γιατί δεν χωράει εκεί που ήταν το προηγούμενο. Αναγκαστικά λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσω μπαλαντέζα γιατί εκεί που θα μπει δεν υπάρχει καν πρίζα. Το εγχειρίδιο λέει όχι. Υπάρχει όντως πρόβλημα αν το κάνω; Κανένας ηλεκτρολόγος εδώ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Έχετε καμιά συμβουλή για την περίπτωση μετακόμισης;

Πριν φύγεις μην ξεχάσεις να χαιρετίσεις τις γειτόνισσες.:P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Έχετε καμιά συμβουλή για την περίπτωση μετακόμισης;

Προτίμησε να μεταφερθεί όσο το δυνατόν όρθιο. Καλό είναι να μην το μεταφέρεις ξαπλωτο, και μετά ασ'το για κάνα 4ωρο πριν το βάλεις στο ρεύμα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος σε καινούργιο ψυγείο, μετά από πόσες ώρες αρχίζει να λειτουργεί κανονικά η συντήρηση;

Παρέλαβα σήμερα, το άφησα εκτός λειτουργίας για 3 ώρες και έπειτα 2 ώρες στο ρεύμα χωρίς τρόφιμα. Η κατάψυξη φαίνεται να λειτουργεί, η συντήρηση όμως νιώθω ότι βγάζει ελάχιστο αέρα. Νερά και χυμούς που έχω βάλει δεν τα έχει κρυώσει ακόμα.

Συνήθως πόσες ώρες χρειάζεται για να φτάσει στη θερμοκρασία του;

Δημοσ.

Όσο περισσότερο το φορτώσεις τόσο περισσότερο θα αργήσει να τα ψύξει.Στην αρχή λίγα πράγμα να αρχίσει να τα ψύχει και μετά βάζεις σιγά σιγά και άλλα.

Πολλά ψυγεία έχουν συνήθως και λειτουργία τούρμπο που την ενεργοποιούμαι την πρώτη φορά ή μετά από απόψυξη.,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...