Dare-Devil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Είχα αγοράσει από το birdphone πριν από 3 χρονια περίπου το LG p936 (γερμανικο) και όταν χρειάστηκε service για αλλαγη μπαταρίας η ελληνική αντιπροσωπία της LG αρνήθηκε υποστήριξη λόγω το ότι δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα! Το ίδιο επιβεβαίωσε και το εν λόγω σκρουτζομαγαζο το οποιο ανέλαβε μόνο του το κόστος της επισκευής..... Ναι έτσι είναι . Το κατάστημα ευθύνεται για την καλή λειτουργία της συσκευής (εγγύηση) και μετά ο εισαγωγέας . Αυτό λέει η νομοθεσία της Ευρώπης απο όσο ξέρω. Οπότε αν δεν είναι κινητό που εισάγει επίσημα η αντιπροσωπεία της LG τότε έχεις εγγύηση 2ετης απο το καταστημα (αλλα άμα κλεισει το καταστημα την εβαψες )
Abudi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ρε μάγκες, τί λέει το συγκεκριμένο κινητό σήμερα; Αν δεν κάνω λάθος, ήταν flagship περσινό; Στα σημερινά δεδομένα πως στέκεται όμως; Διότι η τιμή είναι άκρως δελεαστική
Dare-Devil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ρε μάγκες, τί λέει το συγκεκριμένο κινητό σήμερα; Αν δεν κάνω λάθος, ήταν flagship περσινό; Στα σημερινά δεδομένα πως στέκεται όμως; Διότι η τιμή είναι άκρως δελεαστική Στέκεται ακόμα σύγχρονο και overkill !!! Όσον αφορά την γρηγοράδα του και γενικώς την επεξεργαστική του δύναμη . Το G3 για παράδειγμα που έχει πιο σύγχρονο επεξεργαστη δεν κάνει την διαφορά (παρα μόνο στα benchmarks). Πάρτο. το χω ένα χρόνο. Προβλέπω ότι θα μου βγάλει άλλα 2 χρονάκια κοντά με τέτοιο hardware που έχει. Πάντα μιλάω απο άποψη επεξεργαστικής ισχύς κτλ . Γιατί κάποιοι μπορεί να μην θελαν το G2 γιατι το G3 έχει καλύτερη Camera αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή κάρτας μνήμης.
The Ace Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ρε μάγκες, τί λέει το συγκεκριμένο κινητό σήμερα; Αν δεν κάνω λάθος, ήταν flagship περσινό; Στα σημερινά δεδομένα πως στέκεται όμως; Διότι η τιμή είναι άκρως δελεαστική Όπως είπα και στην αρχή, στην τιμή που έχει τώρα και θεωρώντας δεδομένο ότι θα πάρει L, τότε ήταν ('13), είναι ('14) και λογικά θα είναι και του χρόνου ('15) το top vfm κινητό. Από την άλλη, όποιος θέλει τα extra features του G3 (μπαταρία, οθόνη, mSD) δεν θα αρκεστεί στο G2, και θα πληρώσει τη -λογική πλέον- διαφορά.
Abudi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Βασικά το είδα σήμερα από κοντά. Και ακόμα και τα 350 είναι deal για το κινητό. Το μέγεθός του είναι ιδανικό για τα γούστα μου, το G3 είναι κάπως μεγάλο. Πιστεύεις δε θα κολώσει από άποψη επεξεργαστη κλπ ε; Η μπαταρία του υστερεί δηλαδή; Διάβασα οτι είναι πολύ καλό σε θέμα αυτονομίας.
Dare-Devil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Βασικά το είδα σήμερα από κοντά. Και ακόμα και τα 350 είναι deal για το κινητό. Το μέγεθός του είναι ιδανικό για τα γούστα μου, το G3 είναι κάπως μεγάλο. Πιστεύεις δε θα κολώσει από άποψη επεξεργαστη κλπ ε; Η μπαταρία του υστερεί δηλαδή; Διάβασα οτι είναι πολύ καλό σε θέμα αυτονομίας. Ναι είναι πολύ καλο σε αυτονομία. Απ τα καλύτερα του εμπορίου και το G3 υστερεί λίγο σε σχεση με το g2 στην αυτονομία δικαιολογημένα λόγο μεγαλύτερης οθόνης και ανάλυσης. Ειμαι υπερευχαριστημένος με την αυτονομία του g2 απλά το μειωνέκτημα είναι οπως στα iphone η ενσωματωμένη μπαταρία του που δεν ειναι αποσπώμενη οπότε αν πας για αλλαγη μετα απο 2 χρονια θα πληρωσεις και εργατικα πέρα απο την μπαταρία εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και το κάνεις βίδες . Κάπου διάβασα απο ένα μέλος σε φορουμ ότι η αλλαγή μπαταρίας στο Service αν θυμαμαι καλά δεν έχει πάνω απο 35 ευρώ με την εργασία . Νομίζω 27 ευρώ είχε πει .
JimGer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ναι είναι πολύ καλο σε αυτονομία. Απ τα καλύτερα του εμπορίου και το G3 υστερεί λίγο σε σχεση με το g2 στην αυτονομία δικαιολογημένα λόγο μεγαλύτερης οθόνης και ανάλυσης. Ειμαι υπερευχαριστημένος με την αυτονομία του g2 απλά το μειωνέκτημα είναι οπως στα iphone η ενσωματωμένη μπαταρία του που δεν ειναι αποσπώμενη οπότε αν πας για αλλαγη μετα απο 2 χρονια θα πληρωσεις και εργατικα πέρα απο την μπαταρία εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και το κάνεις βίδες . Κάπου διάβασα απο ένα μέλος σε φορουμ ότι η αλλαγή μπαταρίας στο Service αν θυμαμαι καλά δεν έχει πάνω απο 35 ευρώ με την εργασία . Νομίζω 27 ευρώ είχε πει . Εντάκει πολύ καλή τιμή. Απλά με την αποσπώμενη μπαταρία μπορείς να την αλλάζεις και on the go. Διπλασιάζοντας ή τριπλασιάζοντας την αυτονομία της συσκευής
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το χτύπησα και γω στα 270. Να θυμηθώ να μη ξανακουμπήσω ποτέ Samsung, ποτέ όμως! Τρομερό vfm και απίστευτη αναλογία οθόνης προς τη συνολική επιφάνεια της πρόσοψης. 1
king2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μπραβο στην lg αλλα γνωμη μου ειναι να αγοραζουμε μονο απο τα μαγαζια του skroutz τα οποια προσπαθουν να κανουν τις καλυτερες δυνατες τιμες χωρις τα τεραστια κερδη των μεγαλοεταιριων και μονο καλο για μας ειναι αυτο.Οταν πηρα το νοτε 3 στα 400 ευρω ολα τα μεγαλα καταστηματα το ειχαν στα 749.Δηλαδη γιατι καποιος να παει να πεταξει 349 ευρω?Ειπαμε ειμαστε Ελλαδα αλλα οχι και ετσι.Μην μπαινετε καν στα μεγαλα καταστηματα μονο κακο στην τσεπη σας κανετε.
pigeon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πλήρης ισοπέδωση. Αν η εταιρία είναι απ'αυτές που θέλουν μόνο πωλήσεις και ξεχνάνε την υποστήριξη μετά την πώληση, τότε ναι, να τιμωρηθεί. Θυμάμαι την alphacopy για παράδειγμα που οι 11 στους 10 ήθελαν να της βάλουν γκαζάκια. Αν όμως η εταιρία προσφέρει κάποιες βασικές υπηρεσίες, service, τηλεφωνική υποστήριξη σε προβλήματα κτλ που τα σκρουτζομάγαζα ίσως να προσφέρουν αν έχουν καλη διάθεση οι μαγαζάτορές τους, τότε μιλάμε για ζαριές εκατοντάδων ευρώ. Ασε που οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν να μιλάνε με κάποιον υπαρκτό άνθρωπο σε περίπτωση βλάβης αντί να αντιπαραθέτουν επιχειρήματα μέσω email σε σελίδες που σήμερα υπάρχουν κι αύριο όχι. Απ'οσο γνωρίζω η LG στην Ελλάδα έχει πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά επομένως θα πρότεινα οι επαναστατικές δράσεις εναντίον του κεφαλαίου να διοχετευθούν σε άλλες, μη φιλικές προς τον Ελληνα καταναλωτή, εταιρίες.
king2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πλήρης ισοπέδωση. Αν η εταιρία είναι απ'αυτές που θέλουν μόνο πωλήσεις και ξεχνάνε την υποστήριξη μετά την πώληση, τότε ναι, να τιμωρηθεί. Θυμάμαι την alphacopy για παράδειγμα που οι 11 στους 10 ήθελαν να της βάλουν γκαζάκια. Αν όμως η εταιρία προσφέρει κάποιες βασικές υπηρεσίες, service, τηλεφωνική υποστήριξη σε προβλήματα κτλ που τα σκρουτζομάγαζα ίσως να προσφέρουν αν έχουν καλη διάθεση οι μαγαζάτορές τους, τότε μιλάμε για ζαριές εκατοντάδων ευρώ. Ασε που οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν να μιλάνε με κάποιον υπαρκτό άνθρωπο σε περίπτωση βλάβης αντί να αντιπαραθέτουν επιχειρήματα μέσω email σε σελίδες που σήμερα υπάρχουν κι αύριο όχι. Απ'οσο γνωρίζω η LG στην Ελλάδα έχει πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά επομένως θα πρότεινα οι επαναστατικές δράσεις εναντίον του κεφαλαίου να διοχετευθούν σε άλλες, μη φιλικές προς τον Ελληνα καταναλωτή, εταιρίες. Tι σχεση εχει αυτο με την ταδε εταιρια?Η lg ειτε παρω το κινητο 349 ειτε 270 τα ιδια χρηματα θα βγαλει.Το καπελο ειναι στα ελληνικα μεγαλα καταστηματα που βγαζουν υπερκερδη.Για την εγγυηση περνεις τηλεφωνο πριν την παραγγελια σε καταστημα στο skroutz και εξακριβωνεις αν εχει η οχι.Αν δεν εχει πας στο επομενο.Σιγα μην δωσεις 200-400 ευρω παραπανω στα μεγαλα καταστηματα σε σχεση με τα αυτα του skroutz.
pigeon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν τα λες καλα, δεν φταινε μόνο τα μεγαλομάγαζα γι'αυτό που περιγράφεις.Το καπέλο +200ε δεν μπαίνει μόνο στο κατάστημα, είναι σε όλη την διαδρομή από την τιμολογιακή πολιτική της κατασκευάστριας εταιρίας μέχρι και τις αλυσίδες λιανικής. Το κέρδος καθορίζεται από το κόστος, ναι υπάρχει καπέλο των αλυσίδων λιανικής αλλά τα ποσοστά κέρδους είναι περίπου συγκεκριμένα. Αν η μαμά εταιρία ξεκινάει στην χοντρική Ελλάδας με +200ε στο τάδε κινητό επειδή "θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί" ή μια άλλη εταιρία αποφασίζει να τιμολογήσει τα προιόντα με τη φόρμουλα $=€ , αυτά δεν διορθώνονται με αγορά από άλλο μαγαζί αλλά με αγορά από άλλη εταιρία. Μαύρο στο μαυρογιαλούρο... Ομως για το καπέλο στην λιανική υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας: Στην παράλληλη εισαγωγή δεν παίρνει χρήματα η LG Ελλάδας επομένως λόγω ευρωπαικής νομοθεσίας πιέζεται να δίνει service σε συσκευές που δεν της αποφέρουν χρήματα για να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις και τους υπαλλήλους της. Αυτό έχει αποτέλεσμα να ζητάει περισσότερα στην λιανική για τις "δικές της" συσκευές που δίνει στα μεγαλομάγαζα, ήτοι εγώ που παίρνω μαμίσιο (ας πούμε) πληρώνω και το σέρβις της παραεισαγωγής.Οσο για την "κουβεντιαστή" εγγύηση των διάφορων μαγαζιών που ισχύει μέχρι να βγεί το ζεστό χρήμα από την τσέπη του πελάτη, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι.
king2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ισως το εγραψα λαθος.Δεν φταινε μονο τα μεγαλα μαγαζια αλλα και ολοι οι μεσαζωντες που ανεβαζουν την τιμη.Αλλαζει κατι για μενα αυτο?Γιατι να τους ταιζω ολους αυτους?Η μαμα lg(οχι η ελληνικη αντιπροσωπεια) βγαζει μια στανταρ τιμη για ολο τον κοσμο.Απο εκει και περα πχ Ιταλια το ταδε προιον εχει 400 Ελλαδα 600 και Γερμανια 500.Δεν φταιει η lg για αυτο αλλα οι μεσαζωντες/μαγαζια/αντιπροσωπειες της καθε χωρας. Βγαζουν τρελα κερδη και το εκμεταλευονται με τις δηθεν επιδοτησεις που και παλι πιο ακριβα τα δινουν απο το skroutz.
MikeJ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Είδαμε και στα μεγάλα μαγαζιά που πουλάνε με 300 ευρώ καπέλο τρελή εξυπηρέτηση.... ειδικά στο Public.... κοιτάνε πως να αποφύγουν να παραλάβουν το κινητό σου και να το στείλουν για service... Καλύτερα πας κατευθείαν στο service της εκάστοτε εταιρείας (η Samsung πρέπει να έχει κανά 5άρι στην Αθήνα) μόνος σου και ξεμπερδεύεις... όχι θα κάθομαι να παρακαλάω στο Public για το κινητό που δεν έχει κλείσει χρόνο καλά καλά.... Από τη στιγμή που το κινητό είναι Ευρωπαικής προέλευσης και εντός της 2ετής εγγύησης δε σε νοιάζει αν είναι από Public ή από Κάιζερ.... Ελέγχεις και το ΙΜΕΙ και είσαι κομπλέ ... Άσε που συνήθως παίρνεις πιο νωρίς τις αναβαθμίσεις λόγω του ότι τα Ελληνικά τις παίρνουν πιο αργά σε σχέση με τις άλλες χώρες... 1
aris1986 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Pigeon όσο και να θες δεν βγαίνει, είναι αυτά που λέει ο King2009. To κινητακι ειναι overkill, το εχουν δυο φιλοι μου, εγω εχω το mini. Απλα και μονο που δεν εχει κουμπια μπροστα και στα πλαγια ειναι θεϊκο. Knock code ή απλο tap και ανοιγει, εγω κολλησει που πιανω και τα αλλα κινητα τωρα και τα χτυπαω με το δακτυλο 2 φορές περιμένοντας να ανοιξει...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα