Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους τους χρήστες. Αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα και πολυ φοβαμαι πως δεν θα ξεμπλεξω ευκολα διοτι δυστηχως για εμενα που έχω παροχο Forthnet, εχω πεσει σε βλαβη γραμμης του ΟΤΕ ο οποιος απλα εδω και περιπου 2 βδομαδες αδιαφορη και δεν αναλαμβανει την επισκευη της γραμμης. Για να μην σας ζαλιζω με την μεγαλη σε μηκος επιστολη που εστειλα στη Forthnet αλλα και στην εεττ, σας παραθετω εν τάχει το προβλημα. Απο 25/8 δεν εχω τηλεφωνω και Internet δηλαδη νεκρο δεν κανει τιποτα. Δηλωνω βλαβη στη Forthnet ερχεται τεχνικος της διαπιστωνει μαλλον βλαβη στη γραμμη του ΟΤΕ εξω απο το σπιτι. Δηλωνεται η βλάβη στον ΟΤΕ δεν εμφανιζεται. Δηλωνεται 2η φορα πάλι δεν εμφανιζεται ο ΟΤΕ να διορθωσει τη βλάβη. Δινεται συνδιαστικη βλαβη (δλδ να ερθουν τεχνικοι της Forthnet και ΟΤΕ μαζι) τιποτα δεν απανταει ο ΟΤΕ στη Forthnet και δεν ερχονται. Ξαναδινεται συνδιαστικη και παλί τιποτε, μιλαω με προισταμενο της Forthnet ξαναδινει συνδιαστικη πάλι δεν ερχονται. Τι μπορω να κανω πλεον διανυω την 3 βδομαδα χωρις internet/τηλεφωνο. Εστειλα οπως ειπα επιστολες στην εεττ και στη forthnet. Αν περιμενω να λυθει νομικα το θεμα μεταξυ ΟΤΕ και Forthnet καλο πασχα ουτε καν χριστουγεννα.  Αν φυγω απο forthnet και παω OTE όσο υφισταται η βλαβη θα μπορει να γινει μεταφορα της γραμμης ή επειδη θα υπάρχει ανοιχτη βλαβη δεν θα εγκρινεται η μεταφορα?

Βοηθηστε αν μπορειτε

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επισης μπορεις,και δεν κανω πλακα,να βγεις στα καναλια και να τους ξεφτιλισεις κανονικα..(μονο απ τα καναλια δινονται λυσεις,ωραιο κρατος ειμαστε).Η αδιαφορια αυτου του Δημοσιου δεν τρωγεται πλεον.Δεν πιστευω οταν ερθει λογαριασμος να τους πληρωσεις ;..Μην τρελαθουμε δηλαδη τωρα.

Δημοσ.

Κάνε φορητότητα σε άλλο πάροχο, εκτός ΟΤΕ και Forthnet. Από προσωπική εμπειρία είναι και οι δυο προβληματικοί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Επέλεξε κάτι πιο οικονομικό -όπως η Wind- και πιστεύω ότι θα βρεις την ησυχία σου μελλοντικά.

Δημοσ.

Αν δεν γίνει αποκατάσταση ξέχνα την φορητοτητα. Δεν θα πραγματοποιηθει.

Μάλλον πρόκειται για καλωδιακή για να έχει αργήσει τόσο. Αν πρόκειται και για σκαψιματα τοτε εκεί εμπλέκονται και οι δήμοι που βαριούνται να υπογράψουν μια ηλιθια άδεια!

Δημοσ.

καλημέρα σας όλους, συγνωμη που απαντώ με καθυστέρηση αλλα έχω προσβαση μονο απο τη δουλεια μου στο Internet. Οπως φανταζεστε και σημερα δεν εχουν απαντηση απο ΟΤΕ. Αναφορικα με  τη φορητοτητα μιλησα με προισταμενο της forthnet και μου ειπε το εξης: οτι παροτι υπαρχει βλαβη μπορει να γινει φορητοτητα απλα για κανα 2 μέρες δεν θα έχω εισερχομενες κλησεις. Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι τους εχει φοβηθει το ματι μου. Παρεπιπτοντως ξαναφώναξα ιδιωτη τεχνικο να τσεκαρη τις γραμμες μου -cross fingers- και περιμενω να μου πει.

Δημοσ.

Κάνε φορητότητα σε άλλο πάροχο, εκτός ΟΤΕ και Forthnet. Από προσωπική εμπειρία είναι και οι δυο προβληματικοί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Επέλεξε κάτι πιο οικονομικό -όπως η Wind- και πιστεύω ότι θα βρεις την ησυχία σου μελλοντικά.

H wind είναι πιο ακριβή και από τον οτε . Σε 12μήνο συμβόλαιο το double play έχει 32 ευρώ και μόλις τελειώσει το συμβόλαιο αν συνεχίσεις πληρώνεις 40 ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...