ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αντιλαμβάνομαι πως όποια παιδιά σκαμπάζουν απο κινητά έχουν βαρεθεί να απαντάνε σε προτάσεις συσκευών ειδικά σε αυτό το εύρος τιμών. Αλλά θα παρακαλούσα να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα για άλλη μια φορα.Λοιπόν έχω επιδότηση απο τη Vodafone 150Ε, την οποία αν δεν την αφήσω να πάρει καμια απλή συσκευή ο πατέρας μου, σκέφτομαι να τη χρησιμοποιησω εγω. Μιας και έχω αρκετά χρόνια το ίδιο κινητό (Samsung Galaxy Advance).Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις επιλογες:Xperia M2 Aqua -249EXperia E3 -199EHuawei Ascend G6 - 219E Nokia Lumnia 635 -149,90E Ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε απο το εν λόγω κατάστημα. Αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω πάνω απο 100 ευρώ συν την επιδότηση.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Best scenario: Παιρνεις πχ το Lumia 635 απ' την Voda και το δινεις ~125€ εδω στις αγγελιες του φορουμ. Επειτα δινεις ~25-50€ και παιρνεις ενα Value for Money κινητο ειτε απο Skroutz ειτε απο εξωτερικο αν εχεις PayPal και την υπομονη να το περιμενεις. Για παραδειγμα κοιτα τι κινητο παιρνεις κοντα στα 150€: Lenovo A8 A806 4G
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τερατάκι φαίνεται και καλή επιλογή.Ίσως το έχω σαν επιλογή στη περίπτωση που δώσω την επιδότηση στον πατέρα μου.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Βαλε την επιδοτηση σαν εκπτωση στο παγιο και παρε μια συσκευη της προκοπης απο αλλου
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτό έκανα τόσα χρόνια με την επιδότηση, αλλά μου λέει χθες η τύπισσα πως πλέον δεν κάνουν μείωση στο πάγιο( ή στο πρόγραμμα μου τουλάχιστον) δίνουν μόνο επιδότηση. Δεν ξέρω τι παίζει, ότι μου είπαν σας λέω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Limerik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν μπορείς να πάρεις επιδότηση στο πάγιο πήγαινε στο Μ2 aqua που είναι αδιάβροχο και είναι όμορφο χρώμα το κεραμιδί
kataramenos32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κανε κανενα αιτημα να φυγεις απο την εταιρια και θα σου δωσουν οχι μονο εκπτωση στο παγιο αλλα και 100€ επιπλεον.Εχουν γεμισει ολες οι εταιριες ζωα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα