Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας μας δεν είναι "5χρονο", αν και εσύ επιδεικνύεις ικανότητα κατανόησης γραπτού λόγου ενός 5χρονου. Κανένας δεν μίλησε για "κατώτερες" συσκευές που "δεν είναι καλά" κινητά :confused:  Αναφέρθηκε το γεγονός ότι αυτή είναι η επίσημη MSRP, και ότι με τις παραεισαγωγές (δηλαδή "εισαγωγή" συσκευών από τρίτους) συνήθως υπάρχουν προβλήματα π.χ. εγγύησης ή ταχύτητας εξυπηρέτησης (αν π.χ. πρέπει το κινητό να σταλθεί στην χώρα "νόμιμης" κυκλοφορίας του για να ισχύσει η εγγύηση).

Το δικό μου G2 ήταν παραεισαγωγής, 32αρι SEA για την ακρίβεια, και απλά δεν το δεχόταν η αντιπροσωπεία εδώ (είχε βγει και σχετική ανακοίνωση). Αν είχα πάρει 16αρι EU, τότε ναι, θα είχα εγγύηση (μετά από πιέσεις των χρηστών G2), αλλά εγώ ήθελα 32αρι.

Νομίζω είναι πλήρως κατανοητό τώρα.

Εχεις δικιο αλλα εχω την εντυπωση κατα 99% οτι καλυπτεται πλεον και το 32αρι στην Ελλαδα. Παλια ισχυε αυτο που λες για το 32αρι και μεταξυ μας το 16αρι χωρις sd ειναι λιγο.

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα κινητα που ειναι ευρωπαικα καλυπτονται κανονικα απο την εγγυηση! Απλα εμας ειναι τεμπελιδες στα service και λενε την καραμελα οτι δεν ειναι ελληνικο και δεν στον καλυπτουμε! Φιλος στον γερμανο μου εχει περασει κανονικα τις εγγυησεις σε Samsung και LG και τα 2 εισαγωμενα!

Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα εχω την εντυπωση κατα 99% οτι καλυπτεται πλεον και το 32αρι στην Ελλαδα. Παλια ισχυε αυτο που λες για το 32αρι και μεταξυ μας το 16αρι χωρις sd ειναι λιγο.

Το είχα αγοράσει μερικές βδομάδες αφότου πρωτοκυκλοφόρησε. Είχαμε φάει σελίδες επί σελίδες στο myphone (ή καλύτερα myapplephone :) ) για την εγγύηση του 32αριου, ψάχναμε νομοθεσίες και κοινοτικές οδηγίες, και όλα αυτά επί ματαίω...όποιος πήγαινε με 32αρα συσκευή στη LG Hellas του έλεγαν ότι, εφόσον δεν εισάγεται νόμιμα στην Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη λέγανε τότε), δεν ισχύει καμία εγγύηση.

Αργότερα, και αφού τους είχαμε ψιλοπρήξει, άρχισαν τα "να δούμε" και να το συζητούν....εγγύηση όμως γιοκ. Τα ίδια ίσχυαν στην αρχή με τα 16αρια παραεισαγωγής (ποιος δεν θυμάται την ιστορία με τα χρυσά 16αρια ?), αλλά εκεί έστρωσε το πράγμα.

Εδώ το 32αρι δεν με "χώραγε", 16αρι χωρίς καν SD ήταν έτσι και αλλιώς απαγορευτικό για μένα....

Δημοσ.

Γιατί το βρήκες από παραεισαγωγή. Η είδηση αναφέρει την επίσημη τιμή της αντιπροσωπείας που ισχύει και για επιδοτήσεις κ.ο.κ

και τι πάει να πει αυτό; δηλαδή όσοι το έχουμε αγοράσει πολύ κάτω από αυτή τη τιμή και δε μας έπιασε το κώλο η εδώ αντιπροσωπεία τι έχουμε; λαθραία κινητά;

πάντως συγχαρητήρια σε όσους το πάρουν από τα μεγαλομάγαζα με τις φοβερές επιδοτήσεις των 50 και 70€ , που θα το πληρώσουν και πάλι πιο ακριβά για να συντηρούν το σύστημα (μαγαζιών/εισαγωγέων/παρόχων) που επί τόσα χρόνια μας πουλάνε αέρα, αντί να τους τιμωρήσουν όπως πρέπει 

και όλα αυτά επί ματαίω...όποιος πήγαινε με 32αρα συσκευή στη LG Hellas του έλεγαν ότι, εφόσον δεν εισάγεται νόμιμα στην Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη λέγανε τότε), δεν ισχύει καμία εγγύηση.

αυτά τα πράγματα υποτίθεται ότι τα γνωρίζεις ή τα ψάχνεις από πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαίνει παραεισαγωγή?

εχεις εγγύηση και manual κανονικά. η συσκευή σου είναι ευρωπαική.

γιατί δεν το κάνουν και τα μεγάλα μαγαζιά?

τα βλέπω με τα μάτια μου. τα σκρουτζομάγαζα έχουν ΟΥΡΕΣ για κινητά, και πέφτουν τα 50 ευρα λες και είναι στραγάλια!

και στις μεγάλες αλυσίδες βαράνε μίγες.

Γιατί δεν το κάνουν και αυτοί να έχουν κέρδος?  ιδιοτική επιχείρηση είσαι. ποιος σε δεσμέυει να το αγοράσεις απο τον επίσημο dealer της Ελλάδας και οχι "παραεισαγωγή"?

Πότε δεν το κατάλαβα.

• Like 1
Δημοσ.

αυτά τα πράγματα υποτίθεται ότι τα γνωρίζεις ή τα ψάχνεις από πριν.

Είχα να πάρω LG κινητό κανά 2χρονο, οπότε δεν ήξερα τι έπαιζε πλέον με τις εγγυήσεις (το είχα αφήσει όπως ανέφερα πιο πριν, στο "δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε"). Αλλά και πάλι το πήρα σχεδόν μόλις βγήκε, που καιρός για ψάξιμο ? Είμασταν από τους πρώτους "beta testers" για το G2 της εδώ αντιπροσωπείας :D

Τεςπα, εμένα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα, το έδωσα τζιτζικωτό για να πάρω το G3, απλώς αναφέρω πως έχουν τα πράγματα με τις εγγυήσεις, και όχι για να πω αν οι MSRP είναι ψηλές ή όχι (που είναι υπερβολικά ψηλές)...

Δημοσ.

καλα αμα πηγε τοσο η επισημη τιμη, ποσο θα πανε οι παραεισαγωγες?

το κινητο απλα ειναι αστερι...οκ θα μπορουσε να ηταν λιιιιγο καλυτερο ποιοτητα, αλλα η συσκευη απλα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σημερα σε αυτα τα λεφτα...

και με τα σπεκς που εχει, ειδικα αμα εισαι και λιγο ψειρας και το σκαλισεις, βγαζεις ανετα 2-3 χρονια απο τωρα...

Δημοσ.

Τι σημαίνει παραεισαγωγή?

εχεις εγγύηση και manual κανονικά. η συσκευή σου είναι ευρωπαική.

γιατί δεν το κάνουν και τα μεγάλα μαγαζιά?

τα βλέπω με τα μάτια μου. τα σκρουτζομάγαζα έχουν ΟΥΡΕΣ για κινητά, και πέφτουν τα 50 ευρα λες και είναι στραγάλια!

και στις μεγάλες αλυσίδες βαράνε μίγες.

Γιατί δεν το κάνουν και αυτοί να έχουν κέρδος?  ιδιοτική επιχείρηση είσαι. ποιος σε δεσμέυει να το αγοράσεις απο τον επίσημο dealer της Ελλάδας και οχι "παραεισαγωγή"?

Πότε δεν το κατάλαβα.

πρέπει να παίζει φάση και με τους παρόχους για να δίνουν τις μουφοεπιδότησεις τους

επίσης μη νομίζεις ότι και τα μεγάλα μαγαζιά κατά καιρούς δεν κάνουν και αυτά δικές τους παράλληλες εισαγωγές

απλά ακόμα κι έτσι οι τιμές θα μείνουν ψηλά και ο ανίδεος θα πληρώνει και θα δεσμεύεται σε ληστρικά συμβόλαια από πάνω

βέβαια τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα όλο και περισσότεροι ψάχνονται διαφορετικά, για αυτό και βλέπεις τέτοιες μειώσεις σαν αυτή του "νέου" , μπας και πουλήσουν τίποτα

αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουν όλοι είναι να βάλουν μυαλό, ειδικά πλέον που πέρασαν οι καλές εποχές 

Χαχαχαχ το πλαίσιο το έβαλε σαν δικιά τους έκπτωση :P

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/LG-G2-Black-LGD802-A6GRBK.htm

φέρτε το σανό

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι εχουν αγορασει κινητα απο Σκρουτζομαγαζα γραφουν οτι ολα ειναι για χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης,πχ για Γερμανια η Γαλλια.Υπηρξαν ομως και ελαχιστες περιπτωσεις που γραφτηκαν σε αυτο το φορουμ για κινητα τα οποια ηταν εκτος Ευρωπαικης Ενωσης.

Τα κινητα απο μεγαλες αλυσιδες καταστηματων τι γραφουν στο κουτι τους,οτι προοριζονται για Ελλαδα?

Δημοσ.

Τα κινητα απο μεγαλες αλυσιδες ειναι εισαγωγες της Ελληνικης αντιπροσωπειας τα αλλα απο τα μικρα e-shops ειναι προφανως εισαγωγες απο Ευρωπαικες χωρες και τα πουλανε πιο φθηνα οχι γιατι δεν εχουν εγγυηση στην Ελλαδα αλλα γιατι προφανως αφαιρουν το καπελο της Ελληνικης αντιπροσωπειας....για εμενα θα επρεπε ΟΛΟΙ να αγοραζουν κινητα απο τα μικρα e-shops οχι μονο για να τα στηριξουν αλλα και για να δωσουν ενα καλο μαθημα στα φυντανακια της εκαστοτε Ελληνικης αντιπροσωπειας.

Δημοσ.

Εγω ειχα lg 4x p880 ολλανδικο και ειχε κανονικοτατα εγγυηση μου αλλαξανε οθονη  και παλι g2 γαλικο πηρα και δεν υπαρχει καμια απολυτος διαφορα με τα ελληνικα

Δημοσ.
Hellraiser76, on 06 Nov 2014 - 1:54 PM, said:

Τα κινητα απο μεγαλες αλυσιδες ειναι εισαγωγες της Ελληνικης αντιπροσωπειας τα αλλα απο τα μικρα e-shops ειναι προφανως εισαγωγες απο Ευρωπαικες χωρες και τα πουλανε πιο φθηνα

και οι μεγάλες εταιρίες γιατί δεν κάνουν το ίδιο?

γουστάρουν να χάνουν λεφτά ή τους πληρώνουν τη διαφορά οι εταιρίες κινητής για να κλεινουν συμβόλαια?

αλλά και πάλι δεν θα δίνανε fixed τιμή όλοι πχ. για S5 699

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...