Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,1)τα usb stick πως λειτουργουν?περνουν ρευμα απο το  usb και εκπεμπουν wifi?αν ειναι ετσι μπορω να τα συνδεσω σε οποιαδηποτε συσκευη εχει υποδοχη usb ?για παραδειγμα μπορω να το βαλω στο ραδιο mp3 του αυτοκινητου μου ,και να εχουν οι πισω wifi?

2)η sim που εχουν μεσα τα usb stick μπαινει κανονικα σε κινητα και ταμπλετς? χρειαζονται καποιες αλλες ρυθμισεις η οταν  βαλεις τη σιμ  στο ταμπλετ αυτο κατευθειαν εχει ιντερνετ?

Δημοσ.

Συνδέεται στο δίκτυο της Vodafone όπως το κινητό σου, για παράδειγμα, και λειτουργεί ως usb modem για τη συσκευή που το συνδέεις (PC, laptop, κ.λπ. - όχι σε οποιαδήποτε συσκευή). Δεν εκπέμπει WiFi.

Δημοσ.

Υπάρχουν stickLink.png Site: που χρειάζονται υπολογιστή για να λειτουργήσουν και υπάρχουν καιLink.png Site: Standalone wifi hotspots που τα παίρνεις αγκαλιά και φεύγεις (έχει και φορτιστή αυτοκινήτου)

Οι sim είναι κοινές sim, ναι , τις βάζεις και σε tablet.

Δημοσ.

Τα 3G USB modems φανταζομαι εννοεις...

Προσωπικα... οσα εχω δει, δεν εκπεμπουν WiFi.

Για να γινει κατι τετοιο ή πρεπει να εχεις ενα 3G router που να δεχεται απευθειας τη SIM και να εχει WiFi, ή να εχεις ενα router που να δεχεται το 3G USB modem και να εχει επισης WiFi...

Οι SIM μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε Tablet, ναι.

Δημοσ.

εβαλα τη σιμ σε ενα κινητο με ανδροιδ και δεν εμπαινε στο ιντερνετ ,μαλλον χρειαζεται και καποιες ρυθμισεις?

αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Vodafone-R207-3G-Hotspot-1126600000841.htm

με αυτο 

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/W5101-USB-modem

τι διαφορες εχουν?

Δημοσ.

στο δεύτερο συνδέονται περισσότερες συσκευές και έχει και 4G. Για τη Sim κάνε μια ερώτηση στη Vodafone μη σε πάρω και στο λαιμό μου

Δημοσ.

Συνηθως δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση, το APN το βλεπει κατευθειαν απο τη SIM, δεν ξερω μηπως η vodafone χρησιμοποιει καποιο username/password, οι αλλοι παντως απ'οτι ξερω (cote/wind) δεν χρησιμοποιουν. Την "χρηση δεδομενων" την ειχες ενεργοποιησει στο τηλεφωνο?

Οι δυο συσκευες το ιδιο πραγμα κανουν... απλα η πρωτη, αν την "κοβω" σωστα, δεν χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενη μεσω USB στον υπολογιστη. Επειδη ομως προφανως εχει μπαταρια, αναγκαστικα δεν αποφευγεις το καλωδιο και τη συνδεση. Απλα θα εχεις για καποια ωρα... αυτονομια.

Δημοσ.

Χαχαχα! LOL! :D

Η καλυτερη λυση παντως για το μοιρασμα 3G/4G συνδεσης ειναι να εχεις ενα routerακι με USB, και συμβατο USB modem.

Προσφατα δοκιμασα ενα TP-Link TD-W9980 με ενα Huawei E3131 και επαιζε τέλεια.

Οι συσκευες που δεχονται τις SIM απ'ευθειας, εχουν εσωτερικες κεραιες και για το σημα της κινητής τηλεφωνιας αλλα δυστυχως και για το WiFi, οι οποιες υστερουν σε εμβελεια σε συγκριση με ενα router που εχει εξωτερικες κεραιες. Συν οτι δεν εχεις περιορισμους στον αριθμο των συσκευων που μπορουν να συνδεθουν....

Edit

Υπαρχουν και καποια routers της DLink απ'οτι εχω ψαξει που ειναι καλες λυσεις (παιρνουν SIM και εχουν εξωτερικες κεραιες), αλλα το budget ξεφευγει, παει στα 150-200.

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι να εχεις ή να αποκτησεις μια SIM για internet / mobile broadband, απο οποιαδηποτε εταιρια.

Το προβλημα ειναι να την "συντηρείς"... κοινως να την πληρωνεις, αυτο ειναι το ακριβο της υποθεσης.

Νομιζω πως ειναι καλυτερο να κοιταξεις πρωτα για προσφορες "πακετων δεδομενων" στον κανονικο τηλεφωνικο σου αριθμο. Ολο και κατι θα υπαρχει.

Αν δεν βρεις κατι που να σε εξυπηρετει, κοιτας μετα για αλλη λυση...

Η vodafone παντως, δεν ειναι και η πιο φτηνη επιλογη για internet...

Δημοσ.

εχω οπως ειπα μια καρτα της vodafone και μια χαρα τη πληρωνω,το θεμα μου ειναι να καταλαβω πως με συμφερει να τη μοιραζω

Δημοσ.

Με προλαβες... και ηθελα να σου γραψω "αν δεν εχεις οικονομικο θεμα... μπλα-μπλα..."

Λοιπον, αγοραζεις μια συσκευη που να παιρνει τη SIM και να λειτουργει με μπαταρια, και οποτε θες να μοιραζεις το Internet, την ανοιγεις.

Θα προτεινα D-Link DWR-730, το Revision B ομως που εχει μπαταρια 2380 mAh

ή το TP-Link M5350 με μπαταρια 2000mAh.

Δεν μπορω βεβαια να σου πω ποσες ωρες αυτονομια θα εχεις, δεν τα εχω δοκιμασει.

Μπορεις να ψαξεις για περισσοτερα info's στο net...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...