Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρη να τα διαβάσεις όλα γιατί στο τέλος θα μπει πρόχειρο διαγώνισμα :P :D

Αν είναι ετσι ρε μάγκες καθίστε γιατί υπάρχει σοβαρότερο θέμα. Ξέρει κανείς τον Νόμο που τα περιγράφει αυτά; Δεν είμαι νομικός αλλά οκ λίγα ελληνικά μπορώ να καταλάβω, να δώ τι παίζει.

Υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό sticky θέμα, εδώ στο forum μας :-D

Βασικός Οδηγός για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή - προστιμα/ανακοινωσεις ΓΓΚ(updated 10-11-2014)

• Like 1
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νήμα έχει εξελιχθεί σε αντιπαράθεση, με ή χωρίς λογικά επιχειρήματα, 2 - 3 μελών για τις εγγυήσεις προϊόντων. Έτσι για την ιστορία να θυμίσω τον τίτλο:

Στα €349 πλέον η επίσημη τιμή του LG G2 στη χώρα μας

κατάντησε το νήμα "σεντοναδικο".

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε να σπάσουμε λίγο τη μονοτονία περιμένοντας να πέσει κι άλλο η τιμή... :P

Τα ευρήματα και τα συμπεράσματα ήταν ενδιαφέροντα πάντως.

Δημοσ.

Να πω λίγα λόγια για αυτή τη συσκευάρα. Αναζητούσα κινητό με μεγάλη οθόνη, τεράστια αυτονομία, όσο το δυνατόν πιο φθηνό, οπότε το G2 ήταν αυτή τη στιγμή μονόδρομος. 3 χρόνια με Samsung, σχεδόν μίσησα το android (Όχι, μια custom rom που ξαφνικά σε αφήνει χωρίς ήχο bt ή ακόμα χειρότερα, χωρίς ήχο στις κλήσεις, δεν αποτελεί λύση για έναν επαγγελματία). Μετανιώνω που δεν το πήρα πέρυσι, αλλά ω γέγονε γέγονε. Μακριά, λοιπόν, από τη ντροπή του Android, όσο θελκτικές και αν μοιάζουν οι amoled της, και αναζητήστε αλλού φθηνότερες και καλύτερες επιλογές.

Δημοσ.

Το νήμα έχει εξελιχθεί σε αντιπαράθεση, με ή χωρίς λογικά επιχειρήματα, 2 - 3 μελών για τις εγγυήσεις προϊόντων. Έτσι για την ιστορία να θυμίσω τον τίτλο:

Στα €349 πλέον η επίσημη τιμή του LG G2 στη χώρα μας

Ωραια και τι θες να σχολιασουμε δηλαδη. Να βλεπεις μονο σχολια τυπου μπραβο Lg τρεχω να το παρω???

Δημοσ.

Μόνο αυτό μπορώ να σου απαντήσω για να μην εξοκείλει και πάλι το νήμα: common sense.

Και μία δωρεάν συμβουλή: μάθε να σέβεσαι το συνομιλητή σου.

Ωραια και τι θες να σχολιασουμε δηλαδη. Να βλεπεις μονο σχολια τυπου μπραβο Lg τρεχω να το παρω???

Δημοσ.

Μακριά, λοιπόν, από τη ντροπή του Android, όσο θελκτικές και αν μοιάζουν οι amoled της, και αναζητήστε αλλού φθηνότερες και καλύτερες επιλογές.

χαίρω πολύ. όταν τόσο καιρό λέμε ότι το android δεν είναι (μόνο) η samsung είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο,,

τουλάχιστον πλέον ο κόσμος και κοιτάει και άλλες επιλογές και υπάρχουν ευτυχώς και άλλες αξιόλογες επιλογές

Δημοσ.

χαίρω πολύ. όταν τόσο καιρό λέμε ότι το android δεν είναι (μόνο) η samsung είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο,,

τουλάχιστον πλέον ο κόσμος και κοιτάει και άλλες επιλογές και υπάρχουν ευτυχώς και άλλες αξιόλογες επιλογές

Εγώ προσωπικά βλέποντας G2 και S4 δίπλα δίπλα σε μια Vodafone και με τη διαφορά του 100ευρου να μου χτυπάει στα μάτια, πραγματικά απόρησα. Και γενικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αναχθεί η Samsung στο "αντίπαλο δέος" της Apple. Who died and made you king δηλαδή. Αντίθετα, νομίζω υπάρχουν πάρα πολύ καλές επίλογες στη μεριά του Android (HTC One M8, LG G3 αλλά και άλλες επιλογές) που για μένα αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και αναγνώρισης.

• Like 1
Δημοσ.

η samsung έγινε αυτό που έγινε γιατί οι υπόλοιποι τα πρώτα χρόνια έκαναν πολύ λάθος κινήσεις, η lg για παράδειγμα έχει ένα αρκετά μεγάλο ιστορικό λαθών στο android

πλέον ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να βάζει μυαλό και η samsung δε θα έλεγα ότι τα σκατώνει (αν και σε κάποιες περιπτώσεις του δίνει και καταλαβαίνει)_  απλά δεν κάνει και τίποτα ουσιαστικό για να διατηρήσει τη θέση της ή να πάει ένα βήμα παραπέρα

συνεχίζει στο ίδιο βιολί που μπορεί να το θεωρεί ασφαλή κίνηση, αλλά στη πραγματικότητα μένει πίσω

το σημαντικό είναι ότι οι υπόλοιποι (lg, sony, htc) φαίνεται να σταματούν να κάνουν βλακείες και αυτό φυσικά είναι καλό για μας 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά βλέποντας G2 και S4 δίπλα δίπλα σε μια Vodafone και με τη διαφορά του 100ευρου να μου χτυπάει στα μάτια, πραγματικά απόρησα. Και γενικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αναχθεί η Samsung στο "αντίπαλο δέος" της Apple. Who died and made you king δηλαδή. Αντίθετα, νομίζω υπάρχουν πάρα πολύ καλές επίλογες στη μεριά του Android (HTC One M8, LG G3 αλλά και άλλες επιλογές) που για μένα αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και αναγνώρισης.

Eποχες S2 η Samsung επαιζε μπαλα μονη της. Δεν θα ελεγα οτι εβγαζε το καλυτερο κινητο του κοσμου, θα ελεγα ομως οτι οι υπολοιποι δεν προσπαθουσαν καν. Οπως ειπες και ο qsis ομως, οι υπολοιποι κανουν catch up.

Δημοσ.

Καλημέρα, το G2 επανέφερε την LG στο προσκήνιο ως κατασκευαστή καθώς και στα μάτια των καταναλωτών, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...