Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι πως όποια παιδιά σκαμπάζουν απο κινητά έχουν βαρεθεί να απαντάνε σε προτάσεις συσκευών ειδικά σε αυτό το εύρος τιμών. Αλλά θα παρακαλούσα να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα για άλλη μια φορα.
Λοιπόν έχω επιδότηση απο τη Vodafone 150Ε, την οποία αν δεν την αφήσω να πάρει καμια απλή συσκευή ο πατέρας μου, σκέφτομαι να τη χρησιμοποιησω εγω. Μιας και έχω αρκετά χρόνια το ίδιο κινητό (Samsung Galaxy Advance).

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις επιλογες:

Xperia M2 Aqua -249E
Xperia E3 -199E
Huawei Ascend G6 - 219E

Nokia Lumnia 635 -149,90E

Ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε απο το εν λόγω κατάστημα. Αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω πάνω απο 100 ευρώ συν την επιδότηση.   

Δημοσ.

Best scenario: Παιρνεις πχ το Lumia 635 απ' την Voda και το δινεις ~125€ εδω στις αγγελιες του φορουμ. Επειτα δινεις ~25-50€ και παιρνεις ενα Value for Money κινητο ειτε απο Skroutz ειτε απο εξωτερικο αν εχεις PayPal και την υπομονη να το περιμενεις. Για παραδειγμα κοιτα τι κινητο παιρνεις κοντα στα 150€: Lenovo A8 A806 4G 

Δημοσ.

Τερατάκι φαίνεται και καλή επιλογή.
Ίσως το έχω σαν επιλογή στη περίπτωση που δώσω την επιδότηση στον πατέρα μου. 

Δημοσ.

Αυτό έκανα τόσα χρόνια με την επιδότηση, αλλά μου λέει χθες η τύπισσα πως πλέον δεν κάνουν μείωση στο πάγιο( ή στο πρόγραμμα μου τουλάχιστον) δίνουν μόνο επιδότηση.

Δεν ξέρω τι παίζει, ότι μου είπαν σας λέω.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

Αφού δεν μπορείς να πάρεις επιδότηση στο πάγιο πήγαινε στο Μ2 aqua που είναι αδιάβροχο και είναι όμορφο χρώμα το κεραμιδί 

Δημοσ.

Κανε κανενα αιτημα να φυγεις απο την εταιρια και θα σου δωσουν οχι μονο εκπτωση στο παγιο αλλα και 100€ επιπλεον.Εχουν γεμισει ολες οι εταιριες ζωα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...