cac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα! Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας. Εχασα κάποια σημαντικά αρχεία που τα είχα ως back up σε έναν εξωτερικό σκληρό wd my book! Προσποαθώντας να τον ανοιξω διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα. Ενώ φαίνεται να λειτουργεί κανίονικα γυρίζει και αναβει το φωτάκι του δεν μου εμφανίζεται πουθενά. Στην ασφαλή κατάργηση φαίνεται να υπάρχει ένας εξωτερικός δίσκος. Επίσης στη διαχείριση δίσκων μου τον εμφανίζει ως δισκος 2 βασικός με σύνδεση αλλά δεν έχει εκχωρηθεί. Του έκανα ενημέρωση αλλά τίποτα. Με δεξί κλικ μου δίνει τη δυνατότητα μετατροπή σε δυναμικό ή σε GPT. Τι να κάνω? χρειάζομαι επειγόντως κάποια από τα αρχεία του? Δοκίμασα σε win 8 και σε win 7! Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, επιλογες, 1) περιπτωση ειναι να τον βαλεις για ανακτηση ας πουμε με το active file recovery..εφοσον δεν το εχεις φορμαρει και ξαναγραψει πανω του..θα στα φερει ολα γρηγορα και σιγουρα 2)να τρεξεις ενα live cd linux οποιο προτιμας και θα αποκτησεις προσβαση στα αρχεια.. και 3)συνεχιζεις τη διαδικασια που περιγραφεις απο πανω για να αποκτησεις προσβαση προτημισε δυναμικο αλλα μην κανεις φορματ... εγω θα επελεγα το 1) που μου εχει τυχει εφοσον δεν ειναι το λειτουρκικο σου και μπορεις να εχεις μηχανημα ενεργο..
cac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εβαλα το active file και με super scan μου βγαζει σχεδόν όλο (230 gb απο 231gb) bad sectors. Υπάρχει κάποια λύση??? Ειμαι απελπισμένος!
TheELF Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πρώτα από όλα πρέπει να βρεις τρόπο να τον βγάλεις από την θήκη και να τον συνδέσεις κανονικά αφού το πρόβλημα μπορεί να το έχει η θήκη και ο δίσκος να είναι οκ.
cac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ευκολα να τον βγλαω αλλα δυσκολα να τον κάνω εσωτερικο σε laptop
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 σωστο ειναι αυτο που λεει o the elf μηπως σε καποιο φιλο που εχει σταθερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα