Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της LG Electronics Hellas, η εταιρεία ανακοινώνει νέα μείωση τιμής στο υπερεπιτυχημένο της μοντέλο G2 το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη χώρα μας, αρκετό καιρό μετά την αρχική του κυκλοφορία.Έτσι η επίσημη πλέον τιμή του G2 στη χώρα μας ορίζεται στα €349, μια τιμή η οποία είναι κατά €100 μικρότερη από αυτή που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G2 συναντάμε IPS οθόνη 5.2 ιντσών με Full HD ανάλυση και ελάχιστο πλαίσιο κάτι που κρατάει τις διαστάσεις της συσκευής στα επίπεδα κινητών τηλεφώνων με μικρότερη οθόνη. Στον τομέα του επεξεργαστή υπάρχει ο Snapdragon 800 με 2 GB RAM, κάμερα 13MP, 16GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς όμως δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας), 13MP κύρια κάμερα και μπαταρία 3.000mAh η οποία αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της συσκευής χαρίζοντας εντυπωσιακή αυτονομία όπως είχαμε δει και στην αναλυτική μας παρουσίαση.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της LG Γερμανίας στο Facebook, το G2 θα αναβαθμιστεί στο νέο Android 5.0 Lollipop, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, και με τις φήμες να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μετά την κυκλοφορία της αναβάθμισης για το διάδοχο της συσκευής, το G3.

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ααα εγώ τόσο καιρό γιατί το έβρισκα στα 270 περίπου??? :)

Γιατί το βρήκες από παραεισαγωγή. Η είδηση αναφέρει την επίσημη τιμή της αντιπροσωπείας που ισχύει και για επιδοτήσεις κ.ο.κ

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, αυτή είναι η επίσημη MSRP, πράγμα που σημαίνει εγγύηση, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση κλπ. Παραεισαγωγές προφανώς και υπάρχουν, προφανώς και είναι φθηνότερα, αλλά επίσης προφανώς και έχουν μειονεκτήματα.

Ειδικά αν και όταν πάρει L, μιλάμε ότι ίσως είναι η καλύτερη πρόταση vfm κινητού για τρία σερί χρόνια ('13,'14,'15) ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το έχω καιρό που το θέλω το κινητο και σε αυτή την τιμή ειναι πολυ ελκυστικό ! Να το πάρω απο skroutz λέτε; το χει πάρει κανείς απο σκρουτζομάγαζο να μας πει γνώμες;

Δημοσ.

Καλα παιδια εχετε ξεφύγει

Παραεισαγωγες και βλακιες εχω αγορασει ενα σωρα κινητα απο "Παραεισαγωγες" και παντα ειχα αψογη εξυπηρέτηση απο Samsung LG κλπ.

Τι ειναι αυτα που λετε μια ζωη ελεος πια με αυτήν την καραμέλα σαν 5χρωνα

ΚΑΙ αν ειναι ετσι οπως τα λετε τα "Παραεισαγωγιες " να μην ειναι "καλα" και να τα στελνουν σε χωρες που θεωρείτε κατωτερες βλεπε Βουλγαρία Ρουμανία κλπ τοτε να ειστε σίγουροι οτι η LG και καθε LG αυτα τα Παραεισαγωγεις θα τα στελνει στο ΕΛΛΑΝΤΑ!!! και σίγουρα οχι σε Ρουμανιες Ουκρανιες κλπ.

Ξυπνατε

• Like 27
Δημοσ.

Κινητάρα και εδώ και πολλούς μήνες 280<, κάνοντας το οτι πιο vfm.

Αψογο κινητο και στα λεφτα του απο σκρουτζ 270 ευρω ΔΕΝ υπαρχει αντιπαλος.

One Plus One 
Android 4.4
Quad-Core 2.5 GHz(Qualcomm Snapdragon 801) 
RAM 3GB 
ROM 16GB 
With 5.5” Full HD Touch-On-Lens Display

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι παραεισαγωγες ξεκολλατε. Εχω ανθρωπο στην κοσμοτε. Απαξ και ειναι ευρωπαικης ενωσης και προοριζεται για χωρα της εοκ (που ολα ετσι ειναι πια) καλυπτεστε απο την εγγυηση ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Ολα μου τα κινητα ετσι τα εχω παρει. Δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα απο πλαισιο-cosmote-γερμανο κτλ.

Καρολινα χτυπα το απο σκρουτζ αφοβα.

• Like 15
Δημοσ.

Καλα παιδια εχετε ξεφύγει

Παραεισαγωγες και βλακιες εχω αγορασει ενα σωρα κινητα απο "Παραεισαγωγες" και παντα ειχα αψογη εξυπηρέτηση απο Samsung LG κλπ.

Τι ειναι αυτα που λετε μια ζωη ελεος πια με αυτήν την καραμέλα σαν 5χρωνα

ΚΑΙ αν ειναι ετσι οπως τα λετε τα "Παραεισαγωγιες " να μην ειναι "καλα" και να τα στελνουν σε χωρες που θεωρείτε κατωτερες βλεπε Βουλγαρία Ρουμανία κλπ τοτε να ειστε σίγουροι οτι η LG και καθε LG αυτα τα Παραεισαγωγεις θα τα στελνει στο ΕΛΛΑΝΤΑ!!! και σίγουρα οχι σε Ρουμανιες Ουκρανιες κλπ.

Ξυπνατε

Κανένας μας δεν είναι "5χρονο", αν και εσύ επιδεικνύεις ικανότητα κατανόησης γραπτού λόγου ενός 5χρονου. Κανένας δεν μίλησε για "κατώτερες" συσκευές που "δεν είναι καλά" κινητά :confused:  Αναφέρθηκε το γεγονός ότι αυτή είναι η επίσημη MSRP, και ότι με τις παραεισαγωγές (δηλαδή "εισαγωγή" συσκευών από τρίτους) συνήθως υπάρχουν προβλήματα π.χ. εγγύησης ή ταχύτητας εξυπηρέτησης (αν π.χ. πρέπει το κινητό να σταλθεί στην χώρα "νόμιμης" κυκλοφορίας του για να ισχύσει η εγγύηση).

Το δικό μου G2 ήταν παραεισαγωγής, 32αρι SEA για την ακρίβεια, και απλά δεν το δεχόταν η αντιπροσωπεία εδώ (είχε βγει και σχετική ανακοίνωση). Αν είχα πάρει 16αρι EU, τότε ναι, θα είχα εγγύηση (μετά από πιέσεις των χρηστών G2), αλλά εγώ ήθελα 32αρι.

Νομίζω είναι πλήρως κατανοητό τώρα.

Δημοσ.

One Plus One

Android 4.4
Quad-Core 2.5 GHz(Qualcomm Snapdragon 801) 
RAM 3GB 
ROM 16GB 
With 5.5” Full HD Touch-On-Lens Display

Φιλε μου μην συγκρινεις το lg με το one plus one για εναν και μοναδικο λογο. ΔΕΝ υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια και service στην Ελλαδα. Αν δεν εχεις προβλημα να το στειλεις εξω και να περιμενεις τοτε ειναι μια χαρα. Χωρια τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει κατα καιρους με touchscreen. και το oppo ειναι αξιολογο και καλυτερο αλλα παλι δεν εχει service εδω. Εγω προσωπικα δεν μπορω να διαθεσω μισο μισθο για κινητο και να μην εχω service στην Ελλαδα. Γνωμη μου.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω αγοράσει το G2 από Skroutzoμάγαζο στην καλύτερη τιμή της αγοράς εδώ και 8 μήνες και δεν ήταν καν εισαγωγής. Ήταν της LG Hellas...

Αλλά ακόμη και εισαγωγής να ήταν, καλύπτεται από την εγγύηση της LG Hellas...

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...