blackpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον... Εχω ενα ps3 super slim και ενω ειχα ακουσει οτι δεν γινεται jailbreak το εψαξα και βρηκα ενα fireware το οποιο ομως δεν με βοηθησε καθολου γιατι δεν ειχα την δυνατοτητα να κατεβασω αυτα που ελεγαν τα βιντεο.Τωρα το μονο που καταφερα ειναι να μην εχω online σε κανενα παιχνιδι λογω του οτι δεν εχω προσβαση στο playstation store. Aν καποιος ξερει και εχει καταφερει να το βγαλει ας με βοηθησει γιατι εχω λυσμονησει το pro13 online και δεν μπορω να μπω στο GTA5 online Y.Γ.1 Δεν θυμαμαι απο που το κατεβασα το jailbreak και ποιο ηταν το ονομα του.Υ.Γ.2 Εχω ψαξει πολλα βιντεο στο youtube αλλα τιποτα οποτε μην μου στειλετε λινκ με βιντεο...Υ.Γ.3 Εχω παει σε τεχνικο και μου ειπε οτι βρηκε τροπο να το κανει αλλα δεν το διακυνδυνευει γιατι ειναι ριψοκινδυνο για το playstation. Ενω ενας αλλος στο ιντερνετ που μιλησα μου ειπε οτι μπορει αλλα δεν μενω Αθηνα και χρειαζεται να του το στειλω οποτε θελω κατι σπιτικο.
driftingcris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν παιζει να εχεις jailbreak σε super slim. Μηπως εχεις το slim? Το superslim απ οσο ξερω μονο με modchip παιζει backups δλδ λες οτι θες να κανεις μανισια την κονσολα για να εχεις Online?
blackpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 και εγω αυτο ηξερα... αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο επεσα πανω σε κατι που δουευε(στο βιντεο τουλαχιστον) και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα. Ουτε οnline ουτε downloaded games τιποτα οποτε θελω να το γυρισω πισω αλλα δεν ξερω πως.
driftingcris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτα τα βιντεο.. Ποσος κοσμος την εχει πατησει... Παντα διπλοτσεκαρουμε πριν βαλουμε κατι στην κονσολα μας.. Μιας και εγω ειμαι Noobας ακομα στην Ps3 jb σκηνη, περιμενε να σου πει καποιος γνωστης.. Τι ακριβως εβαλες?
mtzs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πηγαινε εδω http://gr.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item680398/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%28%CE%AD%CE%BA%CE%B4-4-65%29/ Κατεβασε το τελευταιο firmware (4.65) Πως περνάμε cfw η ofw απο usb stick Φορμάρουμε ένα κενό usb stick φατ32 στο pcΜε ΚΕΦΑΛΑΙΑ φτιάχνουμε φάκελο PS3 στο root του stick. Μέσα στον φάκελο PS3 πάλι με κεφαλαία φτιάχνουμε φάκελο UPDATE Μέσα στον UPDATE βάζουμε το ΧΧΧΧ.PUP που κατεβάσαμε και το μετονομάζουμε σε PS3UPDAT.PUP όπως ακριβώς τα γράφουμε πάλι με κεφαλαία. Δηλαδή το στικ θα είναι της μορφής: PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP Βάζουμε το στικ στη δεξιά usb θύρα του PS3 και αναβαθμίζουμε Η αναβάθμιση μέσω ΧΜΒ γίνεται στη στήλη Settings à System Update à Update via StorageMedia. Ελέγχουμε πάντα: Το MD5 του ofw η cfw που περνάμε, Βγάζουμε ότι δίσκο έχει μέσα το PS3, Αποσυνδέουμε εντελώς το Ιντερνέτ, και φροντίζουμε να μην υπάρχει ενεργοποιημένο spoofer στη κονσόλα (το τελευταίο αφορά κονσόλες της περίπτωσης 2 ή 3 για όσους είχαν περάσει spoofer για να μπαίνουν στο PSN). Αν δε σου κανει update απο το System Update δοκιμασε να μπεις σε Recovery Menu και να το κανεις απο εκει. Κλείνουμε εντελώς το PS3 Ανοίγουμε το PS3 κρατώντας το power button πατημένο κάτω και δεν το αφήνουμε καθόλου. Το σύστημα θα ξανακλείσει από μόνο του Όταν ξανακλείσει το PS3 ξαναπατάμε το power button και το κρατάμε πατημένο έως ότου ακούσουμε 2 beep μαζί στη σειρά Μόλις ακούσουμε τα 2 beep αφήνουμε το power button Είμαστε πλέον σε recovery menu. Θα μας ζητηθεί να συνδέσουμε το DS3 με usb καλώδιο και το recovery menu θα ανοίξει με τις επιλογές του 1
blackpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 αμμμ αυτο ειναι το προβλημα... οτι δεν ξερω αλλιως θα εψαχνα το revert και ολα μια χαρα και ετσι εχω δοκιμασει και με τους δυο τροπους και δεν εγινε κατι. Ελεγε για problem occured η κατι τετοιο... θα το ξαναδοκιμασω παντως και θα σου πω
mtzs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μπες τοτε recovery menu και ξεκινα με το rebuild Database Αν δε δουλεψει τοτε δοκιμασε Restore PS3 system. Θα χασεις οτι save games εχεις ομως. Αμα δε δουλεψει και αυτο βγαλε τον σκληρο και βαλε εναν αλλο (SATA 2.5) αν εχεις που θα σου ζητησει να περασεις παλι firmware. Ισως ετσι το σωσεις. Μετα μπορεις να φορμαρεις τον παλιο δισκο στο pc και να τον ξαναβαλεις στο PS3.
blackpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν... Όταν μπαίνω σστο recovery menu δεν κάνει update αφού έχω κάνει rebuild database επειδή μετά το checking... λέει "the data is corrupted" και από κάτω έναν κωδικό 8002F2E4 εκανα και restore αλλα τιποτα...
mtzs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον η κονσολα σου εχει μπει σε demo mode (kiosk) αυτο που εχουν για demos στα μαγαζια ψαξε για PS3 4.65 reverter και μετα ξαναπερνα καλου κακου το OFW 4.65 Αλλιως δοκιμασε να αλλαξεις δισκο με ofw 4.65. UPDATE: Δοκιμασε αυτο εδω το αρχειο απο recovery menu http://www.mediafire.com/download/o97abkxct1po9pc/PS3UPDAT.PUP
blackpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δυστηχως τιποτα με το update. Για νεο σκληρο δεν ειμαι τοσο προθυμος λογο χρηματων.Ειδα εναν 500αρι 60 ευρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα